שמרית אסייג ל HH

Rayu4ka

New member
היא מדהימה אהבתי אותה

תמונות ממש יפות.. יש בה מין משהו כזה שמושך היא עדינה יפה ויש לה את זה... אבל לגבי סנדי בר לא הייתי אומרת חחח שהיא מזכירה אותה בכול אופן תמונות טובות הבחורה מקסימה

בחורה פשוט מדהימה

יש לה גם אופי וגם יופי ובנוגע לסנדי בר אני בהחלט מסכים, במיוחד בתמונות תקריב על הפנים. ללא ספק בחורה עם המון פוטנציאל עבר הרבה זמן מאז גיליתי אותה ואני עוד מחכה לפריצה אני מאמין שהבוק הזה יכול להביא את השינוי.

innocence

New member
לא כל כך התלהבתי.

היא אכן בחורה מאוד יפה (ואין ספק) אבל לא הי את עניין ה"וואו"... וכרגיל, תמונות נקיות ויפות

תמונות מהממות.

למרות שזאת לא ההגדרה שלי לבחורה ברמה (מבחינת דוגמנות כמובן).

RINAT R 21

New member
שימריתוש !!

אחת הבחורות הכי מדהימות שאני מכירה. היא יפיפיה בצורה מטורפת! מאוד מזכירה את סנדי בר. היא באמת יכולה להיות הדבר הבא ואני לא אומרת סתם.

תגובתי:

פנים יפות בהחלט יש לבחורה, אין על זה ויכוח. "גוף משגע" - אני קצת חולקת על כך. יש לה בהחלט גוף חטוב ובמידות הנכונות אבל עד למשגע יש מרחק . זוהי דעתי בכל מקרה כל המעוניין לחלוק עליה או להגיב,מוזמן

עמי1986

New member
דוגמנית מהממת!

עמירם עבודה ממש יפהה!! פשוט יפה טבעי כמו שאתה אוהב! הנטורל פה הלך לך ממש יפה זאת דוגמנית שעם פוטושופ או בלי היא מהממת! תמונה 3 יצאה באמת סקסית! אני אוהב תעבודות שלך הלוואי ואותי היית מוציא ככה בנטורל!

RaniRin

New member
יצא לי לראות אותה..

ראיתי כבר בוק שלה אצל צלם שצילם אותי..הם ידידים טובים מדהימה..בטוחה שעוד נשמע ממנה..

Tamar Lev

New member
באמת בחורה יפייפיה וטבעית

עמירם עבודה מצויינת כמו תמיד

הדוגמנית נראית לי נהדרת.

לא מת על הלוקיישן שבחרת. זה לא לפה ולא לשם. מבחינה טכנית יש חשיפות יתר ברוב הצילומים. היה כדאי אם כבר ללכת על היי קיי. צריך היה לעורר אותה קצת אין לה לא חיוך ולא כלום נראית כמו כל בחורה שעומדת עם בגד ים במרפסת של חדר הכביסה. ושצולמה באקראי.

למעלה