שמתם לב

Youngling

New member
מה מאיפה?

הנה שמות המשחקים: Jedi Knight: Jedi Academy ן Jedi Knight II: Jedi Outcast... נראה לי שזה מובן מאילו

KingpinEX

New member
מי אמר שהתמונות האלה אמיתיות?

אם תרצה את האתר או יותר נכון הקטלוג הגדול ביותר של לייטסייבר בגלקסיה שלח לי הועה פרטית.

אני מכיר את האתר הזה

ואני לא חושב שהוא אמין אני אחפש דברים שמעידים על כך....אניזוכר שראיתי משהו שלא הסתדר לי

Torian

New member
א---

איך כותבים את השם של הג'דאית שדיברת עליה קודם, דפה בילבה באנגלית? תודה

KingpinEX

New member
סיאן זה לא כסף ורושמים Cyan

זה תכלת בהיר, הצבע של הלייטסייבר הכי שולט (אחריו סגול).

על מה אתה מדבר?

מי זה ביין? אף פעם לא שמעתי עליו, מצד שני באמת נרדמתי בדקות האחרונות של "אימת הפאנטום" (ראיתי את זה בערוץ 10 בשעה מאוחרת מאוד) מתישהוא אחרי הקטע שאובי-וואן מחסל את דארת' מול, ועדיין, לא רואים שום סית'ים פרט לדוקו ושלושת הדארת'ים (סידיוס, מול, וווידר) ואם באמת המחתרת של הסית' מונה הרבה חברים (שמעתי שהם עולים במספרם על הג'דיי) אז יכו להיות שיש מצב להמשך.

מי זו דפה ומי זה היאדל ומי זה האדי

האלה? ולווינדו הייתה בכלל חרב אור סגולה ב"מתקפת המשובטים" ונדמה שגם ב"נקמת הסית' "

Jedi Force

New member
תראו...

כל דבר שלא הראו בסרטים, נחשב ל-EU. (אני מקווה שאחרים פה יסבירו יותר על ה-EU, כי לא ממש הבנתי את זה). לפי ה-EU, מסופר שלפני שנים רבות לפני הסרט "אימת הפאנטום" הסית' היו רבים מאוד, אבל כיוון שהיו צמאים לכוח כמו תמיד, הם תמיד רבו על מי היה הלורד סית' שלהם, הג'דיים ראו בזה יתרון ובכך חיסלו את כל הסית' שהיו חוץ מביין, שהוא היה סית' בעל עוצמה רבה שהצליח לברוח. מסופר שביין החליט לעשות מנהג חדש לסית' שאומר שלא יהיו יותר משני סית', המאסטר והפדואן, ומתי שהפדואן יהיה מספיק חזק הוא יהרוג את המאסטר שלו וישיג לו פאדואן חדש ובכך הם ימשיכו דת הסית' שלהם. ובגלל זה באימת הפאנטום, דארת' מאול אמר לדארת' סידיוס שמתי שדארת' מאול יראה את עצמו בכוכב נאבו, זה יהיה הזמן לחשוף לג'דיים שהסית' עדיין קיימים, ובכך בעצם הגענו לסרט "אימת הפאנטום". לא היה לי מושג שלווינדו היה חרב לייט-סייבר כחול ב"אימת הפאנטום", אני רק יודע שבסרט "מתקפת המשובטים", כאשר לוקאס הודיעו לשחקן של ווינדו (איך קוראים לו? ^_^") שיהיה לו קרב לייט-סייבר בסרט, אז הוא ביקש מלוקאס שיהיה לו חרב לייט-סייבר סגולה. בקשר לשני הג'דיאיות שסיפרו כאן, אל ג'דיים שהופיעו בסרטים, אבל בגלל שהם לא ממש חשובים לעלילה, אתה תוכל לראות אותם בסרט לפעמים ברקע, זה הכול. אבל אם אתה מעוניין למצוא על אותו ג'דיי עוד מידע, פשוט תקרא ב-DATABANK.

KingpinEX

New member
בין הוא זה שהשמיד את כל הסית' וכל

הג'די שהיו בקרב הזה ברושן, ע"י פצצת המחשבה שלו.

the Sithari

New member
לא...

ביין הוא היחיד ששרד מהקרב, הפצצה הופעלה ע"י סית' לורד אחר, שכחתי את השם שלו..

Youngling

New member
היי אני חדש...

מתי מראים את חרבות אור בסרט הראשון? חוץ מהאלה של קוי גון, אובי וואן ודארת' מול... לאף ג'דיי היה חרב אור אדומה, אף פעם. החרב של הסית' אדומה בגלל צבע הקריסטל שבתוכה! EU זה העולם של מלחמת הכוכבים שלא מסופר בסרטים.

KingpinEX

New member
כן אני חושב שאתה צודק או

שהוא זה שלימד את בין לעשות את זה או שהוא היה המאסטר שלו משהו כזה. אין לי כוח לבדוק...

blagen

New member
פצצת המחשבה שולטת ^^

אבל זה נראה מזה מכאיב!! הם הפכו לחצאי שלדים..!

למעלה