תראו...
כל דבר שלא הראו בסרטים, נחשב ל-EU. (אני מקווה שאחרים פה יסבירו יותר על ה-EU, כי לא ממש הבנתי את זה). לפי ה-EU, מסופר שלפני שנים רבות לפני הסרט "אימת הפאנטום" הסית' היו רבים מאוד, אבל כיוון שהיו צמאים לכוח כמו תמיד, הם תמיד רבו על מי היה הלורד סית' שלהם, הג'דיים ראו בזה יתרון ובכך חיסלו את כל הסית' שהיו חוץ מביין, שהוא היה סית' בעל עוצמה רבה שהצליח לברוח. מסופר שביין החליט לעשות מנהג חדש לסית' שאומר שלא יהיו יותר משני סית', המאסטר והפדואן, ומתי שהפדואן יהיה מספיק חזק הוא יהרוג את המאסטר שלו וישיג לו פאדואן חדש ובכך הם ימשיכו דת הסית' שלהם. ובגלל זה באימת הפאנטום, דארת' מאול אמר לדארת' סידיוס שמתי שדארת' מאול יראה את עצמו בכוכב נאבו, זה יהיה הזמן לחשוף לג'דיים שהסית' עדיין קיימים, ובכך בעצם הגענו לסרט "אימת הפאנטום". לא היה לי מושג שלווינדו היה חרב לייט-סייבר כחול ב"אימת הפאנטום", אני רק יודע שבסרט "מתקפת המשובטים", כאשר לוקאס הודיעו לשחקן של ווינדו (איך קוראים לו? ^_^") שיהיה לו קרב לייט-סייבר בסרט, אז הוא ביקש מלוקאס שיהיה לו חרב לייט-סייבר סגולה. בקשר לשני הג'דיאיות שסיפרו כאן, אל ג'דיים שהופיעו בסרטים, אבל בגלל שהם לא ממש חשובים לעלילה, אתה תוכל לראות אותם בסרט לפעמים ברקע, זה הכול. אבל אם אתה מעוניין למצוא על אותו ג'דיי עוד מידע, פשוט תקרא ב-DATABANK.