שמעתם ?! חדשה רשמית -

TuTyBoP15

New member
סוניה!

תעשי לי טובה! יוצא לך 54 לא רק 3! מה שאת אומרת ממש לא הגיוני! ואמא שלי מבינה קצת הרבה יותר ממך בעיניינים האלה שכן היא עובדת בזה כבר 20 שנה!

TuTyBoP15

New member
מאמי סליחה שאני קוטלת אותך

אבל תעשי טובה! סליחה אבל אני קצת יותר חכמה ממך..אני קצת יותר בוגרת ממך ומבינה יותר ממך.. אני לא מנסה לפגוע בך או משהו אבל את לא יכולה לדעת מה שווה לפדרו דמיאן ומה לא.. את לא יודעת איפה יותר אוהבים את רבלדה ואיפה יותר את המורדים.. אז תעשי טובה..

אולי..

את יותר גדולה ואולי גם יותר חכמה! אבל זה לא אומר שאין משהו שאני יודעת יותר ממך! זה שאת גדול בשלוש שנים לא אומר כלום! אני בטוחה שהמורדים הלו שרבלדה המושלמים לא יפיעו יחד ויש לזה מליון סיבות! הפרת חוזה מטעם:השחקנים של המורדים,כריס ופדרו לא שווה לפדגרו דמיאן אני בטוחה שבארה"ב יש יותר אנשים מאשר בארץ נכון? נכון! אז סביר להניח ששם גם יותר אנשים אוהבים רבלדה! ועל זה את לא יכולה להגיד כלום! עדיף עוד סיבבו הופעות שם מאשר כאן! גם לא שווה לו בכלל להביא אותם לכאן! וחבל..אבל אני לא מאבדת תיקווה! ובקשר להמורדים יש יותר מדי סיבות שזה לא יקרה! מתגעגעת להמורדים? לכי תראי ביום שבת!

TuTyBoP15

New member
השחקנים של המורדים לא קשורים

לחוזה הזה.. וסוניה מצטערת..לדעתי אמא שלי והבוס העורך דין שלה מבינים יותר טוב ממך..ילדה בת 12 שאף פעם לא למדה משפטים..

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifוגם הריב הזה מיותר..../images/Emo4.gif

נחיה ונראה מה יהיה...

אבל מה הקשר להופעות !? כנסי

מה הקשר להופעות ?! הם רוצים להכניס אותה לסדרה עצמה !!! לא להפועות ! למה את קשורה !?

חבר של אחי../images/Emo122.gif

והוא החבר הכי טוב שלו ואחי עוזר לו! חחח הם כמו אחים!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאיך את יודעת??../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אי אפשר לדעת....... ואם זה כן נכון?

ooOMoRoShOoo

New member
אבל אם כן

זה יהיה סבבה רק שלא יביאו את לואיסנה

כנסו כולם !

אני לא לא המצאתי שומדבר , הכול רשום באתר של ''שרים המורדים'' שלפי מה שהבנתי , רוב הדברים שיוציאם מהם , נכונים אני לא יודע עם זה נכון או לא . אבל למה להם לשקר ?! כנסו לאתר שרים המורדים ותראו שזה רשום שמה . ולסוניה - היא תלמד שמה הרבה מאוד איך לשחק כמו את רוברטה לא להיות פאצה סנובית ומפגרת , אלה מורדת ! מ=ו=ר=ד=ת ! היא תלמד טוב טוב את כריסטופר שלפני שהולכים לשחק בסדרה צריך ללמוד משחק !!! ותלמד שמה טובטוב את לופיטה את כריסטופר לשיררררררר !!! וגם את דולסה {למרות שלדולסה יש קול ממש יפה} לקמילה פי אלף יותר !! וזהו אני לא רוצה לפתוח פה ריב ולא שומדבר !!! סגרתי ת'עניין . עם אתם רוצים את הכתובת של האתר כנסו לקישור למטה ! ככה היה רשום- הודעה ראשונה ורשמית - השחקנית קמילה בורדונובה מריצה מלהקת ארוואי עומדת להכנס לסדרה המצליחה "רבלדה" בתור אורחת או לצמיתות. בהמשך נעדכן פרטים יותר מורחבים. בנוסף להצטרפותה של קמילה בהפקה בישראל שוקלים ברצינות רבה ובסיכוי מאוד גבוהה שארבעת הכוכבים של רבלדה יגיעו לישראל לביקור .

