שמתם לב

שמתם לב

שפרט לדארת' מול, דארת' סידיוס, דארת' ווידר והרוזן דוקו, לא רואים בסרטים סית'ים בכלל? ואלה שכן רואים- הם כולם לורדי סית'! וגם שמתם לב, שלכל הסית'ים יש חרבות אור אדומות?

Rockamora

New member
אתה צוחק נכון?!

למקרה שלא- בפעם ה1001.. אין יותר משני סית'ים כל פעם! זה לא הגיוני! אם היו יותר משתיים הייתה מלחמת אזרחים כמו שקרה בער שהיו אלפי סית'ים והייתה מלחמת אזרחיםו הג'דאים ראו בזה כנקודת תורפה והרגו אאותם חוץ מאחד- האחד הזה נקרא ביין- הוא החליט שיהיו רק 2 כל פעם! מורה ותלמיד חרב אדומה- אדום מסמל רוע! לא יותר מזה.. אין שום סיבה אחרת! אגב, לגרוויוס אין חרב אדומה!

Jedi Force

New member
נכון...

זה סימן שזה מסמן סית', אבל זה גם סמל לרוע, ככה זה האדום. וגם לא הייתי קורא לו "אביר סית'"...אביר?! ולגריווס אין חרבות לייזר אדומות כי הוא השיג את כל החרבות שלו מהג'דיים שהוא הביס...

Darth Tomer

New member
כי גרייבוס לא סית'

ואדום לא בדיוק מסמל רוע, זה יותר צבעים חמים מסמלים רוע. אני לא יודע למה כתבתי את התגובה הזאת.

Jedi Force

New member
אדום...

לא נחשב לבין הצבעים או הצבע הכי חם שיש? וואלה, גרייוס לא סית', אני לא מאמין שהתבלבלתי בזה

Jedi Force

New member
ג'דיים טובים...

עם אדום?! אתה בטוח? תן שמות ואם אפשר גם תמונות...

KingpinEX

New member
באימת הפאנטום היה שני ג'דים עם אדום

עדי גליאה ודפה בילבה.

KingpinEX

New member
אז היה לה כבר לייטסייבר ירוקה

כאילו האדומה היה לה לפני שהיא היתה בצד האפל, ושהיא כבר עברה אז היא החליפה כבר לפני לירוק. סכל מקרה צריך מאסטר ברמה מאוד גבוהה כדי לשלוט בואפד בלי לפול לצד האפל.

Jedi Force

New member
אבל אתה אמרת...

של-Depa Billaba ו-Adi-Gallia היו לייט-סייברים בצבע אדום, אבל שחיפשתי תמונות שלהם, ל-Depa Billaba יש לייט-סייבר צהוב, ול-Adi-Gallia יש לייט-סייבר כחול. אלא אם כן אתה מתכוון שאחר-כך היה להם חרבות לייזר אדומות. שמע, אני בכל מקרה קראתי קצת ב-DATABANK על Adi-Gallia, הכוח היה חזק במשפחה שלה, היא הופיעה באימת הפאנטום מתי שקואי גון ג'ין הביא את אנאקין למסדר הג'דיי, ויש לה גם קשר מסויים לקואי גון ג'ין, והיא גם נחשבת לג'דיאית חזקה מאוד.

KingpinEX

New member
אתה מצאת את זה כנראה בהקשר ל

"מתקפת המשובטים" ולדפה יש סייבר ירוקה לא צהובה. כמו שאמרתי היה להם באימת הפאנטום אדום לא אחרי. ידעת שבאימת הפאנטום היה לוינדו סייבר כחולה בכלל?

Youngling

New member
לא נראה לי...

כל החרבות שהבאת בצורת תמונה הזאת מזוייפות או משהו... לדפה הייתה חרב אור צהובה לעדי כחולה וליאדל ירוקה

KingpinEX

New member
מאיפה אתה מביא את זה?

אני מביא ממקור מאוד אמין, וכל התמונות שלו אמתיות, יש לו את מאגר הלייטסייבר הגדול ביותר באינטרנט.

למעלה