שמתי לב....

meirXmago

New member
שמתי לב....

לזה אם מישהוא פה מספיק חכם להסיבר איך הדברים האלה קורים יקבל משהוא הוא רוצה אני ראיתי את זה שהו מרחף במציאות זה לא נשמע לי הגיוני אבל במו עיני ראיתי את זה למי שיש הסבר משמעותי אשמח מאוד לשמוע1 בסרטונים www.meir.koral.co.il

ailag

New member
איזה מגניב, יש לכם את אותו השם

הוא תמיד מרחף עם הגב לקהל?

meirXmago

New member
היי אז ככה...

מתחת למעלה למטה בצדדיםם קדימה אחורה אין שום דבר וזה בדקו... הוא היחידי שעושה את זה אין אפחד בארץ לפחות שמרחף ככה... גם דיויד קופרפילד עושה ריחוף שהוא עף אבל על במות ולא ברחובות... אני מבטיח להביא בקרוב זה ודברים יותר מגניבים אם זה בטלפתיה וקריאת העתיד... אם זה בריחופים הכי חזקים שקיימים עד היום... והילד הזה ממציא דברים חדשים לבד... מרחף אם הגב לקהל לא תמיד ראו אותו עושה את זה מקדימה . . . יש לי וידיוי קטן..בסוף ההודעה... אז ככה אני מנסה להפוך תמציאות לאמיתית כל רעיון מטורף שלא ניתן לאחוז בו את ההיגיון אתם מוזמנים לכתוב אותו כן (כמובן אם הגזמה ולא חלומות על פיטר פן..או ספיידרמן..) הווידוי שלי . מצטער שלא אמרתי פשוט אני די בתחילת הקרירה וזה אז רציתי לראות....... ז ה א נ י בסרטונים ובאתר הנ''ל... אשמח לשמוע עוד תגובות, רעיונות והמלצות, המשך צום קל ומועיל (למי שצם) מאיר.

ailag

New member
אז אתה שואל איך אתה עושה את זה?

שואל אותנו? או שמא מחפש לעשות ספאם בפורום ולפרסם את הוידאו שלך ככה .. נאא.

xflil

New member
בוידאו אפשר לעשות הכל

האיכות ירודה מצלמים רק רגליים אם תשים לב למשהו מצחיק, כשהוא מזיז את הקנקן, השולחן עקום לחלוטין ואת יד שמאל שלו לא רואים

meirXmago

New member
אז תכנסו לפה...

סתם חשבתי להתפרסם בפורום של המדע פה ככה לא חשוב... שימו לב כל מה שאתה רואים זה אמיתי אני בקרוב מאוד (Aבוע הבא כניראה)מתחיל לצלם תריחוף ועוד כל מיני דברים ברחוב ואז תראו שהכל קורה ליד אנשים ואמיתי.!

volkanian

New member
יש לך נעל מזויפת שמה

שמתי לב שאתה מרחף תמיד מול משהו שאפשר לעלות עליו (ספסל , מדרגה וכו) יש לך רגל אחת חופשית בגלל רגל אחת מזויפת ( או חצי מזויפת ) ובעזרתה אתה עולה על המדרגה (או כל דבר אחר) מה שמסגיר את הנעל המזויפת היא העובדה שהנעל דבוקה לנעל השניה. אבל אפקט נחמד.

2_be

New member
ובסוף הסרטון אפילו רואים את זה יותר

טוב

meirXmago

New member
שמעו אני

מתעסק בתחום הטלפתיה וכל זה כבר מעל חמש שנים ואני לא ירד לרמה כה נחותה בקרוב תראו את זה ברחוה ואם הוחכות ברורת שבוע טוב ושלא נדע עוד צער לתושבי הצפון!

ailag

New member
יש לי תגובה די עקרונית פה

אתה מוזמן לקרוא אותה מתוך הראש שלי.

ailag

New member
106FM../images/Emo11.gif

כמובן שאם היית מותיקי הטלפתיה היית יודע גם את זה. אויש, החדשים האלה..

חזק ../images/Emo45.gif

אולי ילדי גנון יקנו את השטויות שלך

אני מציע לך לחפש איזה פורום של ילדי גנון אני בטוח שתמצא שם אוזן קשבת

למעלה