שמש

שמש../images/Emo42.gif

בוקר טוב עולם
גם כולם
מה שלומכם הבוקר?
בימים האחרונים אני מוצאת את עצמי סחוטה לאחר יום עבודה, מקלחת טובה ולמיטה, לא זוכרת שאי פעם הרגשתי כך, זה לא שיש יותר עבודה, זה גם לא עיסוק שגוזל ממני זמן רב יותר, אלא המפגש הזה עם אנשים ביום יום שסוחט ממך את כל האנרגיות, אתם בטח מכירים, משביתי שמחות כרוניים, אלא שמספרים לכם את כל צרות העולם כולו, כאילו מה רק זה חסר? למה לא לחייך לעולם, לקחת הכל באיזי, לשמוח שאתה חי ונושם, לברך את הרגע שאתה בין חברים, לפרגן בכייף למי שאתה רק יכול והכי חשוב...להפסיק לרכלללללללל.... בוקר נפלא לכולם.

כשה../images/Emo42.gif עולה הכל טוב../images/Emo39.gif

אותה אחרת ,,, ערדי אמרה שנמאס לה מהצרות של החולים, ומעבודך שסוחטת אותך אני מנחשת שאת עובדת בלשכת הרווחה? פעם היו אומרים עזרה סוצייאלית,

סליחה פרסלי לא אמרתי שנמאס לי

"מהצרות של החולים" אמרתי כשאני מגיעה אחרי יום עבודה אחרי ששמעתי את צרותיהם של מטופלי אין לי אנרגיות לשמוע צרותיהם של אחרים ובפרט לא אלא מהרדיו.[.מי בכלל יש לו זמן לשבת ולהאזין לרדיו....]

רדיו שומעים ברקע

בזמן שהידיים עסוקות בדברים אחרים TV יושבים כי המראה הוא חלק מהמשדר רדיו תמיד דולק ברקע ואני במחשב או עסוקה בבית

יקירה../images/Emo6.gif

די מבינה את ערדי
, ההתמודדות עם צבור לקוחות גוזל מאיתנו אנרגיות רבות
צחקתי כאשר שאלת אם אני עובדת בלשכת הרווחה, את יודעת אפשר לומר שזו לישכת רווחה כלכלית יותר

ben 911

New member
אחרת...מה שטוב אצלך..../images/Emo127.gif

כמו מצבר משובח מבית טוב, את מדי בוקר מתמלאת שוב באנרגיות מחודשות.

בן כולנו ככה

שינה טובה בלילה ואנחנו טעונים בכוחות אבל יש לזה תנאי, את המחשבות להניח ליד המיטה לא במיטה !!!

../images/Emo42.gif טובה לכולכם

נראה לי שמגמת "שורפים בחוץ" מאתמול בערב נמשכת היום....אז אשאיר אתכם חברים יקרים להשתעשע בכיף
להתראות אח"כ המשך יום מקסים, נעים וחמים ל-כ-ו-ל-ם

כן אחרת אנרגיות שמנרגיות.../images/Emo188.gif

זה האות הגדול הסימן שהגיל מתחיל לתת את אותותיו.

רוכבניו....נכון זה גם הגיל אבל לא רק

למי שעובד עם אנשים...ואנשם עם בעיות בריאות, בעיות סוציאליות, מורים/רות..ועוד לא קל במיוחד לנוכח השינוי שחל בחברה הישראלית...אנשים אין סבלנות,רוצים פתרונות מידיים, יותר עומדים על שלהם, מאידך מבקשים יחס חיוך.....לא קל...זה סוחט...

כל כך מבינה אותך..לעבוד עם קהל

ובסקטורים של בריאות רווחה לא קל...אנו אמורות להיות אמפטיות, קשובות, להשתדל לעזור, להקשיב, לתמוך, לעודד, ולעיתים זה ס ו ח ט ......אבל כמו שבן אמר.......לילה של שינה טובה מטעין מחדש...

עבדתי עם קהל כל חיי.../images/Emo122.gif

יודע אני מה זה עבודה עם קהל מה עוד שהקהל גם ברוב המקרים בעבורי היה קהל עוין.

למעלה