שנאת חינם

mom2ia

New member
גם אני חוטאת

חטא הוא עניין של פרספקטיבה (לא אצל הקנאים). אני לא שומרת נידה/כשרות/שבת וכו'. אז גם אני מטרה? לא הרמתי את קולי - מרטין נימלר בגרמניה לקחו הנאצים תחילה את הקומוניסטים, אני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי קומוניסט, ואז הם לקחו את היהודים, ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי יהודי, ואז הם לקחו את חברי האגודים המקצועיים, ואני לא הרמתי את קולי, כי לא הייתי חבר אגוד מקצועי, ואז הם לקחו את הקתולים, ואני לא הרמתי את קולי, כי הייתי פרוטסטנטי, ואז הם לקחו אותי, אך באותה עת כבר לא נותר אף אחד שירים את קולו למעני." אז לדעתי זה כן פשע של שנאת השונה. וגם אני שונה. ואני מרימה את קולי יהי זכר הקורבנות ברוך והחלמה מהירה לפצועים

mom2ia

New member
אני מקווה מאוד שזה לא אדם דתי

אני מקווה מאוד שזה סתם פאנט שונה אדם. אם זה אדם דתי זה יעורר עוד כעס ושנאה בין דתיים וחילונים. אני באה ממשפחה גאה
ואני יכולה להגיד לכם שגם ביום יום הפשוט התל אביבי זה לא תמיד קל והרבה פעמים נועצים מבטים ומעירים הערות. ואני מדברת על ללכת יד ביד ברחוב.

מאי 972

New member
../images/Emo16.gif

לא יודעת מה יותר מטריף אותי, שרוצחים ילדים או שרוצחים אותם כי הם שונים..

ארץ ישראל מקיאה את יושביה!!!

מי היה מאמין ארץ כזאת קדושה.. מה שאבות אבותינו הקדושים והטהורים גרו כאן, השפיעו פה קדושה! יבואי אנשים ערלים ויבואו לטמאות ארץ זבת חלב ודבש..! בזכות מי אנחנו חיים כאן?? ממי ירשנו את הארץ ?? האם יש חוקים בארץ הזאת?? האם הארץ הזאת תלויה ביושביה?? תעשו חשבון נפש@

סימבון

New member
למה אתה רוצה לכפות את דיעותיך?

אבותיך הקדושים והטהורים לא חירפו את נפשם למען הארץ הזאת מי אתה שתפתח את פיך על אנשים שעושים צבא ושומרים עליך? אתה חושב שאלוהיך מסכים עם רצח? זה לא כלום? מדיעה עקומה כמו שלך נולדים רוצחים! לא אתפלא אם יתברר שהרוצח הוא גבר חרידי שהחליט לקחת את הדיעות המטורפות שלו בידים. זכותך לומר את דיעותיך לעצמך. אל תטיף לאחרים לא כולם מחויבים להאמין כמוך, אתה פוטנציאל של רוצח וצריך להסגיר אותך למשטרה תתבייש לך. חזור בך חמוד דיברתי קיצוני כדי שתיקח את הדברים ברצינות.

שיר על הנושא

אלוהים יושבת לה עם פנקס בשמיים מביטה היא למטה ורושמת היערות אחד עשר מאחזים לא חוקיים נבנו השבוע כמעט בלי לראות נאנחת ומביטה אל העיר הקדושה לראות אולי שם היא תמצא קצת נחת ירושלים בוכה בדמעות של זהב ולקיצוניים זה ממש מעניין את ה*חת התעצבה אלוהים והביטה על תל אביב כי הרי זה מקום סוער וחביב במיוחד מאז שנהיה מקובל להיות שם הומו או לסבית או כל דבר בכלל החליטה לבקר במרכז הקהילתי לעודד את רוחה באיזה סנוקר מלכותי אך אבוי לא הלך הדבר בכלל כי אדם רעול פנים נכנס בין הקהל וירה בה כדורים של שנאה והיא חשבה שיהיה לה לילה של הנאה.... חכה! אל תירה! זאת אני אלוהים! נפגשנו בכותל לפני כמה ימים! אך כשהוא הבין זה היה מאוחר הוא כבר רצח אותה, בדם כל כך קר. וזה הסיפור, ועכשיו אתם יודעים איך לדתיים היום כבר אין אלוהים.

לוליק25

New member
אה, אז את חוקרת המשטרה שמצאה שהיורה היה דתי?

אה כן, זו לא את. כי עדין לא מצאו את היורה ואת הכיפה לראשו. אז אנא בלי להכתים ציבור שלם ("איך לדתיים היום כבר אין אלוהים") מה שאת/ה עושה זה ללבות את אש השנאה. חלק נכבד ממגיבות לשרשור הזה דתיות בעצמן ולא עולה מתגובותיהן שום הצדקה ו/או הבנה למעשה הנורא שאירע אמש!

