שמתי לב למשהו

שמתי לב למשהו

מור כותבת כאן ואם מור כותבת כאן אז מור היא חברת בפורום מה שאומר שהיא באה למפגש
אההההההההההההה מור תאכלי את זה

Angel Girl1

New member
אמממ... לא!

אם כתבתי כאן איזשהי סוג של הודעה.. זה כי רציתי ממש בתגובה... הודעה שאני נכללתי בה, אני כן מגיבה... עבורי - אני לא חברת פורום. ואני לא באה לשום מפגש.

את יותר מדי פעילה

עבור ´לא חברת פורום´, נראה לי שמאז שהודעת שאת פורשת, כי אנחנו לא אנשים שווים, אז את פעילה פה אפילו יותר... את מגיבה להודעות יותר ממני

Angel Girl1

New member
אה אגב... עדכון בקשר למועדון:

הולכים לדום.. לא לקאט בלו... אממ אם אתם בטוח באים.. אז אני גמכן יבוא למפגש... וליאור.. אולי אני מגיבה יותר ממך... בגלל ש.. אתה פשוט לא מגיב?! ואני יעשה מה שבא לי.. במיוחד אתה לא שווה את ההתיחסות שלי...

ooooooofri

New member
יההההההה מור את פהההההההה

לצ´אט! חוץ מזה...ליאור(שמש) מה הרעיון?אתה מנסה להגיד לה אל תכתבי הרבה הודעות אל תכתבי עופי מפה...אני לא מבין... זה רק אני או שההודעות האלה נועדו להזכיר למור שהיא לא רוצה להיות פה?

ל א ק י

New member
אממממ...=\

זה לא שיש לי בעיה עם זה שמור תכתוב פה.... אני דווקא שמחה שהיא כותבת... אבל.... אז אמממ... למה לכתוב כל פעם שזאת ההודעה האחרונה שלך? =\

ooooooofri

New member
את לא אמורה להזכיר לה את זה

גם אני מדי פעם נזכר בדבר הזה בכל זאת אני לא עושה כלום בנושא...העיקר שהיא פה:) מת עליה:)

Angel Girl1

New member
עוד עדכון למועדון:

לא הולכים לדום.. כי יש שם מסיבה של גיי פרנדלי... אז עכשיו אני מחפשת מועדונים אחרים... עשי טובה.. תחברי לאיציק

Angel Girl1

New member
חח אייל... אני יודעת שאם היית בא אי

איתי.. זה בכלל היה טוב1 חח ומעין.. אמרתי לך.. אנחנו לא הולכות לדום.. למרות שאני יודעת שאת מתה שנלך.. אבל אממ.. לא...

אני לא הולכת לשום גיי מור ../images/Emo46.gif

זין בתחת למה נראה לך שבנות יבואו לנשק אותי ואני אעבור על זה בשתיקה?

EyalGoor

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה ילדה נעל את!

למעלה