שמעתם ?! חדשה רשמית -

LimoR L

New member
למה נראה לכם?!

קמילה עכשיו בתפקיד ראשי!!! הטלנובלה נגמרה רק בארגנטינה אבל הם ממשיכים לצלם בשביל ארצות אחרות!!! אז אין שוםםם סיכוי!!!!

TuTyBoP15

New member
מאמי יש דברים אחרי נובלות..

העונה השנייה של רבלדה עדיין מצולמת לפי מה שאני יודעת ופה מדברים על העונה השלישית!!! כך שבהחלט יכול להיות..כי הצילומים ל"אדון המדרכות" יגמרו מתישהו..

בדיוק כתבתי את זה בצאט אתמול

כתבתי שהיתי רוצה ליראות את קמילה בסידרה אלוהים כניראה שומע , למרות שלא ביקשת ממנו את זה

ג ב ש ו ש

New member
וואי באמתתת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo88.gif

מעניין אם זה אכן אמיתי..עד שאני לא יראה כתבה אני לא יאמין בטח
לא משהו אישי כן..
אני מאוד אוהב את קמילה הלוואי היא תיכנס לסידרה ממש מגניב...מעניין מה יהיה התפקיד

HEN0121

New member
מגניב

אבל.. מזתאמרת תלמד כמה שחקנים איך להיות שחקנים? יש שם שחקנים יותר טובים ממנה לדעתי כמו אנהי

סוכריה16

New member
חח עזבבי.. השחקנים ברבלדה טובים

מאוד... הם לא צריכים מי שילמד כעי הם מנוסים ברמות.. אבל בכל אופן כיךף שקמי תכנס.. היא ואנההי מלכות

HEN0121

New member
אמרתי

שאני מסכימה איתך בהכול? למרות שבמורדים אהבתי יותר את לו קמי גם מלכה ואנהי בכלל מושלמת+מלכה+הכול

אויא יזה שטויות!!!!

ההיא מארגנטינה והם מקסיקו, ובטח יש לקמי אלפי הצעות של מפיקים ארגנטינאים , למה לה להמשיך לעוד סדרה כמו המורדים?אני לא מאמינה בכלל שזה הגיוני!

סוכריה16

New member
סוניה כנסי רגע ../images/Emo24.gif

איזה שטויות של הפרת חוזים וכל הבולשיט זה לא נכון. ויש לנו דוגמה מוצקה לכך-פליפה. הוא עזב את קטנטנות של מקיסקו- לטובת קטנטנות ארגנטינה. זה רק רצון וכח.

דיקלה צודקת !! כנסי

כמו שפליפה עבר מקטנטנות מקסיקו לקטנטנות ארגנטינה אז למה היא לא יכולה לעבור ? חוץ מזה לא שמעת על העניין שפדרו אמר שעם פלורייסינטה האמיתית לא תבוא לשחק בגרסה המקסיקנית אז הוא לא עושה גרסה מקסיקנית ?! {ואני לא יודע מה בסוף נסגר, אבל פלורניסה לא הולכת לשחק שמה} וזהו , אני מאודמאוד מקווה שכול מה שהיה רשום באותו אתר נכון כי קמילה מדהימה שחקנית מוכשרת וגם זמרת מעולה !1 הלוואי !

סוכריה16

New member
הלוואי כי את קמילה אני ממש אוהבת

ובאמת הוא אמר את זה!??! חחחח....1!!!! קרוע אבל אני חושבת שלאנהי יתאים לעשות את זה ראיתי אתמולפרק בסדרה ומשוו פה יכול להיות 10 על אנהי.. חוץ מזה זה הכי מגניב שיש אם קמי תלך לשחק במקסיקו.. פליפה יכול להצטרף.. חחחח..

סוכריה16

New member
דיי! מעניין אם באמת הציעו

אפילו אם היא תסרב- זה הצעה שהיא חשבה עלייה והכל.. ופדרון דמיאן רצה אותה- זה אומר שהיא מדברת אליו- וואי.. הלוואי .. ואולי אפילו יהיה לה איזה תפקידון לצד פונצ'ו... בעצם לא.. כי אחר כך היא תפגעעעע

חניניתה

New member
יווווו הלוואייייי זה יהיה כזה מגניב

אני מתה על קמילהההההה אם בנחמין גם היה משחק שם זה היה בכלל מושלם!

Dulce Maria13

New member
למה??../images/Emo10.gif

אוף אני רוצה שהם יבואו והכל אבל למה שהיא תצטרף? כל העניין שזה בלי ה-מ-ו-ר-ד-י-ם וזה רק ר-ב-ל-ד-ה אוף אני לא אוהבת

למעלה