שנאת חינם

שנאת חינם../images/Emo46.gif

רק לפני ימים ספורים ציינו את ט' באב,יום חורבן המקדש,יום שמזכיר לנו עד כמה נוראה יכולה להיות שנאת חינם. והנה,אנחנו קמים הבוקר לעוד פשע של שנאה,שנאת חינם,שנאת השונה. אתמול נטבחו למוות שני בני נוער שכל חטאת היה שהם היו שונים,שונים ממי שרצח אותם. רעול פנים,שזה עוד משהו שמראה על פחד ורוע,נכנס למרכז של בני נוער הומו-לסביים וטבח בהם ללא רחם. מי יהיה הבא בתור: אמהות חד הוריות? גברים מתחת ל 1.70? נשים בלונדיניות עם שיער חלק? עד לאן נגיע? מניפה בגאווה רבה את דגל הגאווה(ואני סטרייטית לחלוטין) בשם אחיי ואחיותיי השווים לי
.

לוליק25

New member
במיוחד נחרדתי כשהבנתי שמדובר בבני נוער

ילדים ממש, בני 16 חלקם.. חלק מההורים אפילו לא יודעים שהם שם...

5 מטר מהבית שלי נרצחו ילדים!

רעש הירייות עדיין מהדהד בראש שלי וצרחות הבהלה... מדובר במועדון חברתי לבני נוער, פעולות, שיחות על ערכים ולבטים, שיעורים וקבוצות תמיכה. בימי שבת נערך שם ,ברנוער", סוג של מסיבת כיתה לנוער גאה. מקום חיובי עם עשייה חיובית וערכית. ממש כאילו יכנסו וירססו ילדים בעיצומה של פעולת צופים! אני מאוד מקווה שיתפסו את הרוצח, אני מאוד מקווה שלא יפחיתו בחשיבות האירוע רק בגלל נטייתם המינית. כולנו מזדעקים כשרוצחים ילדים, ויש לי הרגשה שכולם זועקים קצת פחות הפעם, בגלל שמדובר בנוער גאה. מקווה שאני טועה.

../images/Emo7.gifפשוט נורא

ממש מזעזע... פשוט לא מובן לי איך יש אנשים שעושים דברים כאלו איומים. מי אלו אותם אנשים שמחליטים לקחת את התפקיד של אלוהים?פשוט נורא!

memko

New member
נורא ואיום...../images/Emo7.gif לא יאמן שזה המדינה שלנו...

אסון גדול !!!!../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

הלב נשבר והראש מסרב להאמין. מניפה איתך את דגל הגאווה לזיכרם של ההרוגים ולמען עתיד טוב יותר לחברי הקהילה

מחריד!!!! ועוד כמה תהיות...../images/Emo34.gif

מעבר לזוועה הכל כך ברורה, נוער גאה, חלקו בארון, לחלקו בעיות עם המשפחה, ממש 'זרקו' אותם החוצה מהארון אם בתקשורת ואם מי שנפצע וצריך היה ליצור קשר עם ההורים.... מחריד!!!!!!!!! ליבי איתם

talital2000

New member
גם אני חשבתי בדיוק על זה

אמרו במפורש שחלק לא מבוטל מבני הנוער שם עדין לא יצאו מהארון בפני המשפחה והחברים שלהם ועכשיו פשוט בעטו בהם החוצה המון בריאות לפצועים

תמיכה וקשב "יש עם מי לדבר"

הקו של האגודה "יש אם מי לדבר" פתח את שעות הפעילות שלו מ 12:00 עד 00:00 לרווחת הפונים. אנחנו כאן באינטרנט ובמס': 03-6205591 כדי לדבר, להשתתף לקבל ולהביע תמיכה. רוני- "יש עם מי לדבר".

talwl

New member
לא מדוייק מה שכתבת

זו לא שנאת השונה, זו שנאת החוטא. לפחות מנקודת מבט של חרדים ששונאים הומואים, הם לא שונאים אותם כי הם שונים מהם אלא כי הם מנפנפים בגאוה באחת העבירות החמורות ביהדות... ולמען הסר ספק, אני ממש לא שונאת הומואים ומשתתפת בצער המשפחות.

כפי שכתבתי בהודעתי

אף בנאדם הוא לא אלוהים ואף אחד שלא יקח את התפקיד שלו. חוצמזה, מאיפה את יודעת אם מדובר בחרדי שביצע את המעשה? עד כמה שידוע לי, הרוצח טרם נתפס, אז לבוא ולזרוק האשמות בעדה שלמה??? גם אני לא אוהבת חלק מהדרכים שבהם משתמשת הקהילה ההומו-לסבית להביע את עצמה כמו שלא אהבתי את הדרך והדעות של יצחק רבין אבל מעולם לא חשבתי שהפיתרון הוא לרצוח.

למעלה