שמעתם שיש...

שמעתם שיש...

שמעתם שיש בחנוכה מן קורס כזה של ארבעה ימים של למידה על כל החוקים של המשטרה וזה גם קורס ניווט משצ"ים או משו כזה?!?! זה בעיקרון לצעירים מביננו.. 17-18 .. מישהו שמע ומישהו בא?? זה דרך המשמר.. וזה יהיה בחופש חנוכה..

שוטר82

New member
שירן לכי לישון ונזבר על זה מחר את

עייפה רואים עליך את חולמת שתתעוררי לא נהיה פה

חחחחחחחחח דוגרי אני...

קצת עייפה..חזרתי אתמול בדיוק גם ממשמרתת.. היה חביב... לא היו קריאות מיוחדת אז ככה שסתם היה משעמםם.. ובקשר לקורס הזה.. אז אני לא יודעת עוד פרטים ממש.. זה בערך מה שידוע לי.. חח חוץ מזה שאני נרשמתי כבר... והיום יש לי עוד משמרתת.. נקווה שיהיה מעניין!!

השומר

New member
תגידי את יכולה לתת לי יותר פרטים?

כי אני רוצה ללכת אל זה ולא שמעתי על זה כלום (דרך אגב את היית בגדנע בקיץ שהיה בשדה בוקר?)

לא.. לא הייתי..

ואני הולכת היום שוב.. אז אני אסתכל שוב בדף של הדבר הזה וירשום לך כבר בערב מה זה..

השומר

New member
אוקיי תודה כי אם זה נשמע מעניין

אז אולי גם אני אלך ואת יודעת בדיוק איפה זה אמור להיות? באיזו עיר?

אוקיי שאלתי. וזה...

יהיה בשדה בוקר בתאריכים 12-15 בדצמבר חודש הבא.. והבנתי שהמב"סים אמורים להעביר את השמות של אלה שמעוניינים כי יש ראיונות אישיים וכאלה.. כי לא כולם יכולים לבוא.. וזה ממש כמו גדנ"ע.. ואיזה אחד שמתנדב איתי היה שנה שעברה ואמר שזה ממש סבבהה.. וכדאי.. וזהווו...:))

השומר

New member
איזה סלט

זה בטח יהיה כמו מה שהיה בחופש הגדול נראה לי אני אנסה ללכת לזה שוב פעם

benpual

New member
שירן וכל השאר........

יותר פרטים על מה שהיא מתכוונת בין התאריכים , 12-15 לדצמבר ( חופש חנוכה ) יצאו מרחבי הארץ , מתנדבי נוער, אשר הולכים לעבור מין קורס משטרה , אך למתנדבי המשמר האזרחי ( 4 ימים ) בכל בסיס ובסיס , מגיעים בין 2 אנשים ל-10 אנשים ( תלוי מה קצין אק"מ מחוזי מבקש ) הגדנ"ע המשטרתית מתקיימת בבסיס שדה בוקר , אשר שם מקיימים בין השאר את הגדנע"ות של בתי הספר בארץ. מי שיוצא לשם , לגדנ"ע , שלא ישכח , זה חוויה מאוד משמחת , ותאמינו לי , שאם תכנסו לקטע הזה חזק , אתם פשוט תהנו. אני גאה גם לבשר למרחב ירקון , שמהבסיס שלי יוצאים 4 מתנדבים ,מהטובים ביותר שהיו אי פעם. וגם , שמח לבשר , שמי שהולך להיות עוזר ומדריך מש"ק חוויה , הולך להיות אני ( בינתיים , עוד לא הציבו לנו את התפקידים ) אז קודם כל שירן , ולכל מי שיוצא , שיהיה לכם בהצלחה , רק להיזהר לאכול את דייסת הקינמון בארוחת בוקר , זה גורם לגזים , וזה לא יהיה נעים באוהל........ אני מצדיע לכל מי שיוצא , ומקווה , שאחרי זה , תוכלו לספר למתנדבי המחויבות האישית , איך עבר לכם , "קורס השוטרים " שעברתם.

tapuach

New member
לנו לא אמרו כלום ...

לא שמעתי מילה על זה ... מכל בסיס אמורים לצאת או שיש מכסה מסויימת ממרחב שלם ? אצלנו בבסיס נראה לי יש מתנדבי נוער בודדים ( לא יותר מעשרה במקרה הכי טוב )

benpual

New member
עכשיו חזרתי משדה בוקר...

לקראת ההכנות של הגדנ"ע המשטרתית , ותאמינו לי , לכל מי שהולך תראו איזה הפתעה הולך לכם להיות.........חחחח

בקשר לגדנ"ע..

וואי אני מזה רוצה לצאת אבל אמשלי החליטה שזה רחוק מדיי אז תעזרו לי ותנו לי עצות לשכנע אותה!! חחחחח

tapuach

New member
מה הבעיה ...

קורס משטרתי חשוב ודחוף
אמורה להיות הסעה לא ? .... את לא יוצאת לבד, את יוצאת עם חברים שלך, מתנדביפ נוספים ...

tapuach

New member
חזרתי עכשיו מאירוע למתנדבים

חזרתי עכשיו מ"על האש" למתנדבים, למתנדבי הבסיס שלי שנכחו בו הסגנית מב"ס, המב"ס, הרמק"ם, הקצין תורן למשמרת הזו וכמובן קבוצה מצומצת של 25 מתנדבים בערך. לא ציינו שום דבר על הגדנא הזו ...

למעלה