שמתי לב

JUVENTINI

New member
שמתי לב

ש90 אחוז מההודעות של הבנות מדברות על ידידים שלהם ועל חברים שלהם לשעבר .. ועל היחסים שלהם איתם .. :) זה נראה כאילו אתן חושבות על זה כל הזמן וזה עצוב נורא גלעד

Papi_n

New member
בכלל לא עצוב! ממש שמחתי..

גלעד.. לא גרם לך הרגשה טובה לדעת שכמו הבנות היקרות שבפרום שלנו.. ישנן גם בנות, ידידות שלנו, שמשקיעות זמן ומאמץ בלחשוב עלינו? יש דברים שממש גורמים לי נחת..

JUVENTINI

New member
בכל מקרה ..

בכל מקרה ..

אני הולך עכשיו לטיפול שורש ואני פוחד ! זה גרוע ממש ! אגב.. רק רציתי שתדעו שבזמן שאתן חושבות על ידידים ועל יחסים עם כל מיני אנשים לנו זה ממש ממש לא מזיז .. :) זה משהו שאייל היה צריך להוסיף לכמה סיבות למה כדאי להיות גבר .. אצלנו גם אין דבר כזה ברוגז .. אם חבר שלי מעצבן אותי אני ממשיך לדבר איתו אבל אתן כל הזמן בוכות ידידה שלי עשתה לי ככה .. וידיד שלי עשה לי ככה .. די עם זה ! איך אפשר לחיות ככה ?

Black Star

New member
אין אצלכם ברוגז?! הא, נכון...

תעשה לי טובה. ואני אפילו לא אתייחס לעובדה שהתחביב העיקרי של הרבה בנים זה להרביץ אחד לשני ולרדת אחד על השני ככה סתם. ודברים פוגעים, ומכות כואבות, דברים כאלה.. אבל בסדר, כל עוד אתם נהנים, זכותכם. רק אל תגיד שאין אצלכם ברוגז. הברוגזים שלכם, כשהם קורים, הם ענקיים, אתם יכולים לא לדבר אחד עם השני שנה, ועל שטויות!

erlich

New member
בדיוק ההפך!!!!!

מניסיון שלי אישי, אצלנו זה הרבה יותר פשוט. מפוצצים אחד את השני במכות. מוציאים אגרסיות וזהו. אחרי יום יומיים זה נגמר. אצלכן? אין יותר גרוע מזה. אם יש משהו שאני ``מפחד`` ממנו זה ריב של בנות. אתן מדברות בשקט, מסתכלות אחת על השניה במבטים מאיימים ואחרי זה לא מדברות אחת עם השנייה שנים. ועוד מלכלכות אחת על השניה מאחורי הגב. בנים (לפחות לא אני והחברים שלי שאני מכיר) לא עושים את זה. תודה, ארז.

Black Star

New member
לפחות...

אף בת לא תגיע לבית חולים ותישאר שלושה שבועות בבית בגלל שהאקסית של החבר שלה כועסת. לעומת זאת, לידיד שלי זה קרה.. מי הגיוני פה? אם מישהי פגעה בי, אני אכעס עליה, אני אריב איתה במילים, אני לא אדבר איתה, ונכון- אני גם אלכלך עליה מאחורי הגב, אם היא תעצבן אותי. מה עוזר לכם להרביץ מכות אחד לשני? יענו חזרתם להיות חברים, בעצם הרי ברור שאתם עדיין כועסים אחד על השני. וחוצמיזה, אני כן מכירה בנים שלא דיברו טונה זמן בגלל שטויות.

luka

New member
עכשיו הם יגידו שהם בטח הומואים

גם לא כל הבנות רבות אחת עם השניה ואז לא מדברות שנה, אני לפחות לא כזו, אף פעם לא קרה לי. וגם אין לי דבר כזה שנקראת החברה הכי טובה.

rastotman

New member
אז מה עם יש לה רחם? זה לא אומר שהיא לא פרחה טובה..

