שמתי

may24

New member
שמתי ../images/Emo23.gif

שרוב המכתבים שנכתבים פה הם של בנות שכותבות לבנים למה זה לא להיפך, כמעט ואין מכתבים שנכתבים עבור בנות
מאי

ה מוזה

New member
../images/Emo9.gif איפה הבנים באמת ?

אולי כי אנחנו בנות המין היפה ,רגישות יותר רומנטיות יותר ,חושבות עם הלב יותר,ליריות יותר ..
ועכשיו ברצינות ( אייקון של מוזה עוטה רצינות ) כותבים כאן גם גברים מכתבים מרגשים עד מאוד אם תביטי ממש בדף הזה יש מכתב שכזה אולי היחס בין מכתבי הבנות לבנים אינו יחס שווה אולם בהחלט יש גם בנים שכותבים ומבטאים את עצמם במכתבים של הלב (בנים ? עכשיו תעזרו לי לשמור על התיאוריה
)

אילוניק

New member
למאי 24 ולמוזה

אתן לא רק בנות המין היפה אתן גם בנות המין החזק והשולט ויתכן שאחרי שאתן זורקות אותנו לאנחות אנו כה מרוסקים וכבודנו כה רמוס עד כי אין לנו היכולת להגיב

may24

New member
אבל רגע.....

אני לא צודקת?? מתי בפעם האחרונה ראית פה גבר שבוכה על אישה שזרקה אותו, או גבר שהתחרט שעזב בחורה או גבר שמאוהב במישהי אהבה בלתי אפשרית???? תמיד זה אנחנו הבנות שבוכות כל הזמן מתי זה ייפסק??....
מאי

פחחחחחחחחחחחח. יחי ההבדל

הקטן/גדול. אלו דברים מולדים וזה הוכח. לא מכלילה את כל הבנים, ויש כאלו שיודעים להתבטא ולכתוב נפלא, אבל יחסית אלינו.........המרחק גדווווללללל, שלא לאמר: ענקקקקקקקקקקקקק! ואין מה לעשות: אנחנו אלופות בהרבה מאוד דברים. כדאי שתפנימו! חחחחחחחחחחחח. בוקר טוב, ויום נפלא.

אז כדאי שתקראי טוב יותר

יש לא מעט מכתבים של בנים, וגם אני נמניתי עליהם רק לאחרונה ועוד כמה. נכון שאתם עדיין דומיננטיות כאן , אבל מאז ומעולם בנות נהגו לפרוק את מצוקותיהן בכתיבה יותר מבנים. זה מתחיל אצלכן בגיל ההתבגרות עם היומן האישי וממשיך ומתפתח עם הזמן. כמה בנים את מכירה שמנהלים יומן? אין כאלה הרבה, נכון ? גברים פונים לכתיבה בדר"כ בגיל מאוחר יותר. אז תמשיכו לכתוב, אנחנו נמשיך לקרוא ולהגיב, והעולם כמנהגו ינהג. כמו שאמר החכם באדם : "מה שהיה הוא שיהיה ואין חדש תחת השמש"

למעלה