שמתם לב ?

kanshoof

New member
שמתם לב ?

הפורום מאמץ שגרת פגרה: מדברים רק על ספויילרים, אישית אני מכה לערוץ אחד, כך שהפורום מבחינתי מנוון... אין לי טענות לאיש מכם, סתם מחשבה שעלתה לי בראש... יאללה, שתתחיל העונה !!! להתראות, שאו ברכה.

bigbird™

New member
גםאני גםאני

מת לראות את עונה 7 ויכול להוריד (ששש... מי אמר להוריד) אבל אני חושב שזה כיף מסוג שונה לראות את זה בטלויזיה ולמרות הכול,זה ערוץ 1...בטח חצי עונה תיפול על אליפות מזרח אירופה הנטושה לזריקת דיסקוס והטלת כידון בסגנון בלגי עתיק!!! הערה: הכותב מתנצל בפני כל הבלגים מטילי הכידון/זורקי הדיסקוס ממזרח אירופה.

אני אפתח את זה לדיון

למה אתה מרגיש שאתה חייב להוריד כדי לראות? מה רע במתח שיוצרת ההפוגה בין העונות? אני לא מדבר על סדרות שברור שלא יירכשו אלא על סדרות שהן בהפוגה. מה רע? (כולם אגב מוזמנים להשתתף)

Chakotay

New member
למה לחכות עד שיקנו את הפרקים?!!!!

אני לא מבין אם אני יכול לראות עכשיו ולראות יותר אני לוקח בלי לחשוב פעמיים!!!! למה לחכות לרשתות הטלוויזיה שבארץ שמפגרות כל כך בשידורים ואולי בכלל לא יקנו את את העונה החדשה או סדרה חדשה כלשהי אם אפשר להוריד את זה?!!!!

Tolan

New member
ככה רואים סדרות טלוויזיה

יש הפסקות בין עונה לעונה, ככה זה עובד, ועד עכשיו ראינו את הסדרה בערך כמו בארה"ב, רק בפיגור של עונה... והרבה יותר כיף לראות את זה בטלוויזיה, שלא לדבר על זה שלא לכולם יש את החיבור המתאים להוריד את זה...

iceflame23

New member
כל אחד יעשה מה...

כל אחד ממכם יעשה מה שהוא רוצה יש כאלה שיורידו יש כאלה שיחכו אני אוהב את הסידרה וממש אין לי כוח לחכות עד שיקרינו אותה בארץ אם בכלל דבר שני ערוץ אחד כל הזמן עושים בלאגן אתה מחכה מפנה זמן ולפתע אין כי יש איזו תוכנית אחרת יותר חשובה(ממש לא) בקשר למתח בלחכות אני גם צריך לחכות בין עונה לעונה בארצות הברית

De fire

New member
יש סכנה גדולה מדי להיחשף לספויילר

כבר עדיף להוריד ולראות מאשר מישהו שיהרוס לך את כל המתח כי ראה את זה כבר לפני חצי שנה..

aשרון

New member
חתיכת עקיצה../images/Emo6.gif

אין, אין, כל הכבוד, אני מוריד בפניך את הכובע, המצחייה, והצילינדר, קרעת אותי.

kanshoof

New member
סלחו לי אבל השיטה דפוקה !

במקום לחכות עכיו לשבע, אתם תחכו אח"כ (והרבה) לעונה 8. לא חבל ??? עכשיו ערוץ 1 עושה לכם טובה (שלא במודע) ונותן לכם זמן קצוב לחכות בין עונה לעונה, אתם הורסים ויצא שתחכו לעונה 8 שנה ! שווה את זה ? וחוצמזה זה כ"כ גרוע האיכות מהאינטרנט אפילו VCD, לסרטי תעודה אולי אפשר להתפשר, אבל לסדרת מד"ב עתירת אפקטים (ששש... מי אמר קיצוצים...) זה חטא לא לראות בטלויזיה, והפסד לא לראות עם מערכת סראונד משובחת ! לשיקולכם הפרטי, רק דירבאלק אם מישהו מגניב איזה ספויילר בלי אזהרה
שאו ברכה.

deathcaster

New member
וואללה ? ערוץ 1 יצא גבר איתנו ?!

