שמעתם שיש...

../images/Emo13.gifהשתלמות בחנוכה

ובכן,קצת יותר פרטים ויותר מדוייקים לעניין ההשתלמות בחנוכה: 1. בין התאריכים12-15 (3 לילות), תתקיים הכשרה ל"פרחי נוער". 2. ההכשרה מיועדת למתנדבים משא"ז בכיתה י"א(חדשים,הטובים שבהם או מי שהינו כיום בי"א אך כבר יש לו את הותק של מחויבות איחשית משנה קודמת). 3. הקורס הזה(להבדיל מגדנ"ע-אק"מ בחופש הגדול בשדה בוקר)-בחנוכה,הקורס יתקיים בבסיס צה"ל בצלמון,ליד כרמיאל. 4. הקורס מקנה תכני צה"ל,מנהיגות ומשטרה(בעיקר נושא הפעלת בסיס ובני נוער). מטרת הקורס:בנוסף להקניית ידע בנושא צבא ומשטרה,גם לאפשר למתנדב לחזור ליחדה ולשמש כעוזר מב"ס לענייני הנוער המתנדב. 5. נער/ה, שלא שמעו על הקורס ומעוניינים-זה הזמן לפנות למפקדים(הרשימה נסגרת ביום א' הקרוב).

tapuach

New member
צלמון --> ליד כרמיאל.

הקורס חנוכה יתקיים בבסיס צה"ל בצלמון,ליד כרמיאל. והגדנ"ע בחופםש הגדול מתקיימת בשדה בוקר. הייתי מת ללכת ... אני אדבר עם המב"ס היום בערב ... אולי אפשר לארגן משהו

אהה מגניבב

אז זה קרוב.. עכשיו בטוח ירשו לי ללכת.. ובקשר לכסף.. אמרו לי ששנה שעברה זה עלה 140 וכאילו המשטרה משלמת חצי ואתה חצי.. ככה שמשלמים 70 שקל.. וזה לא יקר בכלל...

מרכזון

New member
יודית....

בדקתי עם ק. אק"מ אפקה, ונאמר לי שאין יותר אפשרות להרשם. רציתי לשלוח שני נערים שהצטרפו לבסיס בו אני משמש כמב"ס. נאמר לי במפורש ש"מאוחר מידיי!!" אגב-ב-26 לחודש יש אצלי בצהלה ביקור ממ"ר. האם יהיה לי הכבוד לפגוש גם אותך??

../images/Emo13.gifמרכזון שלום-

1. איננו מצטרפים לביקורי ממ"ר,אלא לביקורי ראש האגף שלנו(ראש אק"מ). אני ביקרתי באפקה לפני כשבוע,התארחתי אצל דורון . 2. לעניין בני הנוער הנוספים-תן לי יומיים לבדוק ההענות ואם תוכל, תתקשר אליי ביום ב' בצהריים ונבדוק מקומות. הטלפון יועבר לך במייל הפרטי. יודית

פרחי נוער-תשובות:

1. ההשתלמות מיועדת למתנדבים תלמידי י"א ולא י"ב: א. לי"ב כבר היתה ההזדמנות בחופש הגדול האחרון. ב.המטרה אינה רק הכייף "לחבר'ה", אלא להקנות למתנדבים ידע ומידע שישמש אותם כעוזרי מב"ס. בעוד שתלמידי י"א עדיין פנויים להתנדבות,תלמידי י"ב גם אמורים להיות עסוקים בבגרויות וגם רובם או-טוטו מתגייסים לצה"ל,כך שאנו "מפספסים" אותם כבני נוער שמפעילים נוער ומסייעים למב"ס. 2. השתתפות כל חניך עומדת על 50 ש"ח. 3. ההשתלמות הינה בבסיס צה"ל בצלמון(ליד כרמיאל)-י ה י ה ק.. ר.. ר.. ר רק בהשתלמות בקיץ זה מתקיים בשדה בוקר.

tapuach

New member
איך ייתכן שמב"ס לא מודע לנ"ל ?

דיברתי עם המפקדת שלי, ואין לה שמץ של מושג על מה מדובר. למיטב ידיעתי - מכל העיר (אשדוד) יוצאים רק שני מתנדבים, ושניהם מאותו בסיס. הגיוני ?

למעלה