אני אנסה לא להשמע פאקצה אבל זה יכל להיות משעשע...
D driffted girl New member 23/8/06 #22 מה השידור של גיא../images/Emo35.gif הערב...ב-22 כאילו... תראי היום חוזר בHOT בידור ישראלי [רק שאין לי מושג באיזה שעה
מה השידור של גיא../images/Emo35.gif הערב...ב-22 כאילו... תראי היום חוזר בHOT בידור ישראלי [רק שאין לי מושג באיזה שעה
ל לילה טוב לך ליאור New member 23/8/06 #5 מה הוא הביא לה מתנה? חחחחחחחחחחחחחח את המקל השני?! סתם סתםםםםםםםםם נו אוף זה מצחיק תצחקו טוב עברי יצחק זה בטוח נכון?
מה הוא הביא לה מתנה? חחחחחחחחחחחחחח את המקל השני?! סתם סתםםםםםםםםם נו אוף זה מצחיק תצחקו טוב עברי יצחק זה בטוח נכון?
ל לבן בחלiם שחור New member 23/8/06 #11 את התוספת לא שמעתי, יפה מצידו! בכל מקרה, אני מסכימה שדי ניפחו את העניין. (זה לא שיש לה נזק משמעותי, לפחות לא נראה לי הגיוני)
את התוספת לא שמעתי, יפה מצידו! בכל מקרה, אני מסכימה שדי ניפחו את העניין. (זה לא שיש לה נזק משמעותי, לפחות לא נראה לי הגיוני)
C crazystav New member 23/8/06 #20 ../images/Emo6.gif בטח רוני דחפה לו איזו מכונית צעצוע שיביא לחיילת, אללי זה אומר שהוא לא זורק יותר דברים לקהל אה? שיט
../images/Emo6.gif בטח רוני דחפה לו איזו מכונית צעצוע שיביא לחיילת, אללי זה אומר שהוא לא זורק יותר דברים לקהל אה? שיט
D driffted girl New member 23/8/06 #23 כ../images/Emo107.gif-ל../images/Emo107.gifב../images/Emo107.gifה גם חטפה מקל בראש מעברי בכבודו ובעצמו, וגם קיבלה כרטיסים חינמים להופעות הקרובות שלו אין צדק
כ../images/Emo107.gif-ל../images/Emo107.gifב../images/Emo107.gifה גם חטפה מקל בראש מעברי בכבודו ובעצמו, וגם קיבלה כרטיסים חינמים להופעות הקרובות שלו אין צדק
ג גיא לידר New member 23/8/06 #24 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי... האי צדק שיש בעולם
Y you should only try New member 23/8/06 #27 חחח......../images/Emo6.gif איפה כתוב שנתנו לה כרטיסים חינם להופעות הקרובות את יכולה לתת לינק
D driffted girl New member 24/8/06 #33 לא יודעת לגבי לינקים או כתבות בעיתונים, אבל זה היה בגיא פינס אתמול והוא דיבר על זה שעברי התנצל ופיצה אותה להופעות הקרובות יש לה כרטיס חינם
לא יודעת לגבי לינקים או כתבות בעיתונים, אבל זה היה בגיא פינס אתמול והוא דיבר על זה שעברי התנצל ופיצה אותה להופעות הקרובות יש לה כרטיס חינם
D driffted girl New member 24/8/06 #34 זה לא המקל שמרגש עצם העובדה שעברי זרק את המקל... פה הטעות שלך בואי נאמר שמאוד הייתי רוצה לשמוע ברכה בסגנון- ''בקרוב אצלך''
זה לא המקל שמרגש עצם העובדה שעברי זרק את המקל... פה הטעות שלך בואי נאמר שמאוד הייתי רוצה לשמוע ברכה בסגנון- ''בקרוב אצלך''
G GalGul000 New member 24/8/06 #36 נראה לי שהעובדה שהמקל שייך לשמואלי יותר מרגשת מהעובדה שעברי זרק אותו [אם הבנתי נכון את מהלך העניינים].
נראה לי שהעובדה שהמקל שייך לשמואלי יותר מרגשת מהעובדה שעברי זרק אותו [אם הבנתי נכון את מהלך העניינים].