אני מאמינה שאת לא משקרת!

אפ'חד לא אמר שאת משקרת ואם זה כתוב שם זה לא אומר שהםן הלכו ושאלו תאת כריב מורנה! אולי כתבו את זה באיזה פורום! ודולסה יכולה ללמד אותה מה זה משחק! לדולסה יש הרבה יותר נסיון! קמילה עשתה כולה קטנטנות והמורדים ודולסה 9 טלנובלות 3 סרטים ו2 הצגות תאטרון! אז לםפני שאת מדברת תבדקי! בקשר לכריסבטופר גם לו יש יותר נסיון ממנה! לפי מה שאני יודעת הוא שחקן תאטרון או משהו והוא השתתף האמיגוס,אמי ועוד הרבה סדרות ילדים מקסיקניות! אז תחשבי גם עליו! בקשר למאיטה יש לה קול משגעה! והיית מתה לקול כזה! לקמי יש קול יפה והיא שחקנית טוב אבל כל רבלדה הם שחקנים מקצועים! אז צר לי לאכז אותך! היא לא מגיעה לקרסוליים של אפ'חד! ואם את חושבת שכן את מוזמנת לעזוב את הפורום וללכת לפורום של המורדים! שמה נורא אוהבים אותה! כאן אולי אוהבים אותה אבל כאן מדברים על דולסה כריסטופר ומאיטה! אם בא לך לדבר עליהם בכיף אם בא לך עליה מס' פורום 1321 זה לא פורום המורדים זה רבלדה!

כנסי

קודם כול לקמיל יש קול פי 100000000000000000 על מאיטה . בה תיהיה בטוחה . דבר שני זה ממש לא משנה כמה נסיונות היו לך בעבר זה משמה מה את עכשיו , ויאך את מעבירה את התפקיד וסליחה רוברטה לא מעיברה אותו טוב . רק לפמעים זה יוצא לה סבבה אבל רוב הזמן היא יוצאת כזאת פרחה יותר מאלמה ריי {כאילו התפקיד !} ואותו דבר לגבי כרטיסטופר אז מה עם הוא שיחק באמי או באמיגוס !? הוא לא יודע לשחק !! קמילה פי 10000000 עליו ויותר מוכשרת אז הוא שיחק באמיגוס אמי ורבלדה קמילה יחקה בקטנטנות 6 עונות הסרט קטנונות המורדים 2 עונות הסרט המורדים פלורייסינטה ואדון המדרכה . אז כנארה שלה היו הרבה יותר נסיונות , אבל אני לא משווה לפי נסיונות קודמים אני משווה לפי איך שאתה עכשיו . והותוצאות והראייה קובעים!!! נ.ב - ועם אומרים שקמילה שרהיותר טוב ממאטיה או שהיא צריכה ללכת ללמד את כריסטופר משחק זה לא אומר שאני שונא את רבלדה {בכלל לא} למה אנהי מדהימה , וגם דולסה , אהבתי אותה יותר ב-406 ! התפקיד של רוברטה פשוט לא תפור עליה ! אותו דבר לגבי כריסטופר הוא מנסה להראות קולל אבל לא הולך לו !

TuTyBoP15

New member
לדעתי צריך לסגור את הריב הזה

הוא מעלה לי ת'סעיף... שניכם אומרים דברים שאתם לא יודעים!

אפ'חד לא בא לריב!

אלוהים יש הבדל בין לריב לבין להביעה דיעה! אבל טוב ש\זהו אני שותרקת כדי שתוכלו להמשיך לחלום על המורדים שלכם בארץ ועוד עם רבלדה.. פחחחחחחחחחחחחחחחח זהו שותקת!

TuTyBoP15

New member
את רבה את לא מביעה דעה

ההבעת דעה שלכם הפכה לריב..מיותר לגמרי!

אז אני לא חושבת כמוך!

זה הכל דעות שונות! שמעת על זה? לא כולם חושבים כמוך לדכתי רוברטה פי אלף ממריצה ואת מריצה שנאתי ולא התחברתי אליה ולרוברטה כן! ואני נורא אוהבת אותה ואיך שהיא עושה את הדמות!

christeamo

New member
הלו הלו תירגעי ומהר!

שלא תעזי לדבר על אף אחד מהם ככה!!!!!! שמעת!?!?! הם מושלמים וקמי לא תלמד אותם לשחקקק כי היא משחק שונה מהם ממש שונהההההההההההה

למעלה