שמתם

נ ו ל י 1

New member
שמתם ../images/Emo23.gif

שרוב הבנות שעושות דרך שלומית ממש לחוצות?!?!? שהרכזת לא מתקשרת לא מודיעה, לא יוצרים איתם קשר, לא מכינים אותן לעבודה וכד'.... למה זה?? אולי כי האגודה הזאת פשוט לא מסודרת??? היה לכן בכלל סימנריון או משהו כזה שיכין אותכם???

M o n a L i s a

New member
בדיוק ההיפך

אצלי בכל אופן, הרכזת תמיד בקשר, תמיד באה לבקר ועונה על כל שאלה. לפי ההיכרות שלי עם שלומית, שמתי לב שעמותה מאוד מסודרת ויש הגדרות תפקידים ברורות, וסדר. יש סמינר לאלו שמתעסקות בחינוך והדרכה. הבנות פשוט בלחץ לגביי השנה הראשונה, ולפעמים הן נלחצות מהודעות אחרות שלא תמיד נוגעות לתפקיד שלהן.

הרכזת שלי מאד מסודרת../images/Emo29.gif

היה לי פגישה איתה לפני יומיים עם כל הבנות מהאיזור אני התחלתי ועשיתי חודש וקצת והיא הייתה שלוש פעמים שם.

הייבי

New member
אנחנו לחוצות כי זה טבעי

אומנם אני לא יכולה לומר שהרכזת שלי ממש מסודרת ומתקשרת לברר שהכל בסדר.. אבל לעומת זאת שמתקשרים אליה ומבקשים משהו היא ממש בסדר ותמיד עונה, ותמיד מחזירה טלפונים עם תשובות.. ובכלל הקופ"ח ששם אני מתחילה דיי דאגה ליום הכנה וגם התקשרו וגם שלחו מכתב לוודא שאני אגיע ליום הכנה ושאני יודעת איפה אני משובצת.. אני לחוצה כי זה טיבעי אבל דווקא מבחינת התארגנות אני יודעת בידיוק לאן להגיע בראשון לספטמבר ולמי לפנות שם... רק נשאר לקוות שהכל יהיה בסדר... (כן יש קצת עירפול סביב מתי מקבלים כסף לחופשי חודשי או "חוגר" וכו'.. אבל זה טיבעי שגוף שמפעיל כמה אנשים בבת אחת יהיה קצת מבולגן..)

Mיקי_

New member
למה להכפיש?

התרגשות היא בפירוש דבר טיבעי, גם אני התרגשתי ולא הייתה חסרה לי יסת מידע, הצפתי את אבישג בכל שאלה מכל סוג שהייתה לי ואח"כ את הרכזת ועדיין למרות שלא היו לי יותר שאלות עדיין הייתי לחוצה. זה נראה ככה, כי פשוט רוב הפורום משרתות דרך שלומית. חבל לי לקרוא הודעות כאלה בפורום.

לא כל כך נכון..

אני הולכת לעשות שירות לאומי בשלומית והרכזת אולי קצת קרירה אבל היא מתקשרת להודיע ולראות אם אני מגיעה למפגשים כמו היום הפתוח שהיה לנו שבוע שעבר בפ"ת. יום שני יש לנו מפגש עם הבנות והרכזת בדירת שירות ואני מקווה שהכל יהיה בסדר אפילו כשעדיין לא ברור באיזה מרפאה אני אהיה משובצת. אבל אם יש משהו שאני לא מבינה אין לי בעיה להתקשר ולשאול ולקבל את כל הפרטים ויחס טוב.

ועוד משהו..

סמינריון לא היה לנו וזה קצת מוזר... אבל תהיה לנו השתלמות בשבוע הראשון לעבודה שבו יכינו אותנו לתפקיד וידאגו לנו לארוחה מסודרת. אבל בעיקרון אני חושבת שאולי יש טיפה בלאגן אבל בסוף הכל מסתדר

TwelveEyes

New member
ובנות שהולכות לצבא לא לחוצות?

ומה עם כאלה שמתחילות אוניברסיטה, או אפילו תיכון.. או עבודה במקום חדש? אהה, נכון, גם הן היסטריות כי זה טבעי לדאוג לפני תחילתו של שלב חדש בחיים. מה הקשר ל"שלומית" או לכל אגודה אחרת, לשם העניין? אני יכולה להעיד שכל הרכזות שהיו לי עד היום היו נהדרות ומעולם לא יצא מצב שהן לא ענו לי או לא הסבירו אותי או בכלל יצאו איכשהוא לא בסדר, חוץ מפעם אחת שהייתה איזו בעיה עם המשכורת שלי, אבל גם זה היה עניין די מינורי וכולה טעות אנוש. חוץ מזה, חמודה, חשבת אולי שגם *את* יכולה להתקשר לרכזת שלך? מה זה חוסר-האחריות הזה?! ואולי הרכזת באמת שכחה או טעתה? מותר לה, גם היא בנאדם! ויש לה מספיק תחת אחריותה גם בלעדייך, אז מה קשה להרים אליה טלפון בכוחות עצמך? בחייאת, אם מרגישים שהעניינים לא זזים, צריך לבדוק מה קורה, כי אחרי זה *את* תהיי זו שתידפק בלי מקום שירות, ומה תעשי אז? תכעסי על הרכזת? זה לא יגרום לתקן להופיע מאמצע שומקום. מי שרוצה שדברים יקרו עבורו צריך לעבוד בשביל זה בעצמו, ולא לשבת על התחת ולחכות שמישהו אחר יטפל בזה, אפילו אם זה במקרה תפקידו של האחרון.

נ ו ל י 1

New member
בנות בנות לא לאכול אותי ../images/Emo67.gif

אני לא טעימה!!!!
לא התכונתי לפגוע באף אחד...
פשוט סתם חשבתי בקול... מצטערתתתתתת שזרקתיח הערה בלי לבדוק או לשאול....

justagir123l

New member
ממש לא!

הרכזת שלי משלומית דווקא בסדר, היא מתקשרת ומודיעה לי על דברים ובשלומית הרבה יותר מסודר מהאגודות האחרות!

למעלה