שנאת יהודים

Governor

New member
`אכן חל שינוי בסגנון הרישום המשפטי

בעקבות הכנסת מערכות ממוחשבות לבתי המשפט. אולם המצה החדש הזה לא מפקיע את מה שנטען. עדיין לא ניתן הסבר לטענה למה אין הרשאה להקלטות של הצדדים בלי הסכמת בית המשפט` יפה. השופט שומע את הצדדים ומסכם ומכתיב לקלדנית בקול הנשמע עד ספסלי הקהל. מובן שאין זכות דבור לקהל. נוכחות הקהל רצויה, מחמת עקרון פומביות הדיון. הפרקליטים יכולים להעיר במהלך הסכום. הצלום וההקלטה אסורים בכל בתי המשפט שאני מכיר בחו"ל. בבריטניה מתנהל כעת משפט רוצחן של צמד הילדות (Soham murder trial), וכל מי שצופה בסקור הטלויזיוני מבין על מה אני מדבר. רשתות הטלויזיה מעסיקות קצרניות משלהן באולם. הן רושמות את דבריה של כל דמות הנוטלת חלק בהליך. נוכח גם צייר (עבור עתונות). לאחר הישיבה מופק סרט אנימציה בו מופיעות הדמויות כשהן דוברות את מה שאמרו הדמויות האמיתיות באולם. No problem. `ומה תהיינה התוצאות מבקשת אחד מן הצדדים לבצע הקלטה` אם התקנות אוסרות הקלטה/צלום אזי לא תנתן רשות להקליט/לצלם. כפי שאתה רואה, אין זה ענין ספציפי לישראל. מה שרש נהג זה? איני יודע. `יש משפטים רבים מאוד בבתי המשפט שמתחת למחוזיים בהם אין מעורבות של פרקליטים` בבתי דין לתביעות קטנות אסורה נוכחות פרקליטים, כיוון שהם נוטים לחבל בנסיונות פתרון בדרך של פשרה. בערכאות אחרות - לא שמעתי על אסור יצוג באמצעות פרקליטים `נוכחות הפרקליטים אינה משנה את המצב. גם פרקליט מחושב ימנע מלהרגי את השופט בבקשה שהיא אמנם חוקית ואמיתית. גם הוא ירצה להעלות את הסיכוי שהשופט יטה לו ולמרשו חסד. לכן הוא ישקול היטב אם לבקש מה שהוא שעשוי להרגיז את השופט` לא. זה כבר הופרך `טענתך היתה שיש 7% חרדים` זו היתה הנחה אך לצרך הוכוח. איני יודע מהי שכיחות החרדים באוכלוסיה. ספק מספר. `טענה זו תמכה ברעיון שמדובר במיעוט קטן ולכן אין צידוק לייצוגו בצורה מסיבית יותר בבית המשפט` לא. החק הוא אחד לכל. הוא נתן לשנוי בכנסת. בית המשפט עשוי לישם עקרון של `שפיטה מתערבת` אם לדעתו הוחק חק הפוגע בכבוד האדם וחרותו. הרי הרוב אינו יכול לחוקק חוקים מקפחי מעוט. זכויות המעוט החרדי אינן מקופחות במשפט. התרעומת היא על כי לא מושלט חק ההלכה המעדיף אותם לטובה `יש להניח שנוח לך לטעון שלכס המשפט יש להקצות אנשים בלי קשר לייצוג אוכלוסיית המוצא שלהם באוכלוסיה כולה היות והייצוג הנוכחי ושיטת מימושו נותן לך ולזדים כמוך יתרון בהכוונת פסקי הדין` את החוק עושים ה- law makers. לא השופטים. מה לך כי תלין על שופטים? השופטים צריכים להבחר על פי כשורים ולא על פי יצוג מגזרי אוכלוסיה. אני זד? טול קורה מביו עיניך. אתה פוליגמיסט שטוף תאות בעילה, הרואה בנקבה אינקובטור לזרע ותו לא. שאל את זוגתך האם היא מעונינת ב`שותפה` ונראה אם לא תופיע למחרת עם חבורה טריה אדמונית על המצח, או `פנס` בעין `פעם היה לכן נוח להנהיג בצורה זו את הצבא. התברר לכם שהמחיר יקר מדי` ??? `תוך זמן לא רב יש להניח שיתברר לכם שהמחיר להיות בארץ גם הוא יקר מדי` ??? 972256619620284392570

דב מאיר

New member
אינך עונה לענין

א. לא נטעןשמערכת המשפט הבריטית יותר הוגנת. כל הרעיון הוא שאנו סבורים שבתי המשפט באוסרם הקלטת סתר באים להגן על השופטים מהצגת גחמותיהם התרבותיות והטיית הכף במהלך המשפט. אתה עצמך מודה שאינך יודע שרשו של נוהג זה ומה לך כי תלין על הפתרון הפשוט המתבקש והמובן לכל אדם בר דעת. ב. הופרך? לא! ג.ייצוג שומרי מצוות במערכת המשפט הוא נושא שאתה מדלג עליו בקלילות. יש כידוע משפטטנים חרדים ויש גם ציונות דתית הייצוג שלהם בבי המשפט העליון הינו באופן שיטתי מוטה. הטוען לייצוג על פי בסיס מקצועי גרידא מיתמם. שים לב שליש מחבר הכנסת הינם אנשים בעלי השקפת עולם דתית. מה הוא השיעור של נציגים כאלו בין חברי בית המשפט העליון שם נקבעים ערכי היסוד של החברה?! הוה אומר נומרוס קלאוזוס! ד. אתה מיתמם. שטוף בעילה יכול להיות אדם עם אשה אחת בדיוק כמו עם עשר. לא זו אף זו, גברים חילונים רבים הינם פוליגמיסטים בפועל בצורה גלויה. הם בעלי מחזיקים לא רק שתי נשים אלא גם מקימים לעיתים אפילו שתי משפחות. לא רק זו אף זו מנהג זה נקוט אף בהתנהגותם של שופטים גם עליונים. הוסף לכך שנערים צעירים בציבור החילוני מקיימים ועוד איך יחסי אישות אינטימיים כפי שאתה מכנה זאת, עם כמה חברות בו זמנית וחולקים את האינטימיות (כך ציינת זאת) בלי שום בעיות. אתם בני הציבור החילוני הצבועים מתנפלים על נער ונערה שיעשו זאת בצורה מסודרת ומחייבת לאינטימיות הדדית קבועה בצורת טקס קידושין. זה מה שמרגיז אתכם. אם יבוא מי שהוא ויהרוס את חיי המשפחה של זולתו כפי שעושים בני הציבור החילוני גם בפומבי בלי בושה, על זה אין לכם שום טענה. אדרבה בעיתוני הזימה שלכם תהללו את הנבלים הללו. ה. אנשים דתיים בפירוש לא שטופי בעילה כפי טענותיך. שהרי אתה בעצמך אומר שברית המילה מסרסת את התאוות וזה בדיוק מה שעושים ברצון ובשמחה. גם וגם שומרי מצוות רואים באקט הזה אקט מקודש הנעשה בצינעה ובסתר ולשם קיום מצוות התורה פרו ורבו ומילאו את הארץ. ולא מראים ולו גם רמז ממנו ברשות הרבים כבהמות. ו. האם הנשים מתנגדות לשיתוף שתי נשים. שוב, מצוות התורה חשובות יותר מגחמותיהם של בני אדם. קיום מצוות לא נעשה למטרות של נוחיות לעיתים להיפך. והעיקר אשה שלא מסכימה יכולה לבקש ולקבל גט.