מצטערת אם מישהו נפגע

הכוונה שלי הייתה לתאר את אירועי החודש שחלף-שהיה מלא באירועים לא נעימים מצד קהילה זו כמו שפירטתי בשיר. הרבה שנאה מילאה את הארץ על ידי הקהילה הדתית לאחרונה. כמובן שגם חילונים יכולים להיות מלאי שנאה באותה המידה אבל הכוונה הייתה לבטא את ההפתעה והכאב שנבעו אצלי מזה שדווקא אנשי אלוהים מבצעים לאחרונה כל כך הרבה מעשים נוראיים ואיומים ומלאי אלימות. אני לא מתכוונת להכליל את כולם-אין בי אף טיפת שנאה לקהילה הזו להפך. אבל לאחרונה נדמה שהרבה שם איבדו את הדרך. כלומר, גם אם הרוצח עצמו לא היה דתי, באותו ערב כמה דקות לאחר המקרה,אדם דתי התנפל בצעקות ובקללות על שתי חברות שלי שהיו בזירת האירוע בגלל שהן לסביות....בואי נגיד שלא צריך שהרוצח יהיה דתי בשביל לשים לב לשמחה לאיד שהלכה שם וזה איבוד האלוהים שאני מדברת עליו. אני שוב מתנצלת אני חס ושלום לא פונה אל כל הקהילה הדתית ומאשימה אותם. אבל אני אומרת שיש הרבה אנשים שיש הרבה שנאה בליבם ושמסתתרים מאחורי "רצון אלוהים" כדי לבטא אותה וזה פשוט קורע את הלב. וצריך פה פרובוקציה שתעורר אותם. ההסתתרות הזו מאחורי "דרך התורה" כדי לגבות שנאה מזכירה לי פעילי חמאס או אלקעידה.מצטערת.

ImaBamba

New member
צריך שניים לטנגו

הקהילה הדתית מילאה את הארץ שנאה? אולי דו השיח או יותר נכון חוסר בדו השיח מילא את הארץ שנאה? אנשי אלוהים כפי שאת מגדירה אותם הם כל בני האדם וכל אחד מהם שונה מרעהו. אלימות קיימת בכל חברה ובכל מאפיינים. זה לא הופך אותה למוצדקת אבל זה בוודאי לא מטיל כתם על חברה שלמה. ומי את שתגידי שהרבה שם איבדו את הדרך? את מכירה אותם? פרובוקציה שתעורר אותם היא... לא סוג של אלימות? מילולית? מעשית? הפוסל במומו פוסל.

תהילה44

New member
עצוב שזה קורה אצלינו

כאלו מקרים מזעזעים, שוברים את הלב ומפחידים כאחד. הם נראים מתאימים יותר לחברות מנוכרות (אמריקה אולי). חבל שיש פה כ"כ הרבה אנשים שלא מקבלים מיעוטים... וחבל שיש פה מיעוטים שלא מקבלים את הרוב... וזוועה שהגענו למצב כזה...

אתם במו ידיכם זורים עכשיו "שנאת חינם"....

עוד לא יודעים כלום ונחפזים למסקנות..."שנאת חינם" "המסיתים אשמים", "חטאם של הנרצחים שהיו שונים", מה קורה לכם, אולי נגיד שגם כל מעשי הפיגועים והרצח שהיו כאן הם של "שונאי סטרייטים" הכל פתוח, החקירה עוד לא הסתיימה, מה זה המסקנות האלו, ואם בסוף יתברר שזה סתם פסיכי, או שזה כן פיגוע, או שזו נקמה אישית של מישהו לא שפוי מהקהילה, מה יהיה אז? מה יהיה עם כל ההסתה ושנאת החינם שאתם זורים ללא כל בסיס????

לא היו לי מילים.

לא אתמול, גם לא בבוקר, גם לא עכשיו בעצם. אני עוד לא כל כך מצליחה באמת להפנים שרצח על רקע כזה יכול באמת לקרות בישראל של 2009. דווקא אצלינו. ומשהו אחד מנקר לי בראש מאתמול. כואב לי על המתים, כואב לי על הפצועים וכואב לי על האמהות. על אמהות שמוצאות את עצמן מתמודדות עם ילדים פצועים, ילדים שעברו ארוע כזה ובאותו זמן צריכות גם לעכל מציאות חדשה לגבי החיים של בניהן, בנותיהן. יש לי הרבה תקוות לגבי הילדים שלי. השתיים החשובות הן, שיאריכו חיים אחרי ושירגישו שיש להם בית איתן להשען עליו ללא צורך להסתיר...

gckn62

New member
עצומה לדמוקרטיה אמיתית בישראל

חתמו על העצומה והעבירו אותה לחבריכם לחתימה, המדיניות הפאשיסטית מובילה את ישראל לכליה...

למעלה