שנאה

שנאה

היי אני חדש כאן בפורום ואין שום מושג על מאגיה או כישוף! אני מאוד רוצה ללמוד ובגלל זה אני יהיה דיי פאסיבי בפורום. עכשיו ישלי בעיה... לפעמים כשבנאדם ממש ממש מעצבן אותי... אז מתעוררת בי שנאה כל כך גדולה... עכשיו גיליתי שאם אני מסתכל על חפץ שכשור לבנאדם מסויים (לאו דווקא זה שעיצבן אותי) ומרכז עליו את כללל השנאה שלי... מממש כאילו משדר אותה לתוך אותו חפץ קורה לו משהו רע.. לדוג': ילד אחד ממש ממש עיצבן ואני שנאתי אותו מאוווווד!!! התרכזתי בתיק של חבר שלו (בכיתה) אבל ממש ממש התרכזתי ואז אני שומע מבחוץ (מהמזדרון) צעקות ואז איזה ילד סוס מהכיתה שלי רב עם אותו ילד מכות! וקרו עוד הרבה מיקרים כאלה... עכשיו אני רוצה לדעת אם באמת יש מצב שזה קורה בגללי או שזה רק צירוף מקרים. ועכשיו מישהי ממש ממש עוררה אצלי שנאה... ואני מפחד לפנות את אותה שנאה כלפיה כי אני מפחד שיקרה לה משהו ממש ממש רע (הפעם השנאה הזאת היא בדרגה מפחידה) ואני מנסה להרגע ואני לא מוצא איך... רק שאני חושב על הילדה הזאת ומרכז בה את השנאה אני קצת נרגע אבל אני לא רוצה כי אז אולי יקרה לה משהו ואני מפחד... אז אולי בבקשה בבקשה יש לכם פתרונות???

lilit jam

New member
שאלה...

ואתה מתכוון לזה? אתה רוצה שיקרה לחפץ הזה משהו, או שזה פשוט קורה...? תראה... עיצה ממני... תשלוט בזה, לפני שזה יתחיל לשלוט בך...

lilit jam

New member
../images/Emo98.gif

אז אתה עושה את זה בכוונה...(?) תראה אם אתה מתחיל לעסוק רק ברוע, אז מה יהיה בסוף...? תראה... זה מתחיל בדברים קטנים כאלה וזה יכול לסחוף אותך לדברים הרבה יותר גרועים...

ToryMaster

New member
הכעס, השנאה

למעשה כל רגש, אם שלילי ואם חיובי נשלט על ידינו רק עד רמה מסוימת, באיזשהו שלב זה מתחיל לשלוט בנו, ככה החיים

לא זה לא בכוונה

אני רק מחפש פורקן לעצבים שלי אבל חפיף... הלכתי לישון ועכשיו אני רגוע (עד שאני ניזכר באותה ילדה)

lilit jam

New member
../images/Emo6.gif חמוד...

"אני רק מחפש פורקן לעצבים שלי"... המשפט הזה דווקא מראה שכן...

BlaT©

New member
מדיטציה...

דבר מצויין בשביל להירגע וללמוד לשלוט בעצמך. ואם הכעס הוא אכן עד כדי כך חזק ואתה לא רוצה שהוא יתפרץ, מדיטציה תצנן אותך מעט. כך זה אצלי לפחות. דבר עוד יותר מומלץ לטעמי הוא דימיון מודרך בשילוב עם מדיטציה. בעזרת שני הדברים אתה יכול ללמוד לשלוט ו"לתכנת" את התת-מודע שלך. מלבד הדברים האלה, מדיטציה ודימיון מודרך הם חוויות יפהפיות ומדהימות בפני עצמן, ומומלצות בלי קשר.
חפש ברשת חומר על שני הדברים האלה. קיימים כאן בתפוז גם פורומים, אתה מוזמן לחפש במאמרים ובקישורים שבהם. בהצלחה

Shaaaki

New member
חחחחחחח גם לי זה קורה... אבל...

לא בדיוק ככה, למשל אני מעוצבן על מישהו אז אני כזה שוקע בדמיון שלי (לא יודע איך להסביר לכם) ואני כזה מדמיין את עצמי כועס עליו (ואני ממש כועס) ואז אני מרגיש כזה משהו יוצא מתוכי... כמו אש כזאת... ואז באמת קורה לבן אדם הזה משהו... אבל פעם הייתי עושה את זה כי לא ידעתי שזה עושה דברים רעים... היום אני לא נותן לעצמי לכעוס ככה...

Shaaaki

New member
אני...

מפסיק עם המחשבות על אותו בן אדם וחושב על דברים אחרים...

רציתי גם לדעת...

זאת יכולת נורמלית??? היא מצביעה על כך שיש לי יכולות מיוחדות שאני לא מפתח???? ואם כן, איך אני יכול לפתח אותם???

למעלה