Governor

New member
`כל הרעיון הוא שאנו סבורים שבתי

המשפט באוסרם הקלטת סתר באים להגן על השופטים מהצגת גחמותיהם התרבותיות והטיית הכף במהלך המשפט` לא הקלטת סתר אסורה. הקלטה גלויה אסורה. מותר להקליט בסתר, אם אתה מעונין באתגר. אבוי לך אם תתפס. הקלטה וצלום אסורים לא רק בארץ. למעשה, איני יודע היכן הם מותרים. מכל מקום, טענתך נופלת ומתפגרת מן הטעם הפשוט: לחלוטין אין אסור על רשום בקצרנות, והדבר גלוי וידוע לכל. זה מבטל ומעקר כל סכוי לגחמה `הופרך? לא!` מה לעשות? דווקא כן! `ייצוג שומרי מצוות במערכת המשפט הוא נושא שאתה מדלג עליו בקלילות` מה הבעיה? לשומרי מצוות ולאלה שאינם כאלה - חק אחד `יש כידוע משפטנים חרדים ויש גם ציונות דתית הייצוג שלהם בבי המשפט העליון הינו באופן שיטתי מוטה` כבר דברנו על יצוג. 40% מהאוכלוסיה הם למטה מגיל 18. האם 40% משופטי ביהמ"ש העליון צריכים להיות אף הם מתחת לגיל 18? `הטוען לייצוג על פי בסיס מקצועי גרידא מיתמם. שים לב שליש מחבר הכנסת הינם אנשים בעלי השקפת עולם דתית` בכנסת יושבים נבחרי צבור. בביהמ"ש העליון יושבים משפטנים שאינם נבחרים ע"י הצבור `מה הוא השיעור של נציגים כאלו בין חברי בית המשפט העליון שם נקבעים ערכי היסוד של החברה?! הוה אומר נומרוס קלאוזוס!` נשאל וכבר נענה `אתה מיתמם. שטוף בעילה יכול להיות אדם עם אשה אחת בדיוק כמו עם עשר` לא. אם יש לך מספר נשים אינך אנוס להמנע מבעילה 12 יום בחדש. רבוי הנשים מאפשר לך לבעול בכל עת שתחפץ, פוץ. `גברים חילונים רבים הינם פוליגמיסטים בפועל בצורה גלויה. הם בעלי מחזיקים לא רק שתי נשים אלא גם מקימים לעיתים אפילו שתי משפחות` יש גברים המנהלים מערכות יחסים כפולות. בכל תסבכת כזו יש לפחות אשה אחת לא שבעת-רצון. ומדוע חלונים? הצג נתונים מספריים לאשוש טענותיך. `לא רק זו אף זו מנהג זה נקוט אף בהתנהגותם של שופטים גם עליונים` איני מכיר שופטים כאלה. ציין שמות. אפשר שאדם מסורב-גט יעבר לגור עם חברתו. זה עשוי להתפרש באתות למסרבת כי סרובה אינו עוצר את מהלך הענינים `הוסף לכך שנערים צעירים בציבור החילוני מקיימים ועוד איך יחסי אישות אינטימיים כפי שאתה מכנה זאת, עם כמה חברות בו זמנית וחולקים את האינטימיות (כך ציינת זאת) בלי שום בעיות` הנערות אינן מודעות לכך. איני מאמין שנערה תסכים לחלוק חבר עם אחרת `אתם בני הציבור החילוני הצבועים מתנפלים על נער ונערה שיעשו זאת בצורה מסודרת ומחייבת לאינטימיות הדדית קבועה בצורת טקס קידושין. זה מה שמרגיז אתכם` שום דבר אצלכם אינו מרגיז או מפתיע אותי. אני מצפה מכם תמיד לגרוע ביותר, ולעולם איני מתאכזב. אין אשה חלונית שתסכים לחלוק בעל עם אשה אחרת. אשה חרדית כנועה יותר, כיוון שמודעת למצבה הנחות, ולהעדר אופציות `אם יבוא מי שהוא ויהרוס את חיי המשפחה של זולתו כפי שעושים בני הציבור החילוני גם בפומבי בלי בושה, על זה אין לכם שום טענה` נשואים נשברים. אנו יודעים שזה קורה. הרוב שורדים. גם במגזר החרדי נשואים נהרסים, אלא שהאשה משתדלת להמשיך מחסר אופציות, אפילו אם בעלה בועל אחרות על ימין ועל שמאל. אשה חלונית היא עצמאית יותר ולא תסכין עם השפלה, לה חונכה החרדית להסכין `אדרבה בעיתוני הזימה שלכם תהללו את הנבלים הללו` לא. עתוני הזימה שלכם גרועים יותר. אפשר שבעתונות חלונית נחשף טפח או טפחיים. בעתונות חרדים ממש מזיינים את המח בשטויות אימבציליות `אנשים דתיים בפירוש לא שטופי בעילה כפי טענותיך` בוודאי שכן. הם אינם חושבים על ההגדה, אלא `מתים` על הכופתאות `שהרי אתה בעצמך אומר שברית המילה מסרסת את התאוות` לא אמרתי זאת. אמרתי שהרמב"ם טוען שהמלה מגבירה את הרגישות, מזרזת את השפיכה, ומקטינה את הנאת האשה. זה OK אם אתה תופש את עצמך כמכונת הזרעה, והאשה נתפשת באינקובטור ותו לא. אשה נהנית יותר להבעל לערל `וזה בדיוק מה שעושים ברצון ובשמחה. גם וגם שומרי מצוות רואים באקט הזה אקט מקודש הנעשה בצינעה ובסתר ולשם קיום מצוות התורה פרו ורבו ומילאו את הארץ` רצון ושמחה - אין ספק. הענין הזה הוא שיא האינטימיות, וההשקפה כי הוא צו - היא היא הבהמיות. `ולא מראים ולו גם רמז ממנו ברשות הרבים כבהמות` חברל'ך, לא אתם תלמדונו מוסר ומדות `האם הנשים מתנגדות לשיתוף שתי נשים. שוב, מצוות התורה חשובות יותר מגחמותיהם של בני אדם. קיום מצוות לא נעשה למטרות של נוחיות לעיתים להיפך. והעיקר אשה שלא מסכימה יכולה לבקש ולקבל גט` לא. על הבעל לבקש גט, ומשיקבלו, לאחר הסדר חלוקת ממון שיש בו פצוי הולם לאשה על הנבלה שנעשתה לה ע"י גבר שטוף תאות בעילה בהמית - יהא חפשי לבעול כל אשה שיחפץ, הפוץ. אגב, מה עם חרם רבנו גרשום? 972256619620284392570