אני ממש לא אוהבת את המילה הכללות. זאת מילה שמישתמשים בה נגד מישהו, אם שמעתם מישהו שמישתמש בה כשהוא מיתנצל על משהו, זה רק בגלל שהוא הפנים את המושג הזה. אנחנו כולנו שונים אחד מהשני [נתקו את זה מערוץ שש- תודה רבה], אין שום טעם לנסות לאגד אותנו עם חצי מהעולם. פרחות למשל, הן גם בנות. הפרחה לאקולוגיה היא גם בת. היום, בשיעור אקולוגיה, דיברו על איזה פרויקט מקולל שהמנהלת הפילה על הפרחה שזרקה את זה על מנחה שבא פעם בכמה חודשים להגיד לנו שבתור מנחה הוא לא צריך לעשות שום דבר. הפרחה שאלה את כולם מי רוצה בכלל להישתתף בפרויקט הזה, והדגישה שעה כמה היא לא תיכעס על מי שלא רוצה- אני והחברות שלי היססנו אם להצביע או לא כשהיא ביקשה ממי שמישתתף להצביע. אז היא פנתה אל השליש אליו אני נמנית ואמרה שהבנות משאירות את עצמן מאחור, ושהבנים יובילו את הסטרטאפ שלנו, ושפה כמו בכל החברה הישראלית- אנחנו [אנחנו והיא] לא מספיק דוחפות את עצמנו קדימה. אני ניסיתי לא להקיא על אף אחד, כשאני זועקת סיתמו את הפרחה, ולילך ליחששה מה עם אמא של קרן [או כמו שקרן ניסחה את זה- זוכרים את טיל החץ? זאת אמא שלי- כולנו גאים בה]. אני מאוד כעסתי על הפרחה שרק בגלל העובדה שלשתינו יש רחם [למרות שלילך טוענת שאני צריכה להיפטר משלי], היא מרגישה שיש לה זכות להאמין שאנחנו מאותו סוג של אנשים ובעיקר כעסתי על זה שהיא חיברה אותי עם נתון סטיסטי מקולל שהיא קלטה מערוץ שתיים. - היום, חמש דקות אחרי טייק אווי, יש בעובדה משהו שכניראה מדבר על פרחה [חברה שלי טוענת שהיא פריקים עם שיער שחור צבוע ובגדים קרועים {?}]שניסתה/הצליחה להיתאבד- והשאירה קלטת ווידיאו. זאת פעם ראשונה מאז היהודים שאני מרגישה צורך להגיד לאנשים לראות עובדה. ראיתי את הפרומו הדפוק עם אמא, ואמא אמרה לי שזה הגיל הזה, הוא מוציא את כולנו [קו מדגיש] מדעתנו. אני נאבקתי בכאב הראש הנורא שלי, ופלטתי לעברה- מה לי ולפרחה הנ``ל? לא נוח לי שיאגדו אותי איתה רק בגלל קבוצת גיל.

poosi cat

New member
שטויות ו

הכללות ועוד כל מיני דברים שמוציאים אותי מדעתי. רק לידיעתך אני ורב החברות שלי לא מלכלכות בחיים אחת על השניה לא משנה מה עשינו אחת לשניה. למען האמת אם אנחנו כואסות אחת על השניה אנחנו פשוט לא מדברות וזהוא והיה לי מקרה כזה עם חברה שנמשך כמעט שנה ולא עשינו ככללווםם אחת לשניה. וחוצמזה אם אני רבה עם חברות שלי ואני כואסת עליהן אני תמיד יבוא אליהן אחרי יום יומיים וידבר איתן - קוראים לזה בגרות. משהוא שסמתי לב לא כל כך קיים בריבים של בנים... זה לא תקף רק לחברה שסיפרתי עליה מקודם כי זה סיפור הרבה יותר מורכב - אבל זב כבר סיפור להודעה אחרת.

PsiChO

New member
את פשוט לא מבינה את הקטע...

