שמעת אותי?

שירע ונעמה..

אני צריכה לבקש טובה ענקית!! האם כל אחת ממכן תוכל לעשות לי קווי מתאר לשיער..?לדולי המצורפת? אני אסגוד לכן לנצח!! תודה!! מצורפת דולי.בייס מאי קנדי!

בגלל ש..

אני אוהבת את צורת השיער של כל הדוליז שלכן. וכי אתן מוכשרות ואני לא.. אניואי אני יהרוס את הקווים עם ההצללות המכוערות שלי אבל אני ינסה!.. יש לי טיוט חדש מהגמדה שליי..=]

Stinki Winki

New member
דחוףףףףףף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קווי מתאר לחצאית קפלים (כזו נוקשה, כמו של תלמידות ביצפר) אני אסגוד לעד למי שתעשה! זה נורא נורא נורא חשובבב!!!! (בייס מאפיצ'ו
)

Stinki Winki

New member
זה לא מה שהתכוונתי...../images/Emo10.gif

אני מתכוונת לקפלים נוקשים וישרים כאלה... שלא ממש יכולים להתנופף, שנראים מבד קשיח... בלע אני גרועה בהסברים
אבל תודה בכל אופן...
|נעהמגעילה|

האגוש

New member
הנה

זה מה שרצית? אני הבנתי על מה את מדברת אבל לא יצא כמו שרציתי.. גרך אגב , חולצה מטריפההה ...!! איך עושים הדפס ככה?! אעעע

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifוגם החולצה../images/Emo99.gif../images/Emo10.gif

אני רוצה גם לדעת לצייר דוליז יפה :[

Stinki Winki

New member
תודה לכולןןןןןןן../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

לוטם הכי קלעה למה שהתכוונתי.. אני אנסה להצליל, אם לא ילך אני אשתמש באחת אחרת (יחש לה הרבה אפוציות
) או שאני אשתמש בהן בדולי אחרת
תודה רבה רבה

נושיfay

New member
מממ הדולי שלי...

אממ הכי חדשה... והיא נראית ממש לא בסדר..=.= אינלי שמץ מה ישלה..<<....מישהי יכולה לעזור?

למעלה