מממממש לאאא
קצב ההפסקה לא תלוי בערוץ 1, או מתי הוא קונה את זה, לערוץ SCI-FI שמשדר כעת את סטארגייט בארה"ב יש זכויות על הסידרה, בצורה כזאת, שהרשיון לשדר את הפרקים פעם ראשונה הוא שלו, ולכן לא נותנים לערוץ 1 (או כל ערוץ אחר בארה"ב ובעולם לצורך העניין), לשדר את הפרקים עד אחרי תקופה מסוימת, כך שערוץ 1 יוצא די בסדר כי אני מאמין שהוא משדר את זה בערך מיד כאשר הוא יכול, אין לו סיבה לעכב סתם. ובקשר לזה שכאן יש רווח קבוע, אז לידיעת כל מי שעוד לא ידע, בארה"ב גם כן יש רווח קבוע, ואפילו הרבה יותר קבוע מכאן, העונות שם מסודרות בצורה כזו קבועה על תאריכים מדויקים! כך שהזמן שמחכים פה לכל עונה (של סטארגייט - אני לא מדבר על סדרות אחרות) הוא כמעט בדיוק כמו שמחכים בארה"ב, אחרת זה לא היה יוצא שאנחנו מאז ומתמיד מאחרים בעונה בדיוק אחריהם. כך שהמסקנה היא שאין כל כך הבדל ברווחים של מי שרואה כאן או בחו"ל, הייתרון למי שמוריד מחו"ל, הוא בכך שהוא הכי מעודכן, ויכול גם להתעדכן ולקרוא באתרים בחו"ל ללא חשש מספוילרים, וכמו כן, הוא גם יודע שהוא ראה את הפרק הכי עדכני ופשוט אין לו ברירה אלא לחכות, לעומת מי שלא מוריד, שצריך לחיות כל הזמן עם העובדה והאיפוק שהוא יכול להוריד את הפרק הבא מהאינטרנט - אבל הוא לא
אה ושלום לכולם, אני חדש פה