שמתי לב ש....
.

שמתי לב ש....../images/Emo23.gif.

שיש כאן בין כותביי הפורום, לא מעט כאלה שיכולים לעזור ולסדר עבודה לאחרים. אם זה אחראים או מנהלים וכדומה. למה זה לא מתבצע? או שאולי אני טועה?

® רן

New member
זה לא בדיוק ככה

מנהל שמחפש לאייש משרה ישתדל לבחור את האדם הטוב ביותר והמתאים ביותר לתפקיד - הוא לא יחפש "לסדר ג'ובים" לחברי הפורום, רק בגלל שהם כותבים פה תחת שמות מוזרים. פה זה לא מרכז הליכוד. העזרה הטובה ביותר שאתה יכול לקבל בפורום היא עצות - איך לגשת לראיונות, איך לכתוב קורות חיים, הסבר על חברות שונות ותחומים שונים, דברים כאלה. אני אישית אגב בשני מקומות עבודה קודמים הייתי "קו ראשון" של ראיונות - מי שעבר אותי היה צריך לעבור עוד 2-3 אנשים (ראש קבוצה, סמנכ"ל פיתוח ואשת כח אדם). ההחלטה על הגיוס אף פעם לא הייתה בלעדית שלי. ובמקום העבודה הנוכחי שלי אין משרות פנויות כרגע.

../images/Emo13.gif או.קיי.

רק לא הבנתי מה רע בעזרה לאנשים. הריי תמיד אפשר להמליץ, והשאר כבר בידי מבקש העבודה. במה אתה עוסק? אם אפשר לשאול.

אניטה007

New member
להמליץ תמיד אפשר

אבל איך הוא ימליץ על מישהו רק על סמך הכתיבה של אותו הבן אדם בפורום? הוא לא מכיר את הכישורים המקצועיים שלו, לא מכיר אותו אישית. העזרה הכי טובה שרוב האנשים כאן יכולים להציע היא לדעתי להעביר קורות חיים לידי המנהל/ראש הצוות/הסמנכ"ל אם צצה משרה פתוחה בארגון. מעבר לזה, קצת משונה "לסדר ג'ובים" לאנשים שלא מכירים.

® רן

New member
אין רע בעזרה לאנשים

בשביל זה הפורום קיים. אבל עזרה שתקבל כאן היא יותר בכיוון של ייעוץ והכוונה, ולא הצעות עבודה ממש. לא נראה לי רציני להציע עבודה למישהו רק על סמך הכתיבה שלו בפורום (אם כי אנשים נפגשים מתאהבים ומתחתנים בפורומים באינטרנט, אז לך תדע - אולי יש תקווה). שאלת במה אני עוסק? אני תוכניתן RT/Embedded (ולמי שלא מכיר מוזמן להסתכל במילון המונחים של הפורום).

avihil

New member
אני דוקא יודע מה זה.

אבל איפה יש מלון מונחים ?

® רן

New member
למעלה, בשורה הכחולה

איפה שכתוב: • ראשי • ChatTV • קישורים • מאמרים • סקר • לוחות • קבצים • מילון מונחים • טאגליינס • תפוזON

אכן, יש תקווה.

למרות שהגישה שלי שונה. אם אוכל אי-פעם לסדר לחבר עבודה, אסדר. "עניי ביתך קודמים לעניי עירך."

למעלה