דב מאיר

New member
עניני משפט

א.לקצרנות ולהקלטה יש אותו משקל בבית המשפט אם השופט יחפוץ בכך. לעומת זאת לרישום קצרני לא יהיה ערך ציבורי להצגת הטיית כף של שופטים אבל להקלטה כן ועוד איך ומזה חוששים השופטים וזו הסיבה שהמחוקק שרובו מאותו הצבע של השופטים נותן להם את ההגנה מפני הקלטה. ב. למשל האם ידוע לך היאך באה לעולם בתו של שופט בית המשפט העליון חשין? ג.על הייצוג מוטה של ציבור שומרי המצוות בבית המשפט. ענית בטענות קש. הגולש הנבון יבחין בכך בנקל. ד.אשאיר לגולש הישר להעריך בעצמו האם נערות ונשים חילוניות מקפידות על בן זוג קבוע. והאם אין תופעת ריבוי יחסי מין בציבור זה בין בלי בררנות יתירה. במיוחד כאשר היקף מחלת הaids נפוץ במיוחד בציבור ה... אתן לגולש הנבון לתת תשובה האם אצל שומרי המצוות או חילונים. ה.בורות/שגיאה/טעות של רב בתחום מדעי הטבע קיימת בדיוק כמו הבורות שאתה מפגין ביהדות. בורות זו אינה מלמדת לצדקת טענתך בענין שנטען היינו יחסי מין מרובבים בלי הרבה הבחנה אצל חילונים. שגיאה לגבי מספר השיניים אינה דומה כלל למעשיהם המכוערים של אנשים חילונים תוך הרס חייהנישואים של אחרים. לדוגמה העתונות מצאה מקום להלל את בנו של רהין שהתאהב באשה נשואה וגרם להרס שתי משפחות כנראה עם ילדיהן. כך כנראה יש לנו כעת סיפור דומה עם מי שהיה ראש הממשלה ברק. ו. הסכנתן של נשים שומרות מצוות להשפלה הינה דמיונות שלך. פשוט יש בציבור שומרי המצוות יותר יחס כבוד הדדי ולכן גם פחות גירושין באופן מובהק. מה גם שנקשר בין בני הזוג מיוצב היטב על ידי משפחה גדולה שנותנת לקשר שבין האיש לאשתו משמעות עמוקה ביותר. קשה מאוד למוד זאת. ולכן תוכל לטעון טענות מפריכות. אולם אסכים לכל מחקר שיבחון זאת. הנתונים היחידים המדידים הידועים מוכיחים שאנשים ונשים שומרי תורה נאמנים אחד לרעהו. ז. ראית יחסי האישות כצו אינה יכולה להיות בהמית. בהמה לא תתיחס לקיום המין שלה כצו מגבוה. היא תתייחס לזיווג כנראה בדרך הרבה יותר דומה לזו המקובלת על חילונים... אדרבא, אתה מוזמן לצייר הבדלים. ח. גופו של הבעל אינו קנוי לאשה וכך גם לא להיפך. הגט בא להסדיר את ניתוק היחסים בין בני הזוג. הצד המעוניין בגט הוא זה שצריך לבקשו. משום שהצד הנפגע הוא זה שחזקתו ששמר על כללי הנאמנות ואינו רוצה להפר אותם אלא בצורה מוסדרת מן הבחינה החברתית והציבורית. קיום יחסים עם אדם מחוץ למסגרת הנישואין אינו ענין ממוני ולכן ל שייך בו פיצויים. אולם הייתי מוכן בהחלט לקבל הצעתך לתשלום פיצויים על הפרת אמונים. אני גם יודע מי הוא הציבור שיתנגד לכך. נחש מי... ט. הסיבה לאיסור נישואין של שתי נשים הינו כפיה דתית שחוקקה המדינה. מן הבחינה הדתית ניתן היה לרוב תושבי ישראל שהינם מן המזרח כידוע לשאת שתי נשים באשר החרם לא חל עליהם מעיקרו. זה הוא חרם שנעשה בזמנו על ידי בית הדין של רבנו גרשום כנראה בעקבות הלחץ הקשה של האוכלוסיה הנוצרית שראתה בעין רעה את ריבוי הנשים של היהודים ואת תוצאותיו הדמוגרפיות. החרם כנראה בא הקטין את הסיבות לפוגרומים של גויים ביהודים. עכ"פ גם לאשכנזים ניתן למצוא את הדרך ההלכתית לקחת יותר מאשה אחת הואיל והחרם לפי הנראה כבר פג, וכאן אנו בארצו של מרן רבי יוסף קארו מחבר השלחן ערוך שהיה מבני עדות המזרח. כלומר יש דרך הלכתית להתיר לאשכנזי לקחת עוד אשה או יותר. ישנו בית דין שמוכן לטפל בכל מקרה כזה של אנשים שומרי תורה המעונינים לשאת אשה שניה. יש לבית הדין גם את השיטה כיצד לעשות זאת כך שהמעשה לא ימצא בגדר עבירה על הכפיה הדתית שבחוק הפוליגמיה הרואה את בני האדם כקנין של בני זוגם כנהוג אצל הקתולים (עיקוף חכם). המעונין בדבר יפנה לדואר אלקטרוני [email protected]

