שמעתי

...

אולי נירוונה היימרה להיות להקת פאנק רוק אבל ממש לא נשמעה ככה... ואפילו אם היא כן אז בטח לא לפאנק רוק של שנות האלפיים... זתומרת יש הבדל.... וממתי אווריל בכלל מסווגת תחת הכותרת רוק?....

Lord of Spells

New member
אני לא שונא את sum41

אבל אני כן שונא את האוורי הזאת ימך שמה אמן יפגע בה מטאוריט נגוע בוירוס הפרה חולת הנפש! אני שונא אותה יותר אפילו מבריטני ספירס, כי לא מספיק שהיא עושה מוזיקה גרועה לאללה ומלא אנשים אוהבים אותה כי היא קולית, אלא היא גם קוראת לעצמה רוקיסטים ומנסה להתנהג כמו רוקיסטית! שתמות! זונה זונה זונה!!!!גראאאאאאאאאאג! סליחה, איבדתי שליטה, כל פעם שאני חושב על זה זה מעצבן אותי לאללה...תדמיינו רגע את הבקסטריט בוייז עושים /m\...נכו ןשזה מטריף ונעצבן? נגד סאם41 אין לי כלום...הם אפילו לא רעים... ועוד משהו: זה רק תקוע לי במקרה בראש או שבאמת ראיתי פעם את קורט עם חולצה שכתוב עליה "Garage is dead"???

tomgavish

New member
ראית הייתה לו חולצה כזאת

ואבריל עושה מוזיקה שחשבת רוק בגלל הצורה שהיא נכתבת, זה שהוא לא איכותי נותנים לאנשים לקבוע, ובכל זאת היא זכתה בפרס או שתיים, דבר שאי אפשר להתעלם ממנו, חוץ מזה היא כולה ילדה מה אתם רוצים ממנה? שימו את עצמכם במקומה, הגיל 19, או 17 לא זוכר תגיל שלה להשיג פירסום עולמי זה הישג, והיא נשחפה ויצרה לעצמה תדמית של סקייטרית רוקרית, דבר שאתם שוכחים מקדם את הרוק, אז אנשים יתחילו לשמוע אבריל ויעברו לדברים יותר איכותיים, ולכו תדעו אולי עוד שנה פורום נירוונה יתמלא במלא מעריצים לשעבר של אוריל

אבל הבעיה בכל קדחת אבריל הזאת

זה שמיליוני פרחות אוהבות אותה בגלל התדמית שלה, מחקות אותה (בליבוש..), ומשחקות אותה פריקית-אוהבת-רוק. זה מה זה מעצבן כי כל הרוק הזה ניכנס לאופנה, יש נעלי אולסטאר בכל מקום, חולצות שחורות וניטים מתרבים, זה משגע אותי, כי עכשיו כשזה "IN" אף אחד לא ממש מתייחס למוסיקה ברצינות, הם לוקחים את הכול כמו "זה מה שכולם עושים". אני וחברה שלי "life style" (שד"א בצרפת ולא יכולה להגיב) מסתובבות משוגעות בבית הספר כי בכל מקום יש 'wanna be-יות" . קחו לדוגמה שיחה שהיתה לנו עם אחת: אנחנו: "איזה חולצה יפה" (זו היתה חולצה של הלהקה גאנס אנד רוזיס (רובים וורדים)) "מה? את אוהבת אותם" היא: "כן, אני מתה על רוק" אנחנו: "איזה להקות?" היא: "נו.. אלו עם הגיטרות והשער הארוך.." אנחנו חושבות:"וואו ממש צימצמת לי את האפשריות" אנחנו אומרות: "א..." היא: "אני גם אוהבת הארד רוק.." אנחנו: "כמו.." היא: "כאילו, שירים מסויימים.." וזה בכל מקום, זה כזה מעצבן!!!!!! שאבריל הזאת תמות שאופנת הרוק תעלם, ורק אז כולנו ננוח בשקת. ועוד משהו: אני וחברה שלי לא מסתובבות עם כל האביזרים של הרוק וכו'... אנחנו דווקה לא קונות אולסטאר ולובשות חולצות "i love rock", ובגלל זה אנשים נוטים לחשוב שאנחנו סתם משחקות אותה ולא מבינות דבר וחצי על רוק. אבל אחרי שמכירים אותנו ומדברים איתנו, הם מצתערים על טעותם.

Yippy skippy

New member
../images/Emo99.gif הממ... כל כך צודקת...

