שמעתם ?! חדשה רשמית -

שמעתם ?! חדשה רשמית -

שמועות מדברות שהשחקנית {המדהימה}קמילה בורדנובה{מריצה , להקת ארווי} הולכת לשחק בעונה השנייה של רבלדה ומצטרפת לקאסט החדש , לבנתיים כתפקיד אורח אבל יש סיכוי שגם לצמיתות . עקב זה הוחלט בהפקה של ישראל שהסיכוי מאוד גבוה שארבעת חברי הלהקה רבלדה -יבואו לביקור . חדשה זו לקוחה מהאתר ''שרים המורדים'' אוווווווו איזה כיףףף !!! הלווואי !!! היא תראה שמה לכמה שחקנים מזה להיות שחקנים !! (-=

TuTyBoP15

New member
יאאאא באמת../images/Emo35.gif

זה יכול להיות יפה לאללה
איזה מדליק
הייתי רוצהההה...זה מדליק לעשות צילומים שעכשיו יהיה 4 זוגות ראשיים.. דייגו ורובר מיה ומיגל מריצה ופבלו מיה ומנואל.. כל כך מדליקקקקקקקק

שטויות במיץ!../images/Emo142.gif

יש יותר מדי תנאים בין המורדים לרבלדה קודם כל כריס בחיים לא היית מסכימה! ופדרו דמיאן בחיים לא היה לוקח אותה! סיבות עסקיות! זה לא משתלם לאף אחד מהצדדים! וקמילה לא תלמד אףפ'חד לשחק כי יש שם שחקנים יותר טובים ממנה כמו אנהי! לא יודעצת מאיפה הפליצו את זה אבל 2395871948256239487560318756380195631940502487365096423958624395823469583465948356483564238562346 אחוז שזה שקר!!!

christeamo

New member
סוניה צודקת100000% וחוץ מזה......

הרי קמי שייכת לקסט המורדים וואי,היא לא יכולה ללכת לשחק בגירסא המקסיקנית אחרת זאת לא תהיה גרסא מקסיקנית,והיא לא תלמד שם שחקנים לשחק כייי נכון שהיא שחקנית מדהימה ונכון שהיא עשתה פשוט מדהים את מריצה,אבל הם משחקים שונה ממנה הם מקסיקנים =)! גם קמי לא יודעתת לדברררררר כמוהםםם צ'אבו,טירה לה אונדה,כה פקס,אקיס הארגנטינאים לא אומרים תדברים האלה,חוץ מיזה היא עובדת עכשיו על אדון המדרכה ומדגמנת באצמע היא תטוס למקסיקו?! נשמע הגיוני?! תעזוב את חבר שלהההה ככה פתאום?????עם כבר פלייי יכול לשחק שמההה אבל לא הגיוניייי ! אז קמייייייי?? נראה לי האתר הזההה מחפשש למשוך אליו אנשים ומעליל שקרים על הקמי היפה שלי =)

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה מגניבייייי
אם זה נכון אז זה יהיה פשוט כיף!!!!!!

זה לא נכון!../images/Emo142.gif

כריס בחיים לא תסכים פדרו בחיים לא יעסיק אותה!

TuTyBoP15

New member
למה החלטת../images/Emo35.gif

מה יש לך קשרים אליו שאת יודעת
את לא יכולה לדעת אז לא לשלוח סתם בבקשה..כל עוד אין לך הוכחה מוצקת כמובן
יכול להיות שזה שקר אבל יכול להיות שזה אמת

אין מצב!../images/Emo142.gif

כל העולם יודע! שיש להם חוזה רבלדה ראו רק פרק אחד של המורדים רק אחד! דיברו כאן כבר על הנושא הזה! ואמרו שפדרו דמיאן התחייב לא להפגיש בניהם! מכירת הזכויות הוא מלא תנאים! אסור לעשות שיויים אסור לשתף את רבלדה בהמורדים(יענו פלורסיינטה וכאלה) ואסור את המורדים ברבלדה!

ooOMoRoShOoo

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

TuTyBoP15

New member
אבל..

נכון מה שאת אומרת
אבל תראי אם יקרה דבר כזה המון יצפו בזה
הרבהההההה וזה יביא להם פוללל כסף..ממש המון
ויכול להיות שהם החליטו לעשות כזה דבר בשביל הכסף כמובן..הרי בשביל זה הם המציאו את מלכתחילה..חחחחחחחחח

הם לא יכולים פיתאום לשנות חוזה!

זה הפרת חוזה! נו אני יודעת מה אני אומרת לא הייתי אומרת סתם! הפרת חוזה את יודעת כמה שנים זה בכלא? אם לא משלמים כמובן את הכנס של המליונים! זה מסוכם מהתחלה כמה משלמים על הפרת חוזה! כולם חתמו שאין שיתוף! אם יעשו עונה שלישית ורצות שמועותץ שכן אז אולי כי החוזה נגמר בעונה השניה! אבל בשנה הקרובה זה לא קורה! וחוץ מזה חברי המורדים כבר סיימו את החוזה שלהם המורדים! והם משחקים בסדרות אחרות! וחתומית על חוזים אחרים! רק לעשות את זה יעלה להם םפי 2 ממה שהם ירוויחו! כי צריך להפר חוזים בשביל זה! זה לא קל כמו שזה נראה! זה כאב ראש! ותאמיני לי רבלדה עשו קופה טובה מאוד לפדרו והם ממשיכים לא נראה לי מהופעה משותפת בארצנו הקטנטונת הם ירוויחו יותר מהופעה של RBD בלבד בארה"ב כמה מדינות גדולות וחשובות! כמו ברזיל! הם הופיעו שם אם אני טועה אז יש תוכניות לפי מה שהבנתי!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאולי את צודקת... אבל אולי......