Governor

New member
`א.לקצרנות ולהקלטה יש אותו משקל

בבית המשפט אם השופט יחפוץ בכך...` אין הבדל. קצרנות כמוה כהקלטה. הקלטה/צלום אסורים בכל בתי המשפט שאני מכיר. השופטים אינם יכולים `לשחק` עם הפרטיכל עקב פומביות הדיון, וזה כלל לא עולה על דעתם. רק נוכל כמוך החושב על כך בטבעיות, יכול להעלות את הרעיון. אתה פוסל אחרים במומך. יתכן שכך אתה נוהג בבתי הדין בהם _אתה_ יושב על כסא השופט `ב. למשל האם ידוע לך היאך באה לעולם בתו של שופט בית המשפט העליון חשין?` אני מניח שבאה לעולם בעקבות תשמיש ולא ע"י התעברות מרוח הקדש, או ע"י delivery באמצעות חסידה `ד.אשאיר לגולש הישר להעריך בעצמו האם נערות ונשים חילוניות מקפידות על בן זוג קבוע` כן. כל הנשים שאני מכיר נמצאות במערכות יחסים קבועות. הנערות המעטות שאני מכיר - אינן מדלגות מזכר לזכר `והאם אין תופעת ריבוי יחסי מין בציבור זה בין בלי בררנות יתירה` גם בצבור החרדי אין בררנות יתרה `במיוחד כאשר היקף מחלת הaids נפוץ במיוחד בציבור ה...` אין קשר מיוחד ל- AIDS. כל ה- Sexually Transmitted Diseases (ולהלן STD) קשורות למין מזדמן, שאינו מוגן, עם פרטנרים רבים, והגורם מספר אחד להם הוא HPV. מי שידוע כסולד ממין מוגן הם דווקא חרדים, ואין זה עוזר לאשה שיש לה פרטנר יחיד, אם הפרטנר הזה עולה על יצועי נשים רבות בתורו אחר תאוותו לבעילות `אתן לגולש הנבון לתת תשובה האם אצל שומרי המצוות או חילונים` כן, אף אני מצפה לכך `ה.בורות/שגיאה/טעות של רב בתחום מדעי הטבע קיימת בדיוק כמו הבורות שאתה מפגין ביהדות` הענין הוא שאני מודה בצניעות שאיני בר-סמכא לעניני הלכה, ואיני פושק שפתי ומנפנפן בדחף שאינו בר-כבוש, בענינים בהם אני מודע לבורותי, בעוד אתה אינך מהסס לפלוט בפסקנות שטויות במדעי הטבע `לדוגמה העתונות מצאה מקום להלל את בנו של רהין שהתאהב באשה נשואה וגרם להרס שתי משפחות כנראה עם ילדיהן. כך כנראה יש לנו כעת סיפור דומה עם מי שהיה ראש הממשלה ברק` נשואין עלולים לעלות על שרטון. נקודה. משזה אכן ארע, למרבה הדאבון, אנו נצבים בפני השאלה האם יש מקום לכפות את המשכם. התשובה שלילית. איני יודע מי יזם את הפרוד במשפחת ברק. החשיבה הרגילה היא שהגבר מעונין באשה צעירה יותר. אין זה כך במקרה זה, שכן חברתו `החדשה` אינה צעירה מגרושתו. `הסכנתן של נשים שומרות מצוות להשפלה הינה דמיונות שלך` יש להן פחות אופציות, לכן סביר להניח שתסכמנה להשפלה שלא תעלה על דעתה של חלונית `פשוט יש בציבור שומרי המצוות יותר יחס כבוד הדדי ולכן גם פחות גירושין באופן מובהק` לא. ה- observed fact היא לכל היותר `מעוט גרושין`. ההסבר המוצע לכך טעון הוכחה `מה גם שנקשר בין בני הזוג מיוצב היטב על ידי משפחה גדולה שנותנת לקשר שבין האיש לאשתו משמעות עמוקה ביותר` התכוונת לומר `האזיקים הכובלים אותם אין-אונים זה לזו עבים יותר וקשים יותר לנפוץ`. הגרושין גם מקשים על מציאת שדוך לצאצאים `קשה מאוד למוד זאת. ולכן תוכל לטעון טענות מפריכות. אולם אסכים לכל מחקר שיבחון זאת. הנתונים היחידים המדידים הידועים מוכיחים שאנשים ונשים שומרי תורה נאמנים אחד לרעהו` מסכים שקשה. לא מסכים למסקנותיך. אין לנו מושג מה מדת הנאמנות. אנו רק רואים את הגלוי - שעור הגרושין `ז. ראית יחסי האישות כצו אינה יכולה להיות בהמית. בהמה לא תתיחס לקיום המין שלה כצו מגבוה. היא תתייחס לזיווג כנראה בדרך הרבה יותר דומה לזו המקובלת על חילונים... אדרבא, אתה מוזמן לצייר הבדלים` הבהמה היחידה שאני רואה למלא שדה ראיתי הוא אתה. כל המחשבות הרעות והרהורי העבירה שאתה ובני מינך שטופים בהם - אתה משליך עלינו. הפוסל - במומו פוסל `ח. גופו של הבעל אינו קנוי לאשה וכך גם לא להיפך. הגט בא להסדיר את ניתוק היחסים בין בני הזוג` אין מחלקת `הצד המעוניין בגט הוא זה שצריך לבקשו. משום שהצד הנפגע הוא זה שחזקתו ששמר על כללי הנאמנות ואינו רוצה להפר אותם אלא בצורה מוסדרת מן הבחינה החברתית והציבורית` אם הבעל חפץ לשאת אשה נוספת על פני אשתו, נגד רצונה - אין לראותה כמפרה `הסכמה` כלשהי. הבעל יחשב כמפר, וישא בתוצאות `קיום יחסים עם אדם מחוץ למסגרת הנישואין אינו ענין ממוני ולכן ל שייך בו פיצויים. אולם הייתי מוכן בהחלט לקבל הצעתך לתשלום פיצויים על הפרת אמונים. אני גם יודע מי הוא הציבור שיתנגד לכך. נחש מי` לא. אינך יודע. `ט. הסיבה לאיסור נישואין של שתי נשים הינו כפיה דתית שחוקקה המדינה` זו גם הסבה לאסור פוליאנדריה, ולאסור נשואין בין בני אותו מין `מן הבחינה הדתית ניתן היה לרוב תושבי ישראל שהינם מן המזרח כידוע לשאת שתי נשים באשר החרם לא חל עליהם מעיקרו` האם אשתך תסכים שתשא אחרת על פניה? `זה הוא חרם שנעשה בזמנו על ידי בית הדין של רבנו גרשום כנראה בעקבות הלחץ הקשה של האוכלוסיה הנוצרית שראתה בעין רעה את ריבוי הנשים של היהודים ואת תוצאותיו הדמוגרפיות. החרם כנראה בא הקטין את הסיבות לפוגרומים של גויים ביהודים` גבוב חסר-שחר של שטויות `עכ"פ גם לאשכנזים ניתן למצוא את הדרך ההלכתית לקחת יותר מאשה אחת הואיל והחרם לפי הנראה כבר פג, וכאן אנו בארצו של מרן רבי יוסף קארו מחבר השלחן ערוך שהיה מבני עדות המזרח. כלומר יש דרך הלכתית להתיר לאשכנזי לקחת עוד אשה או יותר` בא נסכים שמבוגרים הרוצים בהסדר מיוחד, בהסכמה הדדית מכובדת - יקבלו את מבוקשם, והחק ימשוך ידיו לחלוטין מהתערבות. אני מסכים לליגליזציה של פוליגמיה, פוליאנדריה, ונשואין בין בני אותו מין, אם יוכח לי להנחת דעתי הגמורה כי מדובר בבגירים המעונינים בכך. המדינה תתיחס לכל סוגי הנשואין באפן שוויוני מבחינת הזכויות והחובות המוקנות בחק. `ישנו בית דין שמוכן לטפל בכל מקרה כזה של אנשים שומרי תורה המעונינים לשאת אשה שניה` על פני אשה ראשונה? האם בית הדין יתחקר את האשה הראשונה, ויאשר אשה שניה חרף התנגדות הראשונה? `יש לבית הדין גם את השיטה כיצד לעשות זאת כך שהמעשה לא ימצא בגדר עבירה על הכפיה הדתית שבחוק הפוליגמיה הרואה את בני האדם כקנין של בני זוגם כנהוג אצל הקתולים (עיקוף חכם)` אלא מה? לא שערתי אחרת. אדם השטוף תאוות בעילה ימצא מוצא מתחכם `המעונין בדבר יפנה לדואר אלקטרוני [email protected]` נסה לתהות על קנקנם של הפונים - אני ערב לך שהרב המכריע יהיו חרדים אגב, האם כבר עלה בידך לממש משהו מהזיותיך בענין בתי הדין? 972256619620284392570

דב מאיר

New member
בתי משפט+

'אין הבדל. קצרנות כמוה כהקלטה' לא מבחינת היכולת הציבורית לבחון את אמינות הטענות כנגד מהלכי בית המשפט 'הקלטה/צלום אסורים בכל בתי המשפט שאני מכיר' לא בבתי דין הדנים לפי דין תורה. רק אצל הגויים שחשובה להם יותר יציבות. '" למשל האם ידוע לך היאך באה לעולם בתו של שופט בית המשפט העליון חשין? " ענית - אני מניח שבאה לעולם בעקבות תשמיש ולא ע"י התעברות מרוח הקדש, או ע"י delivery באמצעות חסידה `מערכת המשפטית מן האמת.' על כך אין מחלוקת. השאלה היתה אם זה היה תוך נאמנות לבן הזוג? 'שאיני בר-סמכא לעניני הלכה, ואיני פושק שפתי ומנפנפן בדחף שאינו בר-כבוש, בענינים בהם אני מודע לבורותי' הרי בכנותך 'הזיות' מחשבות בעניני הלכה לא רק שאינך שם עצמך כמבין אלא גם בטוח מה היא ההלכה. אין חולק שנישואין העולים על שרטון בלתי פתיר מוטב שיתנתקו אולם השאלה היא מה הם הגורמים לכך ומה הן התוצאות. מקרהו של בנו של רבין הוא דוגמה שכיחה למצב הנאמנות בין בני זוג בציבור מוגדר היטב. פלפולי המלל לא יעזרו. אין בארץ איסור פוליאנדריה בחוק הפלילי. כל מוסד הנאמנות לבן זוג הוא ביסודו רעיון דתי. אין שום סיבה משפטית בעלת משקל רציונלי לכפיית נאמנות. ומה לה למדינה להכניס את אפה לחדר המיטות של אנשים שומרי מצוות דווקא. אין צורך שהמדינה תיתן או תקח זכויות מבני אדם באשר לקשריהם עם בני זוג. המדינה לוקחת לעצמה זכות להתערב הלכה למעשה רק כאשר יש בהתערבות הזו כפיה דתית על אנשים דתיים ברצונם לקיים מצוות. אם במקרה של נישואין פוליגמיים ואם במקרה של נישואין מוקדמים יותר. כמובן שהגברים הפונים לשאת אשה שניה לבית הדין לפי הכתובת [email protected] נידונים על פי כללים הלכתיים מוגדרים היטב. תוך לקיחה בחשבון של הכפיה הדתית בנושא. הם גם יתוחקרו אודות מחויבויותיהם ההדדיות לבנות זוגם על פי ההלכה. בע"ה 'הזיותינו' יהפכו בקרוב מאוד לחלומות ויקויים בהן 'היינו כחולמים' זה כנראה יהיה גם תחילת הסוף של מעשי הזדון הנהוגים כיום.

