אז מה עם יש לה רחם? זה לא אומר שהיא לא פרחה טובה..
אני ממש לא אוהבת את המילה הכללות. זאת מילה שמישתמשים בה נגד מישהו, אם שמעתם מישהו שמישתמש בה כשהוא מיתנצל על משהו, זה רק בגלל שהוא הפנים את המושג הזה. אנחנו כולנו שונים אחד מהשני [נתקו את זה מערוץ שש- תודה רבה], אין שום טעם לנסות לאגד אותנו עם חצי מהעולם. פרחות למשל, הן גם בנות. הפרחה לאקולוגיה היא גם בת. היום, בשיעור אקולוגיה, דיברו על איזה פרויקט מקולל שהמנהלת הפילה על הפרחה שזרקה את זה על מנחה שבא פעם בכמה חודשים להגיד לנו שבתור מנחה הוא לא צריך לעשות שום דבר. הפרחה שאלה את כולם מי רוצה בכלל להישתתף בפרויקט הזה, והדגישה שעה כמה היא לא תיכעס על מי שלא רוצה- אני והחברות שלי היססנו אם להצביע או לא כשהיא ביקשה ממי שמישתתף להצביע. אז היא פנתה אל השליש אליו אני נמנית ואמרה שהבנות משאירות את עצמן מאחור, ושהבנים יובילו את הסטרטאפ שלנו, ושפה כמו בכל החברה הישראלית- אנחנו [אנחנו והיא] לא מספיק דוחפות את עצמנו קדימה. אני ניסיתי לא להקיא על אף אחד, כשאני זועקת סיתמו את הפרחה, ולילך ליחששה מה עם אמא של קרן [או כמו שקרן ניסחה את זה- זוכרים את טיל החץ? זאת אמא שלי- כולנו גאים בה]. אני מאוד כעסתי על הפרחה שרק בגלל העובדה שלשתינו יש רחם [למרות שלילך טוענת שאני צריכה להיפטר משלי], היא מרגישה שיש לה זכות להאמין שאנחנו מאותו סוג של אנשים ובעיקר כעסתי על זה שהיא חיברה אותי עם נתון סטיסטי מקולל שהיא קלטה מערוץ שתיים. - היום, חמש דקות אחרי טייק אווי, יש בעובדה משהו שכניראה מדבר על פרחה [חברה שלי טוענת שהיא פריקים עם שיער שחור צבוע ובגדים קרועים {?}]שניסתה/הצליחה להיתאבד- והשאירה קלטת ווידיאו. זאת פעם ראשונה מאז היהודים שאני מרגישה צורך להגיד לאנשים לראות עובדה. ראיתי את הפרומו הדפוק עם אמא, ואמא אמרה לי שזה הגיל הזה, הוא מוציא את כולנו [קו מדגיש] מדעתנו. אני נאבקתי בכאב הראש הנורא שלי, ופלטתי לעברה- מה לי ולפרחה הנ``ל? לא נוח לי שיאגדו אותי איתה רק בגלל קבוצת גיל.