שמתי לב למשהו

Angel Girl1

New member
עופרי תתחיל להרגיע מותק...

באמת שמתחיל להמאס לי הקטע שאתה מתחיל לריב ו"לעקוץ" כל אחד... תרגע מותק.. זה מתחיל לעלות לי על העצבים, ובטירוף... בקטע של מעין עוד שתקתי.. לא כדאי שאני יתחיל לפתוח את הפה.

ooooooofri

New member
טוב תסיט אותה נגדי עוד שניה גם כן

תריבו איתי שניכם... נראה לי אני עוזב... די נמאס לי אני לא מאשים אף אחד אלא את עצמי כולם כועסים עליי זה אומר שאני אשם אבל אני ממש לא רוצה עכשיו ללכת להגיד סליחה לכל אחד...וכמה אנשים אני חושב שלא מגיע להם לרוב האנשים מגיע אבל לא משנה... אני רואה שכבר יואב מסיט את מור נגדי אני רואה שזה יגרום בסוף שאני והיא נריב ואני לא רוצה בזה ואני ממילא כבר לא רואה(לא אכפת לי מה תגיד צומי או מה שבא לך אבל דווקא עכשיו אחרי שחשבתי שאתה צודק זה צומי דווקא עכשיו אני באמת חושב שזה נכון) בזמן האחרון כל דבר שאני אומר בין אם זה בציניות וגם אם לא תמיד מור כועסת עליי עכשיו הוא אומר תתעלמי עוד דקה ממש היא תריב איתי ואני לא ממש מת על הרעיון הזה..אז...נראה לי שזהו...אני אעזוב...דווקא נהניתי פה מאוד...אבל יואב זהו אני נכנע קח אותה אלייך תעשו מה שבא לכם אני כבר לא פה...אני עוד לא בטוח אבל אני חושב שאני עוזב...

Akay4

New member
עופרי!!!

אתה לא הולך לשום מקום אני מאוד נהנה מחברתך עם אנשים כאלה מי צריך אויבים אתה לא צריך ללכת בגללם

ל א ק י

New member
י´בנאדם עם קול חמוד..

אתה לא הולך לשום מקום

Angel Girl1

New member
עופרי... די עם הצומי מותק...

אתה לא צריך לעזוב.. כי אני זאת שממילא עוזבת... "קח אותה"? עופרי... אפחד לא "לוקח" אותי... למה אתה מקנא ביואב לעזזל?! אם למרות כל הקטע הזה אני עדין הידידה הכי טובה שלך (לפחות מצידי) אז אתה חושב שהוא פתאום יהיה הידיד הכי טוב שלי? לא נראה לי... יואב יודע שאני מתה עליו... ויש לי גם סיבה למה... ויש לי עוד שיחה איתך... אבל אותה נמשיך בצ´אט... וממש ממש לא כאן... אה ואגב.. יואב לא מסיט אותי ולא כלום...

ooooooofri

New member
לא מסיט אותך

מור תתעלמי ממנו אני לא מסיט אני רק אומר לה להתעלם ממנו נכון???? אז לזה קוראים להסיט...ואצלי כל מי שמסיט נשכח בזיכרון שלי ויואב למרות שלא אכפת לך ביי היה לי בקטעים מסוימים נעים לרוב לא...אתה לא בנאדם עם לב טוב...לא שזה מה שאני דורש אבל זה משו שאתה צריך בחיים לדעתי... טוב שכחתי ממנו(תוהים אתם כל כך מהר?כן מה לעשות...) ואני לא אמרתי שאני הולך אמרתי שאני חושב לעזוב כי אני רואה את המצב שלי נהיה רק רע אז לא מפריע לי כבר שתזכרו אותי כחרא כל עוד אני שוכח אותכם...גם כדבר טוב וגם כרע...מור זה לא עניין של לקנאות...הוא חשב שאני רוצה אותך כחברה חברה והוא טעה... אז אני עכשיו אמרתי את זה אבל עזבי יואב מחוץ לראש שלי יש לך עוד שיחה איתי?אז תודיעי לי מתי לצלצל...את הידידה הכי טובה שלי אבל זה לא אותה הרגשה כמו פעם שכל יום מדברים וכל יום אני אוהב אותך יותר משום מה אני לא יודע מה...נראה לי אותו ילד שנעלם כבר...גורם לזה... וזה עניין שאת קוראת לו קינאה פשוט נהרסת ה"ידידות" שלנו מזה אני כבר לא מרגיש אותו דבר והסברתי כבר למה ואני יודע שזה יכול לחזור ואפילו יותר טוב מקודם אבל אני לא בטוח ששני הצדדים רוצים בזה(אני כן...)