Governor

New member
`לא מבחינת היכולת הציבורית לבחון את

אמינות הטענות כנגד מהלכי בית המשפט` קצרנות כמוה כהקלטה, ואף שופט לא מעלה על דעתו `לפברק` פרטיכל. היחיד שחושב על כך זה היחיד שהרעיון עולה בטבעיות על דעתו. אתה. `לא בבתי דין הדנים לפי דין תורה. רק אצל הגויים שחשובה להם יותר יציבות` לא משנה, כיוון שקצרנות כמוה כהקלטה. דווקא במושב משפט שאמונים בו על נכלים כגון בתי דין של תורה - דרושה הקלטה, כאמצעי רסון נגד `טפול` בפרטיכל `על כך אין מחלוקת. השאלה היתה אם זה היה תוך נאמנות לבן הזוג?` אני משער שהיה פחות נבל מדוד המלך (אמנם, אין אשוש חוץ מקראי לקיומו, אבל ספור התנהגותו ידוע). גם חמד אשת-איש, גם לקחה, גם הרג את בעלה, עבדו הנאמן, בתחבולה בשדה הקרב. אישיות למופת `הרי בכנותך 'הזיות' מחשבות בעניני הלכה לא רק שאינך שם עצמך כמבין אלא גם בטוח מה היא ההלכה` הזיות הן האמונה ב`בורא` `אין חולק שנישואין העולים על שרטון בלתי פתיר מוטב שיתנתקו אולם השאלה היא מה הם הגורמים לכך ומה הן התוצאות. מקרהו של בנו של רבין הוא דוגמה שכיחה למצב הנאמנות בין בני זוג בציבור מוגדר היטב. פלפולי המלל לא יעזרו` הגורמים לכך יכולים להיות רבים, אולם בעקר, אבדן הקשר הנפשי בין בני הזוג. חרדים נוטים להמשיך בחיי נשואין בלתי מספקים מן הבחינה הנפשית, מכיוון שגרושין נתפשים ככתם, וכמכשול לשדוכים טובים לצאצאים `אין בארץ איסור פוליאנדריה בחוק הפלילי` אתה בטוח? `כל מוסד הנאמנות לבן זוג הוא ביסודו רעיון דתי. אין שום סיבה משפטית בעלת משקל רציונלי לכפיית נאמנות. ומה לה למדינה להכניס את אפה לחדר המיטות של אנשים שומרי מצוות דווקא` כולם שוים לפני החק. אני יודע שאתה מתמרמר על כך. מה לעשות, השלם עם זה, פן תפקע מררתך `אין צורך שהמדינה תיתן או תקח זכויות מבני אדם באשר לקשריהם עם בני זוג` האם אשתך מסכימה שתשא אשה נוספת על פניה? `המדינה לוקחת לעצמה זכות להתערב הלכה למעשה רק כאשר יש בהתערבות הזו כפיה דתית על אנשים דתיים ברצונם לקיים מצוות` כולם שוים לפני החק. אני יודע שאתה מתמרמר על כך. מה לעשות, השלם עם זה, פן תפקע מררתך `אם במקרה של נישואין פוליגמיים ואם במקרה של נישואין מוקדמים יותר` מה פרוש `מוקדמים יותר`? כאמור, יש אולי הגיון מסוים בכבוד רצון בגירים המסכימים לנסות קשר אלטרנטיבי, יהא זה פוליגמיה, פוליאנדריה, או נשואין בין בני אותו המין, יתכן כי כל סוגי ההתקשרויות צריכים להיות שווים בפני החק `כמובן שהגברים הפונים לשאת אשה שניה לבית הדין לפי הכתובת [email protected] נידונים על פי כללים הלכתיים מוגדרים היטב. תוך לקיחה בחשבון של הכפיה הדתית בנושא. הם גם יתוחקרו אודות מחויבויותיהם ההדדיות לבנות זוגם על פי ההלכה` לא זה מענין אותי. מענין אותי מה עושה בית הדין במקרה שהאשה הראשונה מתנגדת. האם בית הדין יכפה עליה להסכים? `בע"ה 'הזיותינו' יהפכו בקרוב מאוד לחלומות ויקויים בהן 'היינו כחולמים' זה כנראה יהיה גם תחילת הסוף של מעשי הזדון הנהוגים כיום` איו לי התנגדות שתחלמו, אפילו אתם אנשי זדון שטופי תאוות בעילה שאינה בת-כבוש... 972256619620284392570

דב מאיר

New member
אתייחס ל"חידושיך" בלבד

א. אישיותו של דוד מורכבת. מכלול התכונות של דוד צריך שישאב מכל התנ"ך שמגלה את האמת גם כשהיא לא נוחה. >דוד לא הרג. דוד סובב מיתה לאוריה. >דוד נענש על מעשהו. >דוד חזר בתשובה ומשמש אב טיפוס לחזרה בתשובה. >העמקה במקראות מלמדת שאוריה היה לפי הנראה חתרן ואשתו גרושה דבר הנלמד מדיוק הדו שיח שבינו לדוד וממשל התוכחה של הנביא. ב. אני בטוח שאין איסור פוליאנדריה. תוכל לשם כך לעיין בחוק הפלילי. ג. המחקר אודות השימוש בסמים ואלכוהול נעשה על ידי חוקרים מומחים במדעי החברה. העתונים פרסמו את התוצאות. אני מבין שהן מרות. ד. המדינה נתנה ליוצאי צבא הטבות שבג"ץ פסלם בגלל שאזרחים ערבים כתוצאה מכך לא יכלו להינות מהטבות אלו. הכיצד? מדוע עקרון השוויון לפני החוק לא עמד כאן? הרי הערבים אכן לא משרתים בצבא.?! אלא הסיבה לכך מובנת היטב החוק מנוסח כך שלמעשה הוא בנוי בצורה שנועדה לקפח מגזר מסויים דווקא. במקרה זה החוק מקפח רק ואך ורק אנשים שומרי תורה. ה. גופו של אדם הוא בבעלותו ולא בבעלות בן זוגו. לכן לא שייכת הטענה האם בן הזוג מסכים או לאו. העקרון הזה מקודש על חילונים עד כדי היתר לשפיכת דמם של עוברים גם שלא בהסכמת בן הזוג. ו. במקרה של גבר שירצה לשאת אשה שניה הוא יתוחקר למשל לגבי השאלה אם התחייב מלכתחילה שלא לשאת אשה שניה בחוזה הנישואין.

