שמעתם על התאונה?

NYMets Man

New member
שמעתם על התאונה?

מישהו יודע מה קרה? מתי? מי? בכל מקרה, יהי זכרם של הנהרגים ברוך

LuNa MaJnUnA

New member
יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

כמה עצוב שסיבת המוות היא שחצנות מיותרת. זה כל כך לא היה צריך לקרות.

atsmon666

New member
מי שמתנהג כמו מטומטם על הכביש לא צריך לכבדו

הם לא שמו חגורות בטיחות , בטח גם שתו ונהגו , דיברו באמצע צחקו השתוללו ובום . הפיגור שלהם הוביל אותם למוות שלהם ... רק אשמתם .

LuNa MaJnUnA

New member
היית שם?

אנחנו יכולים לדעת רק שהנהג היה אידיוט ושחצן מספיק כדי לשתות ולנהוג, או פשוט כדי לנהוג כל כך מהר. הטמטום היחיד שאפשר להחליט עליו אצל הנוסעים הוא חוסר התעקשות לגבי החיים שלהם (להתעקש שהנהג לא ינהג שיכור, לחגור חגורת בטיחות) - וזה לא אומר שלא צריך לכבד את זכרם.

atsmon666

New member
זה מה שאני כתבתי ....

פעם הבאה אל תקפצי למסקנות ובטח אל תתקפי סתם .

LuNa MaJnUnA

New member
אמרת שלא צריך לכבד את זכרם

יעזור אם תבין את ההודעות של עצמך :-\

atsmon666

New member
זה הדבר היחיד שהיה שונה בהודעה של שנינו

אם לא שמת לב ... ועל זה דיברתי ...

Octavarium

New member
זה לא מדויק

לא הנהיגה המהירה היא שהובילה לתאונה, אלא שהחוסר שליטה ברכב גרם לתאונה (אומנם יש קשר בין מהירות לבין חוסר שליטה ברכב אבל זה תלוי בנהג ולא בהכרח במהירות עצמה). המהירות היא זו שגרמה לה להיות חמורה יותר. או לסיכום, הנהג נהג מהר מכפי שהוא מסוגל לשלוט, ולכן נגרמה התאונה.

Bardug0

New member
סחתיין על הדיוק

זה נכון. הרבה נהגים לא מודעים לחוסר המיומנות שלהם ולחוסר היכולות הטכניות של הרכב שלהם להגיע לביצועים שהם מנסים להגיע אליהם איתו.

Bardug0

New member
הפיגור היחיד פה הוא שלך

רק עלוב נפש יצדיק גזר דין מוות שכזה. אם הייתי צריך לבחור בחייו של אדם שלפי דבריך "הפיגור שלהם מוביל למוות שלהם" לבין אנשים שמספיק קהי-רגשות כדי להצדיק מוות שכזה, הייתי בוחר בסוג הראשון.

Bardug0

New member
המבחן האמיתי הוא - אם הדבר היה קורה למישהו

שקרוב אליך, עדיין היית מחזיק בדעתך. אפילו עד כדי להתבטא בפומבי על "פיגורם" של המתים.

צריך לכבד את המת

חוץ מאנשים שרצחו בכוונה שלהם לא מגיע שיזכרו אותם אבל לדעתי צריכים לדעת גבולות ולא לשתות ולא לנהוג במהירות שמצויינת בתמרור..בלי להעליב זה דפוק שיש חוקים ומצפצפים עליהם!

למעלה