בנים יריבו יתווכחו ילכו מכות יפוצצו אחד את השני. אבל שעה אחרי זה הם יהיהו חבירם הכי טובים. ככה זה, אתה כבהר לא כועס על אותו בן אדם פשוט. זה קרה לי, למען האמת אחד החברים הכי טובים שלי נהייה ככה רק אחרי שפוצצנו אחד לשני את הצורה בכיתה ח` בשיעור ספורט אחד... ראיתי כבר 20 ישראלים שעלו על 20 ערבים והלכו מכות, ואני מדבר איתך על מקלות חגורות ועיינים כאלה, כל זה היה בקניון גדול איפשהו בשרון, שעה אחרי זה הם ישבו כולם בפינה עישנו סיגריה וצחקו, זה הטבע שלנו. אנחנו נלך מכות עם מישהו ואז נגיד מה יצא לנו מזה... למה לנו לריב. ואצל בנות זה כן יותר מסובך, אתן לא תלכו ותגידו אחת לשניה אני כועסת עלייך, אתם תסתירו את זה ותלכלכו ובכלל, אני מעדיף לקפוץ ראש לבריכת כרישים מאשר להיכנס בין שני בנות שרבות. פסיכי*מסביר את טבע האדם

JUVENTINI

New member
דבר ראשון ...

זה רק ערסים ... דבר שני .. גם אם זה תחביב אצלנו .. לפחות זה לא הדבר היחיד בחיים שלנו ... וחוץ מזה אני חושב שזה עדיף מאשר לקרוא רומאנים ומאשר לראות טלנובלות ..

luka

New member
אוף תשתוק!!

יש לך בכלל ידידות?, סתם. הבן אדם לא יכול *להגיד* שטויות אז הוא *כותב* שטויות, מעניין איך היתה נראת ראשון ללא גלעד?... גם ליכודניק וגם שובניסט. אה אגב, יש מלא מלא מלא אנשים שמעצבנים אותי ואני עדיין מדברת איתם, כי ככה, ולפי התאורים שלך, אני לא אמורה ל``דבר`` (להתכתב) איתך, כי אתה מ-ע-צ-ב-ן אותי. יום טוב, מי יתן והשן שלך תתרכב, אגב, מחר אצלי.

JUVENTINI

New member
:) :) :)

דבר ראשון .. אני לא ליכודניק .. הייתי שמח אם כהנא היה בשלטון עכשיו .. דבר שני .. את אוהבת אותי מאוד !!!! ושנינו יודעים את זה !!! :) חחח .. את כועסת וכועסת ובסוף את רושמת ``אגב .. מחר אצלי ..`` :)

luka

New member
חולה עליך (בא לי לבכות)

NOTֱ! אתה בן אדם רע רע רע!, הכי שאני מכירה, באצם לא מכירה אותך בכלל, שכח מזה... ואני לא אוהבת אותך ובטח שלא מאוד!! ואני לא יודעת כלום! ורשמתי מחר אצלי בשביל לידע אותך...

וגם ה90% האלה מתחלק.

ל80% רציניות (כמו Black star) שלא כותבות שטויות. ויש עוד 20% (תזכור שה90% מקודם הפך ל100 עכשיו) שכותבות דברים מפגרים (כמו לא צריך להזכיר מי) קורט יהיה מאוד שמח אם ה20% לא יגדלו ליותר.

Ey@L

New member
זאת המציאות......

הבנות רוב הזמן לא מדברות על זה.. וגם פה בפורום זה הנושא שהכי קל לרשום, אין הרבה דברים שממש דורשים כתיבה בפורומים מבלבד הנושאים האלה!

MOR@N

New member
לא נכון .....

א. אני פה כבר שבוע + (לא מוכרת ) אבל אף פעם לא רשמתי על ידיד או חבר שלי יש בנות שיש להן את הצורך לספר ..... חוץ מזה רובן מבקשות יעוץ....!! ומכיוון שפה לא רואים אחד את השני פנים מול פנים אז יש להן את האפשרות לשאול חופשי..... וסביר להניח (מה שלא תעשו פנים מול פנים) אתם תגידו אמת בלי לאכזב או לא....

למעלה