שנהיה לאוףף

עוף בעופה.

נכון שבע``ח מלבד הדולפינים לא נהנים מסקס? לרצינים בלבד. רק פניות מתאימות תעננה.

admor

New member
האדמור לשרות האזרח

ציטוט מויקיפדיה "הזדווגות היא מגע בין איברי מין של בעלי חיים המתרבים ברבייה מינית. מונח זה כולל גם את בני האדם, אם כי ערך זה עוסק רק בבעלי חיים, והערך העוסק באדם הוא יחסי מין. ההזדווגות היא הדרך העיקרית, ועד לדורות האחרונים הדרך הבלעדית, ליצירת הפריה. בנוסף לה נהוגה הפריה מלאכותית. בקרב בעלי החיים קיום הזדווגות שלא למטרת רבייה (הדוניסטיות) שכיח פחות לעומת האדם אבל מצוי אצל כמה וכמה בעלי חיים כדוגמת חלק מהקופים (שימפנזים ובונובו) והדולפינים. אצל רוב בעלי החיים קיים חלון הזדמנויות צר מאוד, פעם או פעמיים בשנה, שבו הנקבה מתייחמת ומוכנה להזדווג (תקופת ייחום). כך למשל לנבחן יש חמש שעות שנתיות בלבד לצורך העניין." <את הקוויטל עם הגאלט אנא הכניסי בלי שאני ארגיש לכיס הגינס האחורי>

אומי5

New member
מה עם דורבנים?

תלוי את מי תשאלי . ומה עם "להיזדיין כמו שפנים" הידוע? מעניין מי שאל את הסוס שענה לו" אני בכלל לא נהנה ,אני פשוט רוצה להביא סייחים לעולם". אגב לדורבנים יש בממוצע 40 ס"מ.

יוצאות בשאלה תכנסו זה בשבילכן

אני בחור נחמד יוצא בשאלה מחפש אחת כמוני אז אם בא לך תשלחי מייל או מסר במסרים פה .

מממ

אז אתה הבחור שמסתובב כאן עם גרזן ענק ביד ועם מבט של טירוף בעיניים? מה קורה בנאדם?

yaniv1216

New member
‏.

אני על סף יאוש. כל הבנות ז ו נ ו ת ! (סליחה התכוונתי אליכם) וכל הבנים מאניאקים! אני לא יודע מה לעשות עם עצמי. כוסאימא של העולם.

ברוך הבא לחיים האמיתיים

לפני כמה שנים הברזתי ממקום העבודה שלי כמה שבועות מדיכאון בגלל אהבה נכזבת אז תאמין לי שאני מבין אותך. תוציא כל מה שיש לך בלב. ככה יהיה לך קל יותר.

yaniv1216

New member
עזוב

תודה. אני כבר מכין תוכנית ומה יעזור אם אני יוציא מה שיש לי בלב?

שמע סיפור

ראיתי פעם איזה סרט מאפיה, שהיה שם מישהו שנשלח לספר למנהיג הכנופיה שבנו נהרג בקרב יריות על ידי חבר בכנופיה היריבה. האבא שמע את זה והתעצבן. הוא פתח את מגירת השולחן שלו, הוציא אקדח טעון וכיוון אל השליח. ההוא התחיל להתחנן, אל תהרוג אותי. אל תהרוג אותי אני רק השליח. מה זה יעזור לך אם תפגע בי? אמר לו מנהיג הכנופיה, להרוג את השליח לא עוזר. אבל זה משפר ת'הרגשה. * גם אני אומר לך, אם תוציא את מה שיש לך בלב זה לא יעזור. אבל זה ישפר ת'הרגשה

yaniv1216

New member
שלח

לי מסר בקשה ונדבר שם. נמאס לי לספר פה את כל הסיפורים האלה..

yaniv1216

New member
ולמרות

שחשבתי שאני לא מתאהב מהר .. בזמן האחרון נוכחתי לדעת שזה חזק ממני. אני צריך לעקור לי את הרגשות. (זה מה שחינכו אותי בבית לפחות)

Le Fay

New member
איפשר 'לעקור את הרגשות'. אבל

אפשר לא להזין אותם, שזה, בעיקר, להעסיק את עצמך באנשים אחרים ובדברים אחרים, במקום להזות על מושא הרגשות שלך, לבדוק אם היא בבית, לחפש תירוצים לטלפן אליה, לעבור במקומות שאולי היא נמצאת בהם ולברר אצל חברים משותפים מה קורה איתה. לא צריך להרוג אפ'חד. כולנו היינו שם, כולנו נשארנו בחיים ואחרי הכל - רובנו רוצים להתאהב שוב.

אהמממ

לא שאני לא מבין אותך אבל... אתה ממש צעיר (לפי הכרטיס שלך) והעולם מלא בבנות צעירות ויפות.

למעלה