שמתם לב

שמתם לב

שמאז שקניתי אוטו (לא, עדיין אין שם) פתאום יש מלא מכוניות למכירה בדיוק כמו שרציתי?! ואני סתם התפשרתי לי! טוב, זה היה ברור. זה כמו לקנות משקפיים רק כדי למצוא את הישנות ברגע שחזרת מהאופטיקה, או לשבוע מפיתה עם מרגרינה שניה לפני שמגיעה פיצה חמה וטרייה הבייתה. נודניקים!

היא מתביישת

רק שלא תהיה כמו א' אצלנו, שחשכו עיני לגלות שהיא ובעלה קנו רנו קנגו, מודל 99 ממגרש מכוניות, מבלי להעביר לרכב בדיקה, כי האמינו למוכר. מסכנים, שילמו 24 אלף (הסתנוורו שהמחירון 28 אלף), אחר כך עוד 4000 לתיקונים כי הרכב היה במצב נוראי, ועכשיו הרכב עושה טובה שנוסע. כשניסו למכור בחזרה למגרש אחר, הציעו להם 16 אלף... רק בדיקה קטנה לפני, לא יותר. איך לא עושים?

היא לא מתביישת!

אם כי בהחלט ייתכן שדפקו אותה... מצד שני- השרייד החמודה שלי עדיין נוסעת, אז אין לי תלונות! יום יבוא ויהיה לי כוח לצאת החוצה ולצלם אותה ואז תראו כולכם איזה מותק של מכונית זאת!

דפקו אותה. את א' כלומר

היא נזכרה לבדוק את המחירון של הקנגו הארורה, והסתבר שהמחירון בכלל 20 אלף. אין לה מושג איך בעלה אמר לה 28 אלף. וכך יצא שהם קנו רכב ב 24 אלף, השקיעו עליו עוד 4000, כשהמחירון שלו בכלל 20 אלף, הרכב מלא תקלות, והם מתים להפטר ממנו, אפילו ב-17 אלף. זה בדיוק מסוג החומרים לכתבה בגלובס: "איך לאבד 11 אלף בשבוע מבלי להשקיע בבורסה?"

זה קורה לכולנו!

אחרי שקניניו את מייקי, פיתאום כולם מוכרים את המייקי שלהם ועוד בצבע שרציתי! ומה עם שם?? זה חמור מאוד...אנשים מתייחסים למכונית שלהם כמו אל רכב...אוי אוי אוייייי יווווייי

למעלה