את כל כך צודקת.. שמתי לב שכבר יש "אופנת-אבריל" או "אופנת וואנאבי'ס רוק" או משהו מפגר בסגנון.. למשל פרחה (סליחה, פריקית או אברילית) אחת באה אל ידיד שלי (יש לציין שהיה לה ניטים ודגמ"ח (עוד משהו שחשבתי עליו- בזמן האחרון הרבה בנות לובשות דגמ"חים ושמות שרשר, ואיך שכחתי- לק שחור ומלאאא צמידים (רק שחורים) וחולצת צבא!)וביקשה ממנו "דיסק של רוק אבל לא משהו ממש כבד.." (הוא נתן לה סליפנוט.. "הי הי הי.."(צחוק מרושע)) היא ביקשה ממנו משהו כמו אבריל אבל שהיה יותר כבד.. היא חשבה שאבריל זה רוק כבד.. הייתם מאמינים?! בכל מקרה אני סוטה מהנושא..(כמו תמיד) אבריל אכן נהייתה מין "מודל לחיקוי ולאופנה"(חולני). משהו שאני ממש לא שמחה איתו (בלשון המעטה).. ובכלל השרמוטה הקטנה מנסה לחקות משהו כמו פאנק.. (הדגמ"ח 3/4, הניטים (למרות שזה לא בהכרח פאנק, זה "קשוח" (בצחוק)) ולק שחור ("פריקית")). אז מה שאני בעצם מנסה לומר כאן זה שאבריל היא "וואנבי" וממש מסחרית (היא אפילו לא כותבת את השירים "שלה" בעצמה) וחברות האופנה (או משהו) עשו מין חיקוי של וואנבי.. זה יותר ממוסחר מממוסחר.. בכל מקרה, אני מקווה שמישהו מכאן הבין משהו כי אני איבדתי את עצמי איפשהו באמצע הדרך.. אולי אני עדיין בתוך סוגריים.. ולסיכום- אבריל היא חיקוי לא מוצלח ודיי (דיי?!?) ממוסחר של פאנק (?) אבל, היא שרמוטה, ושרמוטה SELLS, יותר נכון SEX SELLS אז חברות הבגדים החליטו לחקות את החיקוי או להעתיק את החיקוי אפילו בצורה יותר שרמוטית (SELLS EVEN MORE) ולמסחר עד הסוף.. (שיגיע, שיבוא). המממ... נראה לי שצריך לפתוח פורום "אנטי-אבריל"... :) זהו נ.ב- הנה 3 תמונות מחזור של כיתות י-יב של מיס לאבין.. (נראה לי שזה הכיתות הנ"ל) איזה חננה!!!

Runaway Train

New member
את לא יותר טובה ממנה אפשר להגיד

בגלל כל ההודעה הזו וחוצמזה...סליפנוט?רוק?כבד?רוק כבד?סליפנוט? הם 9 אנשים למען האללה!!! יש להם אפילו כלי הקשה!!!!חבורה של ליצנים מפחידים...טוב עזבי מראה לא אכפת לי איך הם נראים אבל המוזיקה שלהם..כ"כ גרועה...ריקה ודפוקה..לדעתי לפחות

צודקת לגבי סליפנוט אבל בלי כל

הקללות, אני מנסה לפתח גישה חדשה לדברים שאני שונאת..... הבעיה העיקרית|הגדש| באופנת "וונה בי אבריל" זה שלא מתייחסים בכלל למוסיקה רק לתדמית! למרות שכל הפרחות בבגדים השחורים ובמכנסי הצבא גם מעצבנות...

Yippy skippy

New member
ממי אני לא יותר טובה?

חוצמזה.. לא אני נתתי לה את הדיסק, זה הידיד שלי, והוא סתם נתן לה את זה כדי "להפחיד" אותה או משהו... המוזיקה של סליפנוט לא ריקה- קורי טיילור (הסולן) כותב את רוב השירים (חלק המתופף- ג'ואי ג'ורדיסון כותב) והם כותבים אותם על דברים שקורים להם מהחיים- כמו אהבה וכדומה. זכותך לחשוב שהם "סתם ליצנים מפחידים" או משהו כזה אבל אפילו המסכות מסמלות משהו. (למשל המסכה של קורי- הוא אמר פעם ש"המסכה שלי זה כל מה שמפחיד אותי" או משהו כזה). ולמה אני לא יותר טובה? ממי?

made in china

New member
אני בכלל לא שונאת אותם...

אני פשוט מתייחסת למוזיקה שלהם לגמרי אחרת. ואני לא משוונה בינם לאבריל הקקה, בטח שלא. הפאנק רוק בימיו של קורט היה שונה בהרבה, כנראה... לדוגמא.. הוא העריץ את הsex pistols, ואיזה דימיון יש בינם לבין סאם או בלינק או מי שזה לא יהיה? הפאנק פשוט חזר לאופנה ונוצרו להקות ששייכו אותן לאותה הכותרת למרות שזה ממממש שונה.