ערוץ 1 תודה אח שלי גיבור !!! ידידי , עם ידידים כאלה מי צריך אויבים אני מוותר על ה"טובה" שערוץ 1 "הואיל" לעשות לנו

kanshoof

New member
OK בתכל'ס ערוץ אחד באמת שם זין

עלינו, אני לא התכוונתי לטובה שמנהל ערוץ ראשון עשה לצופי סטארגייט באשר הם. אני מתכוון שבעקיפין זה יוצא לטובה כי אתה צריך לחכות בין עונה לעונה זמן קבוע, ולא לראות שתיים ברצף ולחכות שנה לעונה שאני בספק אם התחילו לצלם (תקנו אותי כי אין לי מושג). בכל מקרה, קרא פעמיים הודעה לפני שאתה יוצא בהצהרות ציניות ומתלהמות. צפייה נעימה, שא ברכה.

amirze

New member
מממממש לאאא

קצב ההפסקה לא תלוי בערוץ 1, או מתי הוא קונה את זה, לערוץ SCI-FI שמשדר כעת את סטארגייט בארה"ב יש זכויות על הסידרה, בצורה כזאת, שהרשיון לשדר את הפרקים פעם ראשונה הוא שלו, ולכן לא נותנים לערוץ 1 (או כל ערוץ אחר בארה"ב ובעולם לצורך העניין), לשדר את הפרקים עד אחרי תקופה מסוימת, כך שערוץ 1 יוצא די בסדר כי אני מאמין שהוא משדר את זה בערך מיד כאשר הוא יכול, אין לו סיבה לעכב סתם. ובקשר לזה שכאן יש רווח קבוע, אז לידיעת כל מי שעוד לא ידע, בארה"ב גם כן יש רווח קבוע, ואפילו הרבה יותר קבוע מכאן, העונות שם מסודרות בצורה כזו קבועה על תאריכים מדויקים! כך שהזמן שמחכים פה לכל עונה (של סטארגייט - אני לא מדבר על סדרות אחרות) הוא כמעט בדיוק כמו שמחכים בארה"ב, אחרת זה לא היה יוצא שאנחנו מאז ומתמיד מאחרים בעונה בדיוק אחריהם. כך שהמסקנה היא שאין כל כך הבדל ברווחים של מי שרואה כאן או בחו"ל, הייתרון למי שמוריד מחו"ל, הוא בכך שהוא הכי מעודכן, ויכול גם להתעדכן ולקרוא באתרים בחו"ל ללא חשש מספוילרים, וכמו כן, הוא גם יודע שהוא ראה את הפרק הכי עדכני ופשוט אין לו ברירה אלא לחכות, לעומת מי שלא מוריד, שצריך לחיות כל הזמן עם העובדה והאיפוק שהוא יכול להוריד את הפרק הבא מהאינטרנט - אבל הוא לא
אה ושלום לכולם, אני חדש פה

deathcaster

New member
אתה טועה

אם סרטי קולנוע מגיעים בהפרש של 3-4 שבועות לישראל מרגע הבכורה שלהם בארה"ב , וכנ"ל לגבי תוכניות אחרות , למשל שידורי תוכניות האבקות WWE שמשודרים ב- FOX , מדוע לא ניתן לעשות אותו דבר לגבי תוכניות סטארגייט ? קצב ההפסקה כן תלוי בערוץ עצמו , ואך ורק אם הוא מקצה כסף למטרת רכישת תוכניות או לא !!!!! בסופו של דבר הכל עניין של כסף , מה לעשות חברים , ערוץ 1 לא סופר אותנו !

bigbird™

New member
אוף....סוף סוף דיון ואני לא פה..../images/Emo13.gif

ואכן הדעות חלוקות אך באמת אין כמו לחכות לעוד עונה הציפיה והכיף שהיא חוזרת עושים את זה לסידרה עוד יותר מדליקה, וחוץ מזה תודו שבלי "לקלל" קצת את ערוץ אחד זו לא תהיה אותה סטארגייט.

elrondd

New member
הורדתי את הפרקים אבל...

לא התחשק לי לראות ראית כמה דקות מהפרק הראשון ווויתרתי אני מעדיף לחכות לטיוי בערוץ אחד עם כל המשפחה מול הטיוי זה הרבה יותר כייף

צודק

האמת שגם לי נראה שעם כל הכבוד לאנטרנט עדיף כבר לחכות לערוץ 1 (לא יאומן שאני אומר את זה) כי אם לא, איך נוכל להתלונן על הטלויזיה??
מתי היה היבוש הגדול? אתם זוכרים? (אם אני לא טועה, בין העונה הראשונה לשניה היתה איזה הפסקה של המן זמן עד שהאדונים הנכבדים בערוץ 1 נזכרו להמשיך את הסדרה

למעלה