יכול להיות מצב ששני הצדדים מסכימים להפר ת'חוזה??
ואז אין בכלל בעיה... ואולי באמת מדובר על עונה 3.. הלוואי הלוואי הלוואי!!

זה לא עובד ככה! אי אפשר להסכים להפר

+להפר חוזה! תגידו אתם לא מבינים בכלל במשפטים הא? יש חוזה! מוכן הם חתמו עם עורך דין! זה כמו ברית דמים!אסור להפר! מי שמפר מקבל כנס ענק ואם לא משלם אותו יושב לו בכלא! אולי זה יקרה בעונה שלישית רק אם אין חוזה שאומר שאסור להם להיםגש או משהו בסגנון! וגם תלוי אם המורדים לא חתומים על חוזה עם מפיקים אחרים או על סדרות אחרות!

TuTyBoP15

New member
ואת מבינה../images/Emo35.gif

אם שתי הצדדים מסכימים אפשר לסדר ביטול חוזה. ומאיפה את מבינה במשפטים
לא לומדים את זה ביסודי.. שני הצדדים פה לא מבינים..אז אני אשאל מישהו שכן מבין..סבבה

שמעי זה לא שלמדתי!../images/Emo142.gif

אבל אחי לומד ואני יודעת את זה! עכשיו ממש עכשיו הוא לומד על חוזים וכאלה! הוא רק התחיל אבל אני רואה מה הוא עושה! ככה ש...לפני שאת מדברת תשאלי! אי אפשר להפר חוזה כי 2 הצדדים מסכימים! איך שחתמו זהו! אי אפשקר להגיע להסכמה!

ודברים כאלה הרבה יודעים!

כי זה דבר בסיסי על כל דבר חותמים חוזה על קניית דירה על מכירת דירה על כל זה! ואפילו בטלנובלות חותמים חח ואפשר לחהבין גם משם!

ואני לא רוצה לריב!

אני רק אומרת מה שאני יודעת! אולי אולי בעונה השלישי זה יכול לקרות רק אם תהיה עונה שלישית,רק אם אין חוזה שלא מאפשר לשחקנים להיפגש, ולשחקנים האחרים אין חוזה עם אחרים! ולפדרו דמיאן זה לא משתווה בכלל! תחשבו על זה רבלדה מפורסמים בכל אמריקה! הצפונית והתיכונה אז למה להם לעזעזל לטוב לאסיה או אפרקיה בשביל הופעה מושתפת עם להקה שכאן בארץ מעדיפים אותה! הם ירוויחו בקושי ויהיו להם פחות צעקות! לא שווה להם בכלל!!!!! עדיף סיבוב הופעות בארה"ב מרוויחים יותר!

TuTyBoP15

New member
סוניה מאמי תקראי שניה

שאלתי את אמא שלי והיא מבינה בזה כן
ובמקרה הבוס שלה הוא עורך דין מוכר בארץ.. והיא לא רק אמרה לי כן..היא אמרה לי בטח! זה גם לא הגיוני!

TuTyBoP15

New member
זה כמו שזוג לא ישאר נשוי

אם שני הצדדים לא אוהבים יותר ולא רוצים להיות ביחד
זה ממש לא הגיוני מאמי..לצערי את טועה..

מאמי כנסי..../images/Emo142.gif

בואי נחשוב לאט לאט בהגיון נעשה 1+1 טוב? ותראי שיצא 2 ולא 3! אני מבטיחה לך! תראי@! נגיד אני ואת חותמים על חוזה כזה כמו שהם חתמו! יש נטריון או איך שקוראים לו ו2 עורכי דין אחד לכל אחד! חותמים והמקור נשאר אצל הנטריון ועותק אצל העורך דין ואם רוצים אז גם אצלנו עותק! ונגיד אנחנו רוצים לשנות משהו בחוזה עושים פגישה עם הנטריון ובודקים אם אפשר והוא חושב שאומר אם כן או לא! בדרך כלל זה לא! ועוד החלק שהוא אחד הכי חשובים! אז הוא אומר שאי אפשר לשנות! להפר אי אפשר! לפעמיים אפשר לשנות! תלוי מה! אבל זה חלק נורא חשוב יותא מדי חשוב בחוזה שלהם ולכן אני חושבת כמעט בטוחה 99% שהנטריון יגיד שלא! וחוץ מכל המשפטים האלו זה לא שווה לפדרו דמיאן! וכריס ממזמן שחכה מהמורדים! בקיצור אני בטוחה ב-100% שזה לא קורה! אבל אם כן בכיף... אבל זה לא יקרה צר לי לאכזב את אוהבי המורדים המושבעים אבל זה נגמר! דיי אין יותר המורדים! תקלטו לא יודעת מה תעשו אין יותר המורדים! עכשיו כל אחד בפרויקט שלו! ובקשר להופעה המשותפת כריס כבר לא מתעניינת בהמורדים בגלל זה היא מכרה זכויות! ככה ז... תשכחו מזה!

למעלה