אם לא הייתי אומר לה להתעלם ממך

יכול להיות שהיית מגיב להודעה שלה ואז הייתם רבים.. ויותר חשוב לי איך מור מרגישה מאשר מה אתה חושב על זה ולא רוצה שהיא תהיה עצבנית אוקי?

Angel Girl1

New member
עופרי... תקרא:

אממ קודם כל.. יואב לא הסיט... יואב היחידי מכלללללללללל האנשים כאן.. שבאמת יודע עלי, ועל ההרגשות שלי משהו.. אז הוא כתב את זה בשביל שאני לא יפתח איתך ריב.. כי זה לא ממש מה שאני צריכה כרגע... יואב אף פעם לא חשב שאתה רוצה אותי בתור חברה חברה... כמובן שגם אני מרגישה שהידידות שלנו זה לא אותו הדבר.. ואם זה ימשיך ככה... זה כבר ממש לא יהיה טוב... מחר אני חוזרת מביה"ס בסביבות 2 וחצי... ועד 4 אני כנראה יהיה עסוקה.. אתה יכול לצלצל משעה 4.. אממ בעצם משעה 5-5 וחצי כשאני לבד בבית ואז אני לא דופקת חשבון... ואומרת מה שבא לי.

Angel Girl1

New member
אם זה כבר לא משנה לך...

אז אל תגיב יותר לשרשור הזה.. ואל תקרא ליואב לקקן.. כי הוא האחרון שלקקן כאן.. במיוחד מבין שניכם מותק... ויופי.. חטפתי ת´קריזה.. שמח עופרי?!

להפך...

אני אמרתי לה שתתעלם ממך כדי שלא יתפתח ריב ביניכם אתה לא רואה את זה בנאדם?! אתה רואה מה שאתה רוצה לראות ומה שאתה רוצה לראות זה את כולם נגדך

ooooooofri

New member
אני לא...אני רואה כמה אנשים נגדי...

יואב מה שאמרת שם קוראים לו להסיט מצידי זה כבר מספיק כדי לשכוח ממך...כי לדעתי הדבר הכי גרוע שבנאדם יכול לעשות זה להסיט(שזה גם להחרים בסוף) שעת סיפור... היה לי פעם חבר הכי טוב עוד מגיל 0 ולפני ההורים היו חברים יש לנו תמונות מחזיקים אחד לשני את המוצץ...וכמו כל חברים טובים(אמיתיים) צריכים להיות גם ריבים...אבל גיליתי אחרי כמה זמן כמה הילד הזה מגעיל וכמה שהוא מוכן לדרוך על היבלות של כולם כדי להשיג מה שהוא רוצה... והוא ניסה להחרים אותי כבר...וחבל שלא הלך לו טוב כי לאט לאט כולם קמו נגדו... אקיצר מה שאני מנסה להגיד שמי שמסיט אצלי כבר נשכח...

אתה לא קולט אבל שזו לא הסתה?

אני לא אומר לה תתעלמי ממנו בקטע של לא לדבר איתו ולא להתייחס אלא בקטע של מה שהיא התעצבנה עליך זה כאילו אני אומר לה מור עזבי אותך משטויות מותק אל תתעצבני עכשיו

למעלה