Governor

New member
`>דוד לא הרג. דוד סובב מיתה לאוריה`

גם סטאלין לא הרג איש במו ידיו, רק הנחה להרוג אחרים `>דוד נענש על מעשהו` OK `>דוד חזר בתשובה ומשמש אב טיפוס לחזרה בתשובה` OK `>העמקה במקראות מלמדת שאוריה היה לפי הנראה חתרן ואשתו גרושה דבר הנלמד מדיוק הדו שיח שבינו לדוד וממשל התוכחה של הנביא` הראה לנו מנין אתה למד זאת `ב. אני בטוח שאין איסור פוליאנדריה. תוכל לשם כך לעיין בחוק הפלילי` אני בטוח שיש. תוכל לשם כך לעיין בחוק הפלילי `ג. המחקר אודות השימוש בסמים ואלכוהול נעשה על ידי חוקרים מומחים במדעי החברה. העתונים פרסמו את התוצאות. אני מבין שהן מרות` אנו יודעים כיצד נערכים מחקרים במדעי החברה. הם נעשים ע"י interviewing, לעתים טלפוני `ד. המדינה נתנה ליוצאי צבא הטבות שבג"ץ פסלם בגלל שאזרחים ערבים כתוצאה מכך לא יכלו להינות מהטבות אלו. הכיצד? מדוע עקרון השוויון לפני החוק לא עמד כאן? הרי הערבים אכן לא משרתים בצבא?! אלא הסיבה לכך מובנת היטב החוק מנוסח כך שלמעשה הוא בנוי בצורה שנועדה לקפח מגזר מסויים דווקא. במקרה זה החוק מקפח רק ואך ורק אנשים שומרי תורה` נוכל חרדי מיתמם, הכיצד לא תבוש? ערבי אינו יכול עקרונית לשרת בצה"ל, גם לו רצה (בדואים יכולים). משמע, ניטלה ממנו הבחירה עקב חוק, ואינו מלש"ב (מועמד לשרות בטחון) כלל. חרדי הוא מלש"ב, אולם מסרב לשרת. לכן אין דינם שווה `ה. גופו של אדם הוא בבעלותו ולא בבעלות בן זוגו. לכן לא שייכת הטענה האם בן הזוג מסכים או לאו` בבקשה. יתיר קשריו עם בן זוגו הנכחי ויקשר חייו עם אחר `העקרון הזה מקודש על חילונים עד כדי היתר לשפיכת דמם של עוברים גם שלא בהסכמת בן הזוג` מה השטות המטונפת הזו? נערה שהרתה שלא ברצונה, זכאית להפיל הריון של עד 100 יום. מעבר לכך, שום רופא לא יסכים לבצע הפלה אלקטיבית. אם היא נשואה ובן זוגה מתנגד להפלה - מן הדין להטות אזן לדבריו. לא אסכים לנכוס רחם האשה ע"י חרדים אשר לצנינים בעיניהם הוא שקטע מסוים ממעגל הרביה הוא מחוץ לשליטתם `ו. במקרה של גבר שירצה לשאת אשה שניה הוא יתוחקר למשל לגבי השאלה אם התחייב מלכתחילה שלא לשאת אשה שניה בחוזה הנישואין` לא. מכיוון שהנוהג הוא מונוגמיה, הרי שיש לבדק האם הצהיר באזני זוגתו שעשוי לרצות לשאת אשה שניה. אם אין הצהרה כזו - לא יותר לו ________________________________________________________________________ 0284392570

דב מאיר

New member
לגבי בגירים

ראוי להוסיף לדברים שרעיונך אודות התחשבות בבגירים הוא רעיון צבוע מיסודו. א. אנו סבורים שבגירים הם בן 13 לזכר ובת 12 לנקבה. מה לציבור החילוני לבוא ולכפות ערכי בגירות אחרים. אגב אורחא, ערכי הבגירות הזרים הללו הם הם המאפשרים ל"קטינים" ערבים לידות אבנים בכלי רכב וכיו"ב מבלי ליטול אחריות לכך. ב. בציבור החילוני אין שום איסור מעשי על קיום יחסי מין לצעירים מתחת לגיל הבגירות. הוא מוטל רק על צעירים כאלה משעה שהם שומרי מצוות. אם ירצו להסדיר ביניהם מערכת יחסים קבועה ובריאה (גם לדבריך) מתערב המחוקק ועונש אותם על כך. דומני שהבנת יפה את הנקודה הזו ואתה מתמרן מיליך לריק. ג. בכל פעם שאתה מכריז על הפרכת טענותי והבסתי וכו' אציעך במקביל להצטרף למצעדי הנצחון של המצרים לזכרון מלחמת אוקטובר...

Governor

New member
`ראוי להוסיף לדברים שרעיונך אודות

התחשבות בבגירים הוא רעיון צבוע מיסודו` התערבות בעניני בגירים העושים מעשה בהסכמה ובצנעה - הוא רעיון שפל מיסודו `א. אנו סבורים שבגירים הם בן 13 לזכר ובת 12 לנקבה. מה לציבור החילוני לבוא ולכפות ערכי בגירות אחרים` 13 ו- 12? זכותכם לסבור. מה לצבור החילוני לכפות? דין מלכות. `אגב אורחא, ערכי הבגירות הזרים הללו הם הם המאפשרים ל"קטינים" ערבים לידות אבנים בכלי רכב וכיו"ב מבלי ליטול אחריות לכך` ...וגם לקטינים חרדים `ב. בציבור החילוני אין שום איסור מעשי על קיום יחסי מין לצעירים מתחת לגיל הבגירות` בוודאי שיש, נוכל חרדי חסר בושה `הוא מוטל רק על צעירים כאלה משעה שהם שומרי מצוות` החק שוה לכל `אם ירצו להסדיר ביניהם מערכת יחסים קבועה ובריאה (גם לדבריך) מתערב המחוקק ועונש אותם על כך. דומני שהבנת יפה את הנקודה הזו ואתה מתמרן מיליך לריק` לא הבנתי. בן ח"י לחופה, לא בן י"ג `ג. בכל פעם שאתה מכריז על הפרכת טענותי והבסתי וכו' אציעך במקביל להצטרף למצעדי הנצחון של המצרים לזכרון מלחמת אוקטובר` אינך מצליח נגדי אף פעם. אין זו אשמתי, זו אשמת רפיסות מוחך ______________________________________________________________________ 0284392570

דב מאיר

New member
יחסי אישות

א. לא פרכת טענתי. הטענה היתה אודות היחס החוקי המעשי לא הפורמלי. כמה בני נוער חילונים נעצרו נשפטו וכו' בעוון קיום יחסי מין?. כנראה 0 זאת למרות שהסטטיסטיקות בנושא מלמדות על רבבות "עברינים".... ב. ידוי אבנים באשר הוא הוא עבירה פלילית. הוא נכון לגבי כל אדם, חרדי חילוני ערבי וכיו"ב. ידוי אבנים על ידי חרדים על מכוניות נעשה מטעמים פוליטיים ברורים בדיוק כמו ידוי האבנים על ידי ערבים. לדעתי הוא מבטא אי הסכמה ומאבק צבאי מתון להשגת מטרות מדיניות. ההבדל הוא שהאוכלוסיה החרדית רוצה להשיג זאת בצורה שעד כמה שאפשר לא תביא לפגיעה בפועל בוודאי לא להריגה באשר היא עושה זאת במודעות כלפי בני עמנו היהודים ובמכוון אינה רוצה להסלים למאבק צבאי במתכונת של מלחמה (בהערת אגב אומר שכיוון שאני סבור שחוקת היסוד של העם והארץ כאן הינה חוקת התורה איני מוצא פגם מוסרי במאבק המתון הזה).ואילו האוכלוסיה הערבית מתכווינת להשיג פגיעת הרג באשר היא מכוונת כלפי עם אחר והיא מומרת בנקל בירי ופצצות במתכונת מלחמתית מובהקת. עדיין אני סבור שהחוק הזה במתכונתו הנוכחית עולה בדמנו והוא מבטא גחמה אינפטילית המחכה בכך מצב דברים בין עמים תרבותיים ולא מלחמה בעם טרוריסטי. ג. הכינוי "נוכל" לא מחפה על האמת הפשוטה. אין איסור מעשי על יחסים בין בני נוער חילונים יש איסור כזה בפועל על שומרי מצוות תוך היטפלות אליהם בעוון טקס קידושין דתי בלבד. וגם לא בגלל המעשה לגופו. ד. שוב אתה מתיימר לגלות ידע שאינו בידך. אכן המשנה מדברת על נורמה כזאת אולם הגמרא ממליצה לנער ישראלי לשאת אשה מיד אחרי הבר מצוה שלו וממליצה לנערה להינשא לאיש בגיל 12.5 ה. שוב אשלחך להשתתפות במצעדי נצחון אוקטובר של המצרים.

