תמונות ממש יפות.. יש בה מין משהו כזה שמושך היא עדינה יפה ויש לה את זה... אבל לגבי סנדי בר לא הייתי אומרת חחח שהיא מזכירה אותה בכול אופן תמונות טובות הבחורה מקסימה
יש לה גם אופי וגם יופי ובנוגע לסנדי בר אני בהחלט מסכים, במיוחד בתמונות תקריב על הפנים. ללא ספק בחורה עם המון פוטנציאל עבר הרבה זמן מאז גיליתי אותה ואני עוד מחכה לפריצה אני מאמין שהבוק הזה יכול להביא את השינוי.
פנים יפות בהחלט יש לבחורה, אין על זה ויכוח. "גוף משגע" - אני קצת חולקת על כך. יש לה בהחלט גוף חטוב ובמידות הנכונות אבל עד למשגע יש מרחק . זוהי דעתי בכל מקרה כל המעוניין לחלוק עליה או להגיב,מוזמן
עמירם עבודה ממש יפהה!! פשוט יפה טבעי כמו שאתה אוהב! הנטורל פה הלך לך ממש יפה זאת דוגמנית שעם פוטושופ או בלי היא מהממת! תמונה 3 יצאה באמת סקסית! אני אוהב תעבודות שלך הלוואי ואותי היית מוציא ככה בנטורל!
לא מת על הלוקיישן שבחרת. זה לא לפה ולא לשם. מבחינה טכנית יש חשיפות יתר ברוב הצילומים. היה כדאי אם כבר ללכת על היי קיי. צריך היה לעורר אותה קצת אין לה לא חיוך ולא כלום נראית כמו כל בחורה שעומדת עם בגד ים במרפסת של חדר הכביסה. ושצולמה באקראי.