שנאפי שנאפי שנאפ

עדיליש

New member
שנאפי שנאפי שנאפ

בטוחה שאני לא הראשונה שהגיעה לפה עם זה [או שכן?], אבל רציתי לדעת כמה דברים [חח אני לא יודעת גרמנית אבל הבנתי קורקודיל
]: מה זה שנאפי? יש מילה כזו או שזה סתם..? ובאופן כללי- מה אומרות המילים של השיר? דנקנשן מראש

גיא עשת

New member
שנאפי זה סתם שם שהוציאו מהפועל

schnappen שהפירוש שלו (לפי המילון)- נסגר,לכד או כמו לנשוך אני אתרגם לך את המילים של השיר
Ich bin Schnappi das kleine Krokodil, komm aus Ägypten das liegt direkt am Nil; zuerst lag ich in einem Ei, dann schni schna schnappte ich mich frei. Refrain schni schna schnappi schnappi schnappi schnapp schni schna schnappi schnappi schnappi schnapp Ich bin Schnappi das kleine Krokodil, hab scharfe Zähne und davon ganz schön viel ich schnapp mir was ich schnappen kann ja schnapp zu weil ich das so gut kann. Refrain Ich bin Schnappi das kleine Krokodil, ich schnappe gern das ist mein Lieblingsspiel ich schleich mich an die Mama ran und zeig ihr wie ich schnappen kann! Refrain ich bin Schnappi das kleine Krokodil und vom Schnappen da krieg ich nicht zuviel, ich beiss den Papi kurz ins Bein und dann dann schlafe ich einfach ein.
הערות ותיקונים יתקבלו בברכה... אני שנאפי הקרוקודיל הקטן בא ממצרים ששוכנת על הנילוס בהתחלה הייתי בביצה ואז נשכתי את דרכי לחופש פזמון אני שנאפי הקרוקודיל הקטן יש לי הרבה שיניים חדות ויפות אני נושך כל מה שאני יכול אני נושך כל כך הרבה בגלל שאני יכול פזמון אני שנאפי הקרוקודיל הקטן אני אוהב לנשוך וזה המשחק האהוב עלי ich schleich mich an die Mama ran (לא הצחלתי לתרגם) ומראה לה איך אני יכול לנשוך פזמון אני שנאפי הקרוקודיל הקטן und vom Schnappen da krieg ich nicht zuviel, אני נושך את אבא וברגל ואז אני ישר נרדם מקווה שהצלחתי לעזור לך קצת...​

עדיליש

New member
ממפ.. דנקנשן :]]]

שני המשפטים הלא מתורגמים באמת לא הכרחיים, את הרעיון העיקרי הבנתי, ועל זה תודה :]]

adiville

New member
הקטע הזה עם שנאפי זה פשוט גדול !!!!

כל היום בעבודה אנחנו מחפשים תמונות וקליפים באינטרנט
הוא כזה מתוקקקקקקק !!!!!!!!! ואני ממש בשוק שהצלחתי להבין לבד כמעט את כל המילים של השיר

tokit

New member
טעות..

דודה שלה כתבה אותו. אגב, השיר הוקלט כבר לפני מספר שנים, כשהיא היתה בת 5.

שמעתי אחרת

שמעתי שהילדת התאהבה בסדרה עם הקרוקודיל. היא המציאה שיר. האבא הקליט אותה שרה. משהו חובבני. והעלה לאינטרנט. מישהו מהרדיו הוריד במקרה וזה הפך ללהיט

tokit

New member
תשמע, אני גרה בגרמניה וראיתי

בערך 5 ראיונות עם הילדה והדודה שלה. הדודה במקצועה כותבת מוסיקה לסדרות טלויזיה. זו לא הסדרה היחידה לה היא כתבה את שיר הנושא. לשיר המסוים הזה היא גייסה את האחיינית שלה. זה כל הסיפור. כל השאר הן אגדות.. הילדה לא היתה יכולה להמציא את השיר לסדרה עם הקרוקודיל, כי הסדרה עלתה לאויר (כבר לפני מספר שנים) עם השיר הזה, בביצוע הילדה הזאת, ששמה ג'וי. פתאום, כעבור כמה שנים, איזה מישהו החליט לעשות מזה כסף. בסיפור שלך יש יותר מדי מקריות, וזה טוב מסביב למדורה, לא יותר.

למעלה