שנהיה לראש ולא לזנב!

Ready To Wear

New member
שנהיה לראש ולא לזנב!

והמדקדקים שבינינו יאמרו "שנהיה לזארה ולא לבוטיק של כרמלה"... אז מה אתם לובשים לערב החג? האם כבר החלטתם או עדיין מתחבטים בסוגיה? שרשרו לכאן את כל התהיות לגבי דילמת הלבוש לערב החג ההולך וקרב. או אולי אתם בכלל מאלו שלא מתעסקים בסוגיה הזאת כי "למה בכלל כדאי להשקיע בבגדים לחג אם גם ככה מכתימים אותם ברימון, ורוטב בשר-ראש?" אבל, אין זה תירוץ כלל וכלל! אז אל תנסו לחמוק מן הדיון. כי מה יותר אידאילי מדבש על חודו של תפוח שניגר על בגדי חג לבנבנים? או על רגל קרושה שמזדחלת על חולצה מכופתרת א-לה ספורט אלגנט?

Cardian

New member
שנה טובה ומגניבה!

כמובן שנה טובה, והרבה אושר, כיף, הצלחה ומתנות. לראש השנה ככל הנראה אלבש מדי א' חגיגיים, מאחר ואני סוגר את החג בבסיס. אבל בשבוע חופש שיש לי אחרי זה, אני אתגנדר לי עם ג'ינס חדש ותכלת מזארה, וחולצות שאחותי קנתה לי מארה"ב. אה, וג'ינס מTOPMAN ב10 דולר :) אבל תכלס, תזכרו שלא משנה איך השנה מתחילה, וכמה תגידו לעצמכם שהשנה אני משקיע במחברות וכותב מסודר, תמיד אחרי כמה ימים ימאס לכם ותתחילו שוב לזרוק. אז השנה, תחליטו שאתם הולכים לדבוק בהחלטות, ולקחת את כל הרצונות שלכם שלב אחד קדימה. תדהמו ממה שאתם מסוגלים לעשות עם קצת כוח רצון. שתהייה שנה מוצלחת לכולם :)

Ready To Wear

New member
תודה רבה על ההארה!

"תזכרו שלא משנה איך השנה מתחילה, וכמה תגידו לעצמכם שהשנה אני משקיע במחברות וכותב מסודר, תמיד אחרי כמה ימים ימאס לכם ותתחילו שוב לזרוק. אז השנה, תחליטו שאתם הולכים לדבוק בהחלטות, ולקחת את כל הרצונות שלכם שלב אחד קדימה. תדהמו ממה שאתם מסוגלים לעשות עם קצת כוח רצון" אהבתי, כל-כך נכון. אם היית נותן את הטיפ הזה בתוכנית של "אודטה" היית ממש מקבל סל מוצרים שלא לומר את אודטה בעצמה!!!

Shy Guy

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה וחמדמדה..! :)

עד שנתקלתי בהודעה שלך, קצת שכחתי מהעובדה שראש השנה ממש קרוב לו, כך שכרגע אין לי מושג מה אלבש..
יש איזשהו שילוב חביב שעובר לי בראש כרגע, אבל... יש לי חשק לבגדים חדשים (כשאני חושב על זה, זה לא ממש חשק, יותר מצב קבוע
) ויש לי תירוץ טוב לעצמי, אז אני כנראה אלבש משהו חדש וחביב.
ו..מצטרף לאיחולים של תמיר/Cardian..!

O

ofir2828

Guest
האמת שחשבתי על זה לאחרונה..

ובא לי חולצה מכופתרת סגולה כהה, ג'ינס לבן וסניקרס (אדידס כחולות).. אבל עם איך שאני מכיר את עצמי זה יכול להשתנות עוד מיליון פעמים. וגם צריך לקנות את החולצה ההיא, והכסף מתחיל להיגמר, צריך לגרד מההורים..

O

ofir2828

Guest
ואגב, והכי חשוב - שנה טובה לכולם!! ../images/Emo13.gif

דבירוש2

New member
המממ..!

אני עוד לא החלטתי. אני עוד מעט יעלה תמונות של דברים אפשריים ותגידו מה אתם ממליצים. אני כבר חוסך כסף פווול זמן בשביל זה, אז זה יהיה חייב להיות ה-לוק של השנה

eboy10

New member
איזו התקלה../images/Emo6.gif

האמת שאין לי מושג, אני קצת לא מאופס אפילו על מתי בדיוק יוצא החג
אני מקווה לצאת לקניות בקרוב (מאוד) אז אולי אני אלבש משהו חדש, אם כן אז זה יהיה ב"התחדשויות" ותדעו
ד"א, ברוך הבא לפורום, ניר, אתה נראה לי רציני
וחג שמח

Fall To Pieces3

New member
חח עלק לא לבוטיק של כרמלה.

ולשאלה - חולצת פולו שחורה tnt, מכנס לבן בגזרה מחמיאה, נעלי פומה וקשת שחורה לאסוף את השיער . אלגנט.

למעלה