שמעתם על התאונה?

Octavarium

New member
רגע... לא הבנתי...

"ולא לנהוג במהירות שמצויינת בתמרור" אז באיזה כן?

Shusho

New member
כן, עושים שם רייסים

כי זה כביש ארוך וישר ודי ריק בלילה. זה מה שקורה.

Bardug0

New member
הוא לא ישר וזו בדיוק הבעייה

במהירות של מעל 100 קמ"ש כל מכונית פרטית ממוצעת "תזרוק תחת", ובמהירויות גבוהות יותר תיזרק כל המכונית. בחדשות הבחור טען שמכונית פגעה בו מאחורה במגן מצד ימין בזמן שהוא עקף, והמשטרה טוענת שהוא נסע במהירות מופרזת. שתי הגרסאות אמינות ומסתדרות לי עם האופי של הנהגים הישראלים.

NYMets Man

New member
מה?

אחי, העיקול בסוף הוא מינורי לחלוטין וגם ב-300 קמ"ש לא תהיה לך זריקת תחת מה שכן הוא נתקע בגדר שמפרידה בין הכבישים. הם הייתה זריקת תחת (או היגוי יתר) אז הוא נתקע בדיוק בצד השני. מה שקרה, זה או שהוא פשוט נסע מהר מדי, שפשף את אחת המדרכות, ובמהירויות כאלה הוא נכנס לסחרור מטורף שממנו הוא יצא רק הפוך אחרי שהוא קילף את כל הגדר, או שכמו שהוא אומר אותו אחד גרם לו לסחרור הזה, אבל קשה לי להאמין

Bardug0

New member
לא בנאדם...

העיקול אומנם מינורי, אבל הוא מינורי למהירויות של עד 90-100 קמ"ש. מעבר לזה אתה כבר מתחיל להרגיש כוח צנטרופוגלי משמעותי, גם יותר קשה לך להגיב לעיקול ואז התיקונים הם יותר חדים. יש כבישים עם עיקולים הרבה יותר מינוריים שבמהירות של 120 אתה כבר מרגיש זריקת תחת. כביש גהה דרום למשל, אחרי גבעת שמואל. סע שם בלילה ותראה.

NYMets Man

New member
אבל עדין

הכביש בכל זאת ארבע נתיבים, וממי שתצפה לסוע במסלולים השמאלים הוא יוכל להשתלט על האוטו לפני שיגיע על למדרכה. כביש גהה דרום הרבה יותר מעוקל והרבה יותר ארוך שם תגיע למהירות יותר גבוהה וגם באופן כללי יהיה לך יותר קשה להאט. וגם אם כן הוא זרק זנב זה לא מסביר איך הוא הוריד את כל הגדר באמצע

Bardug0

New member
צודק לגבי המשפט הראשון

ולגבי המשפט האחרון זה כנראה כי הוא נסע ממש מהר והיה ממש שיכור.

צביקוש23

New member
אותי מטריד משהו אחר שקשור לתאונה

למה צריכות בנות מפ"ת להסתובב עם ערבים מכפר קאסם? למה לעזאזאל?

NYMets Man

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

השמאלני של הפורום מתגלה כגזען לא קטן

Shusho

New member
למה לא O_O

לא כל הערבים מכ. קאסם דפוקים בשכל, רק אלה שמסתובבים בפארק ומציקים יש גם אנשים נורמליים בדיוק כמוך (טוב, לא כמוך.)

nany12

New member
האלה שמסתובבים בפארק ומציקים

הם אותם אלה שמסתובבים עם הבנות דוגמת המקרה...

למעלה