שמעת אותי? שעוו"ה
ר ראפ שולט New member 14/7/05 #6 דרוש טיוט של אמ...נעמה למכנסיים המדהימות שאני אוהבת כל כך.. מי לא ממשיך את השרשרת אני *צולפת בו עם דג מת* *עם אילנע* חע!
דרוש טיוט של אמ...נעמה למכנסיים המדהימות שאני אוהבת כל כך.. מי לא ממשיך את השרשרת אני *צולפת בו עם דג מת* *עם אילנע* חע!
ר ראפ שולט New member 14/7/05 #7 דרוש גם.. קווי מתא לשיער.. כי הגמדית שלי הביאה לי טיוט מדהים שחובה לנסות.. על בייס לא משנה לי מה שיש לכן על המחשב הכל טוב..=] תודה רבה לצי שתעשה.. ואני לא צריכה כבר את הטיוט של נעמה מצאתי אותו תודה..=]
דרוש גם.. קווי מתא לשיער.. כי הגמדית שלי הביאה לי טיוט מדהים שחובה לנסות.. על בייס לא משנה לי מה שיש לכן על המחשב הכל טוב..=] תודה רבה לצי שתעשה.. ואני לא צריכה כבר את הטיוט של נעמה מצאתי אותו תודה..=]
9 917635 New member 15/7/05 #14 אני באילת ב-21..../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif ואני אהיה שם עד ה-24 בערב. אבל את בטח לא רוצה לראות אותי...
אני באילת ב-21..../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif ואני אהיה שם עד ה-24 בערב. אבל את בטח לא רוצה לראות אותי...
P PinK inK New member 15/7/05 #21 ../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifחח הלוואי..סתם צחקתי בהודעה עם ה"דרוש"..כי ברור שאני לא אוכל לפגוש אף אחת.. נעמה אם את קוראת את זה לא ניראלי שנוכל להיפגש..אני תקועה עם אחי הקטן..><
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifחח הלוואי..סתם צחקתי בהודעה עם ה"דרוש"..כי ברור שאני לא אוכל לפגוש אף אחת.. נעמה אם את קוראת את זה לא ניראלי שנוכל להיפגש..אני תקועה עם אחי הקטן..><
M Miss Naama New member 15/7/05 #42 ../images/Emo48.gif ארבעה ימים שלמים?? ../images/Emo10.gif אבל אפשר לארגן משהו שלושתנו! אם שלושתנו באילת! :[
../images/Emo48.gif ארבעה ימים שלמים?? ../images/Emo10.gif אבל אפשר לארגן משהו שלושתנו! אם שלושתנו באילת! :[
ש ש שפ שפי שפירית New member 14/7/05 #1 טיוט' לנעליים|:../images/Emo79.gif אני פשוט לא מסתדרת עם נעליים. מישהו יכול לסייע../images/Emo35.gif
B BiDriL New member 14/7/05 #8 ../images/Emo185.gifמאמרים ../images/Emo13.gif. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=338&c=2469&sc=0&ssc=0
../images/Emo185.gifמאמרים ../images/Emo13.gif. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=338&c=2469&sc=0&ssc=0
P poohandme New member 14/7/05 #9 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifההצללה בסדר? הקפלים לא נראים חדים מידי? ומה עם הפלטה?P: אני יודעת שאין ברק. בכוונה.
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifההצללה בסדר? הקפלים לא נראים חדים מידי? ומה עם הפלטה?P: אני יודעת שאין ברק. בכוונה.
R Radio Joe New member 14/7/05 #11 Fuck. :| It's the fucking base i'm useing now And I wnated to do a big jeans. ;|
T tamaguchi girl New member 15/7/05 #15 כן..המחשב שלה אחרי פירמוט ועוד לא התקינו אצלה את העברית וזו הסיבה שהיא כותבת באנגלית