Governor

New member
`כמה בני נוער חילונים נעצרו נשפטו

וכו' בעוון קיום יחסי מין? כנראה 0` אפס הוא גם מספרם של בני נער חרדים שנעצרו נשפטו וכו' בעוון קיום יחסי מין `ב. ידוי אבנים באשר הוא הוא עבירה פלילית` כן, במיוחד אם הוא נעשה בנתיבי תחבורה והנהג עשוי לאבד שליטה על ההגה. _אין_ הבדל בין ידוי אבנים ע"י נוער חרדי, לבין נוער ערבי, ויש לי משאלת מוות למיידים, תהא זהותם אשר תהיה. טוב יהיה לתת לאמותיהם סבה לבכות בשברון-לב `ידוי אבנים על ידי חרדים על מכוניות נעשה מטעמים פוליטיים ברורים...` לא מענין `בהערת אגב אומר שכיוון שאני סבור שחוקת היסוד של העם והארץ כאן הינה חוקת התורה` אני סבור שלא `ג. הכינוי "נוכל" לא מחפה על האמת הפשוטה. אין איסור מעשי על יחסים בין בני נוער חילונים יש איסור כזה בפועל על שומרי מצוות תוך היטפלות אליהם בעוון טקס קידושין דתי בלבד. וגם לא בגלל המעשה לגופו` אין הבדל בהתיחסות החק. החוקים הנוספים שכגזרתם על עצמכם הם ענינכם `ד. שוב אתה מתיימר לגלות ידע שאינו בידך. אכן המשנה מדברת על נורמה כזאת אולם הגמרא ממליצה לנער ישראלי לשאת אשה מיד אחרי הבר מצוה שלו וממליצה לנערה להינשא לאיש בגיל 12.5` לא. ההתרים הללו הונהגו כדי להציל ילדות קטנות מאילוץ להנשא למוסלמים. הנשואין אמנם `הוכרזו`, אלא שהילדות נותרו בבית הוריהן עד שהגיעו לפרקן `ה. שוב אשלחך להשתתפות במצעדי נצחון אוקטובר של המצרים` אתה חסר-מענה ______________________________________________________________ 0284392570

דב מאיר

New member
אישות

א. כמובן שאתה צודק אין שום הבדל. אך לא זו היתה הבעיה. הבעיה היתה והינה שברגע שאדם מתכווין לקחת אחריות ממוסדת ליחסי האישות שלו (שלא כבהמות) והוא עושה זאת ע"י מהלך דתי הוא מואשם ומורשע על כך. זוהי מהותה המדוייקת של כפיה דתית. היינו איסור לעשות מעשה דתי למרות שאין בו שום הפרעה לזולת. זה נכון לגבי פוליגמיה וזה גם נכון לגבי נישואין מוקדמים מהנקוב בחוק המקולל העכשווי. ב. משאלת לב למותם של מיידי אבנים במקומה כאשר הם מתכוונים לרצוח. אילו משאלות ליבך היו מתקיימות על כל מיידי האבנים לא היתה כנראה נשארת נפש אחת חיה על כדור הארץ. ג. השוויון בחוק אינו מפקיע היותו התערבות גסה בעניניו הפרטיים של אדם למרות שאינו מזיק לזולתו ומתוך כוונה ברורה לכפות כפיה דתית. שוויון לפני החוק אינו מבטיח היותא הוגן. לדוגמה, לו יצוייר שכל אדם שחלה בסרטן יומת. הרי היה ביצועו שוויוני הוא לא היה מפלה כלל. אך חוק כזה הינו על פניו תועבה. ד. שוב אתה מנסה לגלות הבנה בתחום לא לך למרות שהתפארת שאינך עושה כך. ובכן ההמלצות לגברים לשאת אשה סמוך לאחר הבר מצוה ולאשה להנשא בגיל 12.5 לא צמחו בעקבות איומי הטרור המוסלמי אלא עוד בתקופת המשנה והגמרא כשהאיסלאם עוד לא היה במציאות.

Governor

New member
`הבעיה היתה והינה שברגע שאדם

מתכווין לקחת אחריות ממוסדת ליחסי האישות שלו (שלא כבהמות) והוא עושה זאת ע"י מהלך דתי הוא מואשם ומורשע על כך` אשה שניה, על פני הראשונה - רק בהסכמת האשה הראשונה, ורק אם כך הותנה מראש בכתובה `זוהי מהותה המדוייקת של כפיה דתית. היינו איסור לעשות מעשה דתי למרות שאין בו שום הפרעה לזולת` אין זה מעשה דתי אלא להיות שטוף תאות בעילה. ואגב, זה לא יעזר לך. אצל נשים המצויות בכפיפה אחת - מסתנכרנים זמני המחזור (frequency, or phase locking), כך שעדיין תהיה מנוע מבעילה כ- 12 יום בחדש `זה נכון לגבי פוליגמיה וזה גם נכון לגבי נישואין מוקדמים מהנקוב בחוק המקולל העכשווי` יציאתך מכליך מסבה לי קורת רוח עמוקה `משאלת לב למותם של מיידי אבנים במקומה כאשר הם מתכוונים לרצוח. אילו משאלות ליבך היו מתקיימות על כל מיידי האבנים לא היתה כנראה נשארת נפש אחת חיה על כדור הארץ` לא. מעולם לא ידיתי אבנים על אדם, או על רכב נוסע. ידיתי אבנים כשעשוע קליעה למטרה (פחיות שמורים). יש לדאג כי אמהותיהם של מידי אבנים תתיפחנה עד שברון לב `השוויון בחוק אינו מפקיע היותו התערבות גסה בעניניו הפרטיים של אדם למרות שאינו מזיק לזולתו ומתוך כוונה ברורה לכפות כפיה דתית` השוויון בפני החק אומר שהוא חל על הכל, והחק מגן על קטינות (גם על חרדיות) מתאוות בעילה שאינה יודעת שבעה, של חרדים `שוויון לפני החוק אינו מבטיח היותא הוגן. לדוגמה, לו יצוייר שכל אדם שחלה בסרטן יומת. הרי היה ביצועו שוויוני הוא לא היה מפלה כלל. אך חוק כזה הינו על פניו תועבה` דוגמא מופרכת שאינה מלמדת דבר על עניננו `שוב אתה מנסה לגלות הבנה בתחום לא לך למרות שהתפארת שאינך עושה כך. ובכן ההמלצות לגברים לשאת אשה סמוך לאחר הבר מצוה ולאשה להנשא בגיל 12.5 לא צמחו בעקבות איומי הטרור המוסלמי אלא עוד בתקופת המשנה והגמרא כשהאיסלאם עוד לא היה במציאות` לא. ילדה שמלאו לה שתים עשרה והביאה שתי שערות למטה בגוף במקומות הידועות להבאת שיער, היא נערה, ולאחר עוד ששה חדשים - בוגרת. אף אחד לא אמר שבמלאת לה 12.5 עליה להנשא. רק שטופי תאות בעילה אומרים זאת ______________________________________________________________ 0284392570

דב מאיר

New member
ההבדל בין בהמה ליהודי

לא אתייחס לטענות שיש בהן העלאת גרה. אכן הבהמה שטופת יצר הרבעה אולם ההבדל בין יהודי לבהמה הינו שיהודי שטוף תאוות בניית חיים יהודיים נוספים. קשה לך להשלים עם העידון הזה שאינו מצוי בראשם של אנשים חילונים. לא בכדי סבורים המקובלים כמו למשל הרמ"ק בספרו אילימה רבתי ועוד רבים שחילוני אינו שונה באורח חשיבתו היצרית מבהמה.

