שמעתם את האלבום?

לא הספקתי

זה כבר לא זמין

אני בהחלט מופתעת

לא יודעת, הקשבתי תוך כדי סידורים וארגונים בבית אז לא ממש הצלחתי להקשיב למילים, בגדול אחרי שמיעה מאוד לא ממוקדת האלבום יפה, נשמע שונה משהו...

כרגע השיר האהוב עליי הוא camouflage אבל אני חייבת להקשיב לאלבום עוד כמה פעמים וממש להקשיב למילים

True Colors

New member
מסתערת על הבמה: איך נולדה מחדש מריה קארי?

חמש שנים לקח למריה קארי להוציא את האלבום החדש שלה, שנושא את אחד השמות המוזרים ביותר בתולדות המוזיקה. מה עבר עליה בזמן הזה? בעיקר לידת תאומים וריב הזוי עם ניקי מינאז' ב"אמריקן איידול". היום, בגיל 44, היא מטורללת כתמיד, ולא חוששת משלל הכוכבניות הצעירות שדוהרות שם. יהיה שמח

כתבה מאת דנה קסלר.

Mידאס1

New member
קודחת!

כתבה כאורך הגלות על האלבום החדש, אבל בלי מילה אחת באמת על האלבום החדש. משהו הזוי לגמרי.

True Colors

New member
אני בהאזנות ראשונות

מקווה לכתוב רשמים אישיים מחר או מחרתיים, אחרי שאתן לאלבום עוד כמה השמעות.

venustudent

New member

אהבתי את רוב השירים באלבום משמיעה ראשונה - מה שמזמן לא קרה ל עם מאריה. בהרבה שירים יש תחושה של חזרה לסול של פעם, וגם הקול שלה נשמע טוב. כנראה האימהות ממש עשתה לה טוב.

ForeverMC

New member
כל כך כיף לקרוא את השרשור הזה

ההתלהבות של מעריצים ותיקים והביקורות המפרגנות במגזינים האמריקנים.

טרם האזנתי לו, זה אולי יישמע מטופש ואולי זה קשור לגילי הקשיש -
אבל יש משהו בחוויה הזו של תלישת הניילון של האריזה והנחת הדיסק בתוך מכשיר הקומפקט דיסק, שאני עדיין מחובר אליו.
ברור לי שזה בעיקר פסיכולוגי, כי יכולתי להנות מהקשבה מרוכזת גם ברשת...אבל נראה לי שאדבוק בזה גם הפעם.

ועדיין זה מרגש מאוד שרבים כאן שמחים עם התוצאה הסופית.

מסכימה איתך לגמרי

הספקתי להקשיב לאלבום פעמיים, עדיין צריכה להתחבר אליו יותר אבל בגדול באמת אלבום מוצלח ומרענן|כו|

Mידאס1

New member
לא אהבתי, לא התחברתי

אין ספק שההפקה של רוב האלבום טובה (ברוך השם היא החליטה להיפטר מהפסנתר האלקטרוני!) ואהבתי את השימוש המאד מגוון בכלי הנגינה ואת הריבוד המוסיקלי, אבל מעבר לזה אין באלבום הזה שום דבר שהוא עדכני ובטח שלא מסחרי. מאריה שוב יצרה אלבום למעריצים שלה בלבד / למעריצי הארד קור של מוסיקת אר אנד בי.

אלבום מאד כבד מבחינת הסגנון שלו, ממש ממש ממש לא אלבום שמתאים להיות משוחרר בקיץ.

אני לא יודע מה בוגר באלבום הזה או מה כ"כ מגובש בו. מבחינת הקו המוסיקלי שלו הוא מאד מזכיר לי את MOAIA.

הראפרים בשנקל מעיקים עד בלתי נסבלים.

החידוש לשירו של ג'ורג' מייקל הוא לא יותר מבסדר. לא אהבתי את העובדה ששינתה את הקו המוסיקלי והחליפה את ה"וייב" ה"אייטיזי" של השיר בקו שהוא כאילו יותר עדכני, אבל בעצם הוא הכי אר אנד בי מיושן.

THIRSTY הוא השיר הטוב באלבום וגם המסחרי ביותר. אהבתי את מטאוריט, אבל נחרדתי מהחיתוך הבוטה שלו בסוף. אם מישהו חיפש חיזוק לתשובה לשאלה "למה מאריה צריכה לעשות אלבום דאנס", הוא קיבל אותו בדמותו של השיר הזה.

כמובן שאי אפשר להתעלם מהקול הגדול שהיה ואיננו. משהו בו נהיה מאד מתכתי וחסר עומק.

שורה תחתונה: האלבום הזה לא יצליח מסחרית ויהנה מאותה ה"הצלחה" של קדמו MOAIA.

eranmc

New member
די מסכים עם הכל

יצא לי כמה פעמיים להעביר שירים גם בלי לשים לב... כאלה שאמרתי ״וואי סתמי״.

כן, אלבום דאנס זה רעיון מהמם.
בכללי יש יותר מדי צעקות, בקיצור אלבום בינוני ביותר. השירים שכבר יצאו הם הכי טובים באוזני.

venustudent

New member
אני דווקא לא מסכימה

THIRSTY נשמע לי כמו שיר שראוי רק לגרסה היפנית...

Mידאס1

New member
זהו? רק THIRSTY בעייתי בעיניך?

אחד האלבומים המשעממים שלה, אם לא ה-! אחרי האזנות נוספות (חשבתי אולי זה מסוג האלבומים שצריכים לגדול עלי משמיעה לשמיעה), אני חושב שאפילו MOAIA מוצלח יותר (וזה כבר באמת שיא).

אם THIRSTY הוא לא מסחרי לדעתך, ואילו היית נמנית על צוות מקבלי ההחלטות בסביבתה של מאריה, איזה שירים היית בוחרת לשחרר כסינגלים? (נסי לחשוב מהפן המסחרי ולאו דווקא על שירים שאת באופן אישי מחבבת, כי שיר שמשוחרר כסינגל, משוחרר על פי רוב מתוך מחשבה שיש בו פוטנציאל מסחרי, שהוא יעודד אנשים לא רק לרכוש אותו כסינגל, אלא יצור עניין ויגרום לאנשים לקנות אל האלבום המלא).

אני לא יכול לחשוב על שיר אחד אחר באלבום הזה שראוי להיות משוחרר כסינגל. כל דבר אחר שהיא תחליט לשחרר מתוך האלבום הזה רק יזיק למכירות שלו יותר.

venustudent

New member
פחות או יותר כן, אהבתי את האלבום

אני די מסכימה עם הדעה של supernaturaly.
קשה לי להגיד לגבי סינגלים, כי הטעם שלי כבר 'מיושן' ורוב מה שנחשב מסחרי ומצליח היום בפופ אמריקאי לא מדבר אליי. אולי דווקא החידוש לג'ורג' מייקל (בגרסה מקוצרת) היה יכול להצליח ולדבר אל אנשים שאהבו את הסגנון המוקדם של מאריה.

Mידאס1

New member
כל האלבום הזה מיושן

אז לא צריכה להיות לך בעיה. להשוות את האלבום הזה ליצירת מופת כמו "פרפר" זה בפירוש לא יעלה על הדעת.

venustudent

New member
אז באמת יש לנו טעם שונה

עד היום butterfly אינו אחד ה-אלבומים שלה בעיניי, אם כי אני מאוד אוהבת שירים רבים מתוכו.

למעלה