שמעתם

driffted girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

מה צריך יותר מזה בחיים
מקל של שמואלי מהיד של עברי, היישר לתוך הראש שלי

חיחי שעמתם על זה?

אתמול היה בערוץ 11 תמונות של אנשים מאילת.. אז היה ברקע את זכיתי לאהוב של Eברי
כל מקום הוא נמצא אה?

MaaYanGa

New member
../images/Emo207.gif

לא בטוחה אם כתבו כבר.. עברי במעריב לנוער במדור שם פה משפט וחצי על זה שהוא שוב רווק מבוקש ועל הקולר האורתופדי או משו

giloshit

New member
מישהו יכול להסביר לי מה באמת קרה?

כי אחרי כל ההודעות בנושא הזה שיש בפורום התבלבלתי חלק רשמו שזאת שזה פגע לה צרחה כי היא רצתה להישאר בהופעה חלק אומרים שהיא התעצבנה על עברי וחלק אומרים שיצא לה דם לא מהמקל מההתנפלות של האנשים על המקל.. וואי אם מישהו היה שם ויכול להסביר לי פחות או יותר מה היה אני אשמח ..

לפי מה שאני יודעת..[הייתי בהופעה,

וממש קרוב להיא..] היא רצתה להישאר,היא גם התעצבנה על עברי, וגם נראלי שהמכה לא מהמקל אלא מההתנפלות.. כי גם אם הוא יהיה זורק אותו חזק, לא היה ניהיה לה דם.. היה ניהיה לה נפוח או משהו, או ממש ממש כואב, אבל דם לא נראלי.. אז נראלי שמה שגרם למכה והדם זה ההתנפלות בעיקר.. ואחרי איזה רבע שעה אולי היא כבר יצאה עם השומרים..

mor298

New member
מה, זה באמת קרה? ../images/Emo12.gif

למה הוא זרק מקל לעבר הקהל? מה קרה שם בדיוק? נו, נו. לא לחסוך בפרטים

מוחטה1

New member
מוררררררר!#$#%#$5%$

כן, הוא זרק את המקל של שמואלי, חלש!!!! ומישהי תפסה, אבל כנראה בגלל שהיו שם מלא גרופיות, היו בלאגנים וירד לה דם, ופינו אותה משם... בקטנה..
[סתם, זה רציני...בלה בלה...] העניין הוא שאת עברי זה נורא הצחיק, והוא לא כ"כ הצליח לשיר בגלל שהוא נקרע מצחוק... אבל היי, כיף לה. הוא שר לה את כל השיר, בא לבקר אותה בבית חולים, והיא קיבלה כרטיסים חינם להופעות הקרובות, תודי שהיית מתחלפת איתה! [נו, לא לדאוג, זה היה בצחוק!!111 לא הייתי מוכנה לחטוף מכות מפאקצות ירושלמיות בשביל כרטיסים חינם...כולה עברי...] מור!

למעלה