שנה אחת חלפה.....

odo13z

New member
שנה אחת חלפה.....

שנה חלפה..... הייתכן..... זו רק שנה אחת....? ניראה כאילו חיים שלמים קופלו בתוך שנה אחת..... כל כך הרבה תחושות....שלא היכרתי בכזו עוצמה.... אהבת אמת...... מלטפת. כואבת. פוקחת עיניים ולב. תובנות......בעיקר כמה לא חזק אני. עד מה שיקרתי לעצמי. כמה מעט צופן לו המחר.... איני מצר. לא . הייתי חוזר שוב על הכל......גם אלף פעמים. כל רגע בזרועותייך....שקול מול כל הכאבים. כמה יפית.....לו רק ידעת.... כמה יפתה אהבתך... מי שיביט בך חולפת כך ברחוב..... לעולם לא יינחש.

odo13z

New member
שחר.../images/Emo66.gif

שחר של כמעט חורף באוויר. השמש מסתתרת מאחורי ערפל דק ושקוף. האור הוא מעין צהוב גופריתי מהול באפר. לא חד. כמו ציור צבעי מיים בגווני פסטל עדינים. מעל ההר הירוק חשרת עננים אפורים לא מאיימים. הברושים עומדים ללא ניע כחיילים על משמרתם. עצי האקליפטוס הגבוהים מטים ענפיהם מטה מטה..... כאלף ידיים הצונחות בלא כוח... בקבלת הדין. כמה עורבים חוצים את השמיים. נמוך. בטיסה איטית... כמו ב"סלו מושן".... נוסע סטרנטה שלי..... אבוב ובסון....מנהלים דו שיח של אהבה.....ברדיו בקול נמוך. סונטה של ויוולדי..... מרפא לנפש.... כמה ענוג צלילו של האבוב.....מלטף...מנחם...כואב... לכמה רגעים סל חסד....שלווה ברוכה. ואת....אייך..? האם את רואה את אותה השמש ? האם את מקשיבה לאותו צליל של אבוב ? האם את יכולה לשמוע את ליבי יוצא אלייך אאובתי ?

shkedud

New member
שוב חורף

שוב מרווה הגשם את האדמה ניחוחותיה משכרים, מרטיטים שוב מתכסים השמיים באפור בהיר קודר שברי תכלת שוב אני בחלון מתבוננת בציפורים במעופן אל החופש אל ארצות החום שוב חורף ואתה לא תהיה איתי

odo13z

New member
הגשם....../images/Emo66.gif

הגשם מתופף שנית על התריסים בכל נתיב... על הגגות... זרמים חופרים...חותרים אלי הים. בושם האדמה הרוויה... אותו אפור כהה אהוב בשמיים מעורר געגועים כפליים.... להתכרבל מתחת לשמיכות.... מרק בטטה חם..... "היא יושבה בחלון".....כחול מבטה... לעולם אל נא תאמרי לעולם. העתיד אינו ידוע.

למעלה