שמתם לב להודעה הבאה?

shiran12o

New member
שמתם לב להודעה הבאה?

יום ראשון ללימודים יום א', כ' בשבט תשס"ח, 27.1.08 (בכל הקורסים - גם אלה שלא נלמדו וגם המשכם של קורסים שנתיים שנלמדו בסמסטר א', וקורסי סמסטר ב' של הסגל הזוטר) בקיצור הם רוצים שנלמד הכל +בחינות???

תמרי21

New member
מה זה אומר?

האם אני צריכה לנחש מה אני לומדת עכשיו? לפחות השאוניברסיטה תפרסם מערכת שעות שנדע

מבדיקה קבלו את התרחיש ההזוי הבא:

לפחות אני אומר לגבי החשבונאים מה שידוע לי... את הקורסים של חשבונאות ביניים ודיני חברות וסוגיות נבחרות במיסוי אנחנו מתחילים ללמוד כבר ביום ראשון הקרוב את הסמסטר השני שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה שאומר שהקורסים הנ"ל לא ילמדו בסמסטר האחרון שיתחיל במאי... לי אופן אישי הולכים להיות 13 מבחנים בסמסטר הקרוב מהם רק אחד יהדות... זה ממש הזוי...

אימאלה! מה נסגר איתם???

זה פשוט הזוי לחלוטין! איך אנחנו אמורים ללמוד למבחנים עם מערכת שעות שמורכבת גם מקורסים של סמסטר א' וגם של ב'?? הם באמת לא נורמאליים... איפה האגודה שלנו כשצריך אותה?? זה הזמן לפעול..

AngelTear

New member
מה זה השטויות האלו??

הם שובתים ואנחנו נדפקים?? העיקר הם קיבלו ת'שכ שלהם והסטודנטים??? את מי זה מעניייייייייןןןןן איפה אגודת הסטודנטים כשצריך אותם???

etiiii

New member
אולי הגיע הזמן שנצעק!!!!!?????!

ללמוד 5 ימים בשבוע + בחינות (ולחלקנו מועדי ב') זה לא אפשרי! אנחנו אנשים לא מכונות!!!!!

nahvaw

New member
דיברתי עם אחד מנציגי האגודה ו.....

הוא מספר שהאונ' עוד צפוי להוציא הודעת מייל נוספת שתפרט את ההקלות הצפויות לנו, ביניהם ג' מועדי בחינות ועוד. אני מציע שתחכו עד שתראו את כל התמונה לפני שתתחילו להילחם באונ'. בהצלחה לכולם.

Siv023

New member
אם נחכה לא ישימו עלינו ועל איזה הקלות

אתה מדבר?? נראה לך שיהיו לך ? אז הם יתנו לך 3 מועדים אז מה???!!! זה עדין לא יעזור לך לעבור את 2 הסימסטרים האלו ביחד@!!!! זה אבסורד ויותר אבסורד שהאגודה שלנו תומכת במהלך המטומטם הזה ובבאר שבע הם מתכוונים לשבות אם לא יתנו חופש למחבנים!! ובצדק!!! כדאי שנתחיל לפעול וכן להילחם באוניברסיטה כי בסופו של יום אתה זה שתשב ללמוד בלי שום הקלות ובלי שום ניסים ותצטרך קצת יותר מ3 מועדים כדי לעבור את הקורסים הכי קשים של התואר הזה . אז אולי תבקש איזה נס.... ובקיצור חייבים להתחיל לפעול.

Moshe972

New member
גם האתר של האגודה וגם של האוניברסיטה קרסו

בערך כל אוכלוסיית הסטודנטים מנסה להכנס בפעם אחת והכל נופל

a white swan

New member
אבל שאר האוניברסיטאות לא עשו את זה...

הם לא יכולים להיות היחידים שעושים דבר כזה מה גם שזה לא אפשרי לעשות דבר כזה והלו"שים יתנגשו!אנחנו לא יכולים לעמוד בכזה לחץ ועוד שיש בחינות.. בר אילן תמיד צריכים להיות הנדפקים??שומעים בחדשות על חיפה ות"א ובן גוריון רק לא אותנו!

gilat85

New member
האגודה שלנו פשוט רופסת

אם ההקלות מסתכמות ב-3 מועדים במקום 2 זה פשוט לעשות בדיחה מהסטודנטים. ומה שהכי מעצבן אותי זה האגודה המטופשת שטופחת לעצמה על השכם בהודעות השונות (כמו ההודעה על סיום השביתה "בזכות הצעקות של הסטודנטים והאגודה שעזרו לסיום המשבר" וכדומה...), כשלמעשה היא רק נגררת אחרי מה שאגודות אחרות עושות למען הסטודנטים שלהן, וגם זה יותר מידי להגיד עליה, כי אם זה היה ככה מצבנו היה אחרת...

xorxor

New member
כל הקורסים של הסגל הזוטר ילמדו עכשיו...

זה תאטרון האבסורד בהתגלמותו ! אנשים ילמדו אקונומטריקה א' ו-ב' ביחד כולל מקרו א' וב' , והכי אבסורד !? שהקורסים השנתיים ממשיכים כאילו אין מחר ! לפי YNET , בסמסטר ב' שיהיה אחרי פסח , ילמד רק הסגל הבכיר . . . לנציגי האגודה : בבקשה ממכם, תוכלו להסביר לנו מה פשר העניין הזה ? אנחנו מבולבלים וכל אחד חושב משהו אחר .

למעלה