Yippy skippy

New member
untitled message

אבריל לאבין היא פופ.. אז מה עם היא מתלבשת "פאנק-רוק" או משהו ועשתה סיבוב הופעות עם sum41, וגם מתעקשת להגיד בכל ראיון "i'm a ROCK chic not a pop chic" (היא גם אמרה- "people think im a pop chic because of my age but if youll get to know me youll know im a ROCK chic וכן, היא באמת אמרה את זה) המוזיקה שלה שייכת לז'אנר הפופ.

spf

New member
מנצלת

כדי להגיד שלום ולהגיד שצודקים אווריל היא במת שיט.... אבל לא בגללה אנשים (או לפחות) אני מתלבשים "כמוהה" (היא בכלל מתלבשת כמוני
) ויש לי עוד הרבה מה להגיד עליה...אבל זה כבר לא ממש קשור אהה..ואני שני... אוהבת את נירוונה...ועוד כמה להקות ואמ.....שלום!!

made in china

New member
תקופות עוברות...

כיום כשלהקה מנסה ליצור גראנג' איכותי היא יוצרת משהו חדש, ובסופו של דבר סוג מוסיקה חדש, כמו שנירוונה עשו. אם להשוות בין איך שזה היה אמור להשמע לבין איך שזה נשמע יש הבדל ענק, כי הזמנים השתנו ואני לא חושבת שיצליחו להחזיר, ואם יש טעם בכלל לנסות, את התקופה הזאת. כל להקה שקמה רוצה להתבסס על משהו ולקחת דוגמא מכמה להקות ובסופו של דבר הכל משתלב אצלה והיא יוצרת משהו חדש. לכן, הגראנג' המקורי, הייחודי והאמיתי לא יחזור לבד, אלא משולב עם עוד סגנונות מוסיקה תחת כותרת אחרת לגמרי, וייצור תקופה חדשה עם אופנה חדשה.

Negative one

New member
אני שמעתי לפני כמה ימים את love buz

בגירסתו המקורית (של להקה בשם שוקינג בלו),וזה אפילו יותר גרוע מ"דה מן וואו סולד דה וורלד".. החידוש של נירוונה הוא דווקא אחד השירים האהובים עליי...היה להם באמת כשרון גם בלעשות קאברים.

חלק אומרים שהשירים היפים ביותר

של נירוונה היו קאברים ללהקות אחרות . ובהחלט יש במשפט הזה מידת צדק כלשהי , עם כל הכבוד לדייויד בואי אחרי ששומעים את שני הביצועים לשיר שלו אין הרבה מה להתלבט ... בקשר לוויכוח שהועלה כאן על הפאנק רוק , ראשית הפאנק שקורט ניסה לחקות היה הסקס פיסטולס המלווניס ודברים כאלו , זה שהיום מסווגים אמנים שהם פופ עם גיטרה בתור פאנק זה כבר בעייה של MTV . חוצמזה כולנו יודעים שקורט חיקה בצורה גרועה פאנק , פה ושם היו כמה שירים ברוח הפאנק ( SILVER ) וגם בבליץ' יש נימה מסויימת של פאנק, אבל על שירים כמו all apologies , come as you are ,something in the way ועוד רבים וטובים אי אפשר להגיד שהם פאנק . בקשר לזה שהגראנג' גם התאפיין בבגדים אז יש התאפיינות מסויימת גם בזה , הגראנג' הרי היה יותר תקופה עם סממנים תרבותיים ופחות מאפיינים מוסיקלים משותפים . חולצות הפלנל ומכנסי הג'ינס הקרועים נלבשו בעיקר על ידי בני מעמד הפועלים ,פלח אוכלוסייה שהיה אמנם גדול אך לא זכה לשום התייחסות מוסיקלית . וכאן בא מקומם של להקות הגראנג' עם אותם בגדים , מה שתרם לבני הנוער להזדהות עמם והוסיף להערצה סביבם. להקות הגראנג' לא שאפו לקנות בגדים חדשים ומפוארים בכסף שהרוויחו בסופו של דבר , נשארו עם הבגדים הפשוטים שלהם - חולצות הפלנל ,הג'ינס הקרועים , ונעליי אולסטר בלויות . מכאן מזוהים הבגדים הללו עם מוסיקת הגראנג' . אך למרות כל המאפיינים התרבותיים הרבים , היה גם בסיס מוסיקלי . קשה למצוא דימיון רב בין אליס לנירוונה אך אליס וסאונדגראדן שתיהם הושפעו מהצליל המטאלי ואילו נירוונה ומאדהני לדוגמא הושפעו מצלילי הפאנק . ופשוט חולצות פלנל זה נורא מחמם ובסיאטל מאוד קר :)

למעלה