דב מאיר

New member
חטאתי, לא דייקתי

הוא סובר שהוא גרוע יותר. משום שאמנם בהמה משועבדת ליצריה אך אלו נועדו לבנות חיים. היא לכן עדיפה על מי שיצרין הם מטרה לעצמה תוך מניעת חיים.

Governor

New member
`אולם ההבדל בין יהודי לבהמה הינו

שיהודי שטוף תאוות בניית חיים יהודיים נוספים` וכן הקתולי והמוסלמי `קשה לך להשלים עם העידון הזה שאינו מצוי בראשם של אנשים חילונים` סדנא דארעא - חד הוא, מסתבר. כיהודים, כן הקתולים, והמוסלמים. אולי החלוניים הם השפויים? `לא בכדי סבורים המקובלים כמו למשל הרמ"ק בספרו אילימה רבתי ועוד רבים שחילוני אינו שונה באורח חשיבתו היצרית מבהמה` אולם, הרמ"ג (ר' מוישל גובערנר) חולק עליו, ויש לו על מה שיסמוך... ______________________________________________________________ 0284392570

דב מאיר

New member
"סיפורים"

א. הבאת ראיה מן הקתולים והמוסלמים לסתירת הרעיון החשוב של יצירת חיים מחטיא שוב את המטרה. היינו היות והם גם רוצים ליצור חיים הרי מכיוון שדתם אליבא דאדם מאמין היא דת שקר הרי לנו "הוכחה" שהרעיון הזה הינו רעיון של הבל!!!. שוב יש כאן אותו כשל לוגי. אין אנו סבורים שכל מה שעושים יריבינו פגום. יהודים רבים נוהגים ללכת בגשם במגפיים ואין בכך שום הזדהות עם הנאצים שהלכו גם הם במגפיים. שיוך רעיוני כזה כשהוא מתמשך במוחו של מאן דהוא מזקיק אותו בדחיפות לעיסוק מחדש בתורת הקבוצות ובלוגיקה. וכי מנין למדו אלה להחשיב חיים אם לא מן היהודים. אנו היהודים רואים את הדתות הקרויות מונוטואיסטיות כהישכ תרבותי חשוב בדרך לגאולה השלמה כאשר הגויים יכירו שדתם היא במתכונתה הנוכחי חיקוי עלוב לדת היהודית. הנכון הוא שהיהדות הינה תורת חיים. הדבר נצפה בפועל מאמיניה יוצרים חיים והרבה חיים. מתנגדיה החילונים לא אוהבים את הרעיון ולכן גם הם מתמעטים והולכים במשקלם על פני כדור הארץ. באשר לארבעת העיקרים, לא היה ניתן להתייחס אליהם באתרם באשר הוא נעול. הם הועתק ולהלן פירכתם: שים לב לארבעה עקרי הרמ"ג: מאת: Governorו 24/08/03 | 01:15 (1) `אלהים` מעולם לא נראה לאיש, מעולם לא נגלה לאיש, ומעולם לא פעל פעולה מוכחת, אלא במקום אחד ויחיד - המעשיות, שחלקן בדוי בעליל, אשר באסופת ספורי המיתולוגיה היהודית. >טענה זו לא מפקיעה את הרעיון שתורת ישראל הינה תורת חיים. בר מן דין לא נטען בדת היהודית שניתן לראות אותו. להיפך נטען שאי אפשר. אך המציאות של הבורא אינה רק פועל יוצא מהוכחות של היסטוריה אלא בראש ובראשונה מכח הסברה הפילוסופית. מי שאינו רוצה לקבל את הסברות הפילוסופיות מטעמים אלו או אחרים עבורו יש ראיות מצטברות היסטוריות בקנה מידה עצום. התעלמות מהן הינה הרבה יותר מרחיקת לכן מן הראיות ההיסטוריות למלחמות הפוניות. (2) אין _שום_ אשוש ארכאולוגי למעשיה כלשהי מן המיתולוגיה היהודית שקדמה למאה ה-9 לפנה"ס. >רשימת ראיות ארוכה שיש רבים הרוצים במכוון להתעלם מהן בזדון הלב גרידא: ניתן למצוא זאת באתר www.beith-din.com תשובות לדעת אמת בפרק על הקושיות על הרבי מלובאוויטש. (3) אין איש מסוגל להציע מבחן, בדיקה, או נסוי שניתן לבצעם או, למצער, להגותם ולו בחשיבה _תאורטית_ (gedanken experiment), כדי לגלות האם `בורא` קים או שמא הוא אך הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן `הנפא"כ`) בתבן אשר בין אזני המאמינים. >בוודאי שלא ניתן לפי הנחות אפיקורסיות לערוך שום ניבוי. אם ניתן היה להגדיר ניסוי כזה היתה הזדעקות כוללת של בל האפיקורסים שמדובר בחוק טבע... האבסורד הוא שלחוקי הטבע אין שום הסבר מלבד ההסבר שיש מי שברא את העולם ושם בו חוקים ושומר בהתמדה על מימושם ותקפותם. (4) המאמין אינו מסוגל להשלים עם אותו מקטע מן המציאות שהוא בעל אפי כאוטי/אקראי/סטוכאסטי, ולכן מחליף אותו בהנפא"כ, עליה הוא טוען שהיא דטרמיניסטית. מובן שפעולה זו _אינה_ משנה דבר, שכן העולם _אינו_ משתנה עקב `הכנסת` הנפא"כ לתמונה, והמאמין _עדיין_ נצב בפני מציאות כאוטית/אקראית/סטוכאסטית כמקודם, האדישה לבעיותיו הנפשיות. לכן נאלץ המאמין _גם_ לטעון בהתפתלות לא אינטליגנטית כי ההנפא"כ פועלת בדרך שהיא מעל הבנתו. >הזדקקות לתאורים אוויליים אלו הם בס"ה הודאה בכשלון. אם כדי להוכיח טענה צריך לבזות את יריביה הרי זו הוכחה שאין באשפת המבזה חיצים יותר יעילים.

Governor

New member
`הבאת ראיה מן הקתולים והמוסלמים

לסתירת הרעיון החשוב של יצירת חיים מחטיא שוב את המטרה` סדנא דארעא - חד הוא. כל האמונות זהות מבחינת משקלן ההבלותי `הרי מכיוון שדתם אליבא דאדם מאמין היא דת שקר הרי לנו "הוכחה" שהרעיון הזה הינו רעיון של הבל` מאמין יהודי? שאל מאמין קתולי או מוסלמי `מתנגדיה החילונים לא אוהבים את הרעיון ולכן גם הם מתמעטים והולכים במשקלם על פני כדור הארץ` לא כדאי לבנות על זה. גם תאים סרטניים פושים ומתרבים, אולם הם גוזרים דין עצמם למוות. ברגע שהם מכריעים את הפונדקאי - מקיץ הקץ אף עליהם אשר לעקרונות הרמ"ג: חוץ מתרעמת על הסגנון המחוספס - אין לך הפרכות... ______________________________________________________________ 0284392570

למעלה