שנהיה לאוףף

מחפש בדחיפות "בעל תקיעה" דחוף!!!!

מסתבר ש"הבעל תקיעה " שלנו לא מספיק תלמיד חכם גדול וגם רווק ועדיין לא מלאו לו 30. אופססס !!! התבלבלתי בפורום....רגע זה לא פורום "תוקעים בתשובה????.? סוריייייייייייי

לא ידעתי שאתה תוקע בשופר..

ואל תשלח הודעות זועמות, אני לא חושבת שאתה לא מספיק חכם

admor

New member
הזמנה אישית ליום האישה

במסגרת אירועי "יום האישה" יתקיים השנה כנס בנושא "הון, און ושלטון" בכנס ישאו דברים איש העסקים מר עופר גלזר אלוף (במיל.) יצחק מרדכי אמן אורח: חנן גולדבלט הכנס יתקיים במעמד נשיא המדינה מר משה קצב בין משתתפות הכנס יוגרל פרס: תרסיס גז מדמיע. הכניסה חופשית. היציאה - לא בטוח.

admor

New member
ממש לבד

עשיתי העתק והדבק מהמייל לבד זה נחשב.

מתלבט13

New member
רבינו קישון

דן בעניין בארוכה בספרו. מאמר שלם על דבר השמות האינם ניתנים לזכירה בעיר הקודש והחסידות ת"א תובב"א.

boaZone

New member
../images/Emo207.gif ברכת אשר נעל

ברוך אתה ביסלי, מלך האופנועים, אשר יצר את הגלגל בחכמה, וברא בו נקבים נקבים מנעולים מנעולים, גלוי וידוע לפני כידון כבודך, שאם ישבר אחד מהם, או יפרץ אחד מהם, אי אפשר להתגלגל ולרכב עליך אפילו שעה אחת, ברוך אתה ביסלי, מבריח כל פורץ ומפליא להאיץ. <סגולה גדולה נמסרה לנו מרבי מאיר בעל הגרר, יאמר שלוש פעמים ביום, והמקום יעיף כאפה לכל פורץ על המקום
>

אבזץ

New member
אתה מתחיל להדאיג אותי...

נראה שכדאי יהיה לזרז את הליך האישפוז שלך. אגב, נסה את הזריקות... בברכה, אחד השפויים

boaZone

New member
מעניין שכל מי שהגיב

שייך לאלה שמציץ מהחלון כל פעם שהוא שומע רעש גרירה מלמטה... אבזץ, זה שאני פרנואיד, לא אומר שלא רודפים אחרי!
<אפרופו, היום אני יורד למטה ורואה כמה חרדונים חסרי טלוויזיה דוחפים מקלות לצמיג האחורי החדש שלי. אני שונא ת'שכונה הזאת ת'עיר הזאת ואת כל הילדים שלא רואים טלוויזיה אחר הצהריים!>

למעלה