שמעתי

whatever4

New member
שמעתי ../images/Emo124.gif

הרגע את השיר המקורי the man who sold the world של דיוויד בואי וזה ממש גרוע..... נירוונה חידשו את השיר כל כך מדהים...

נצל"ש

היום כשנסעתי לתל אביב והקשבתי בתומי לקרנבריז.... פתאום קלטתי שהיא אמרה משהו על קורט קוביין אז חיפשתי ומצאתי את זה: They say the cream'll always Rise to the top. They say that good people Are always first to drop. What of Kurt Cobain, Will his presence still remain? Remember J. F. K., Ever saintly in a way. בכמה שירים עוד יוכלו לתקוע את העובדה, ולהזכיר לנו שקורט קוביין מת?!....

Runaway Train

New member
"לתקוע את העובדה"

זה כבוד!,מה רגע את לא יודעת שהוא מת?אפשר לחשוב שכל כך כואב לך שמזכירים אותו בשיר,זה עניין תפל אם היית שואלת אותי. לדעתי זה פשוט כבוד שמזכירים אותו אין מה להתלונן

לא אמרתי שזה לא כבוד....

אבל עדייו כבר כמה אפשר?!.... ואפשר לחשוב כאילו שהוא דוד שלך וכל פעם שאת נזכרת במוות שלו את בוכה... טוב רק ספרתי את מה ששמעתי אין לי כוח לפתוח איתך ויכוח ובמיוחד לא בתוך הפורום....

נצל"ש 2

רק אם בא לכם לדעת יהיה עוד פעם היום בערב בערך ב- 23:00 את עלייתו ונפילתו של הגראנג בוי אייץ ואן... אבל רק שאני אקלוט... גראנג נחשב כמוסיקה מתה?.... אם ככה שואלים את זה...

tomgavish

New member
בדוגרי כן, כי מנסים לחכות אותה ולא

מצליחים, אף אחד לא הצליח להגיע לסוג מוזיקה באיכות שהייתה בתקופה של הגראנג' סתכלו על להקות כמו פאדל אוף מאד וכו'

נריה פי

New member
כעיקרון

הגראנג' יותר מייצג את התקופה ומאיפה שהלהקות באו (סיאטל) כמו שמישהו אמר בפורום גראנג': תנסו להשוות בין אליס לנירוונה, זה גם לא נשמע בכלל אותו צליל

הלבוש?...

באמת נראה לך שהלבוש חשוב?...שהלבוש מייצג את סוג המוזיקה שהאומן יוצר?.. למשל קחי את אבריל לאוין(בלעע) היא מתלבשת יאענו "אני רוקיסטית, מאגניבה" (מה שהיא לא אבל לא משנה) והיא בכלל עושה מוזיקה שרחוקה מרוק... היא מין פופ- מטאל מסריחל של שנות האלפיים. גם גוד שארלוט מתלבשים כפאנקיסטים גותיים והמוזיקה שלהם בכלל לא שונה מזאתי של אווריל... הבגדים לא קשורים!... בן אדם יכול להתלבש בצורה מכוערת ולעשות מוזיקה יפה וההפך!.

נריה פי

New member
תגידי את סתומה?!

התכוונתי שהצורה שבה הם התלבשו גם ייצגה את הגראנג'! (נעליי אולסטאר, חולצה מעל חולצה וכאלה) גררר... עצבנת אותי!

Stillwater

New member
נריה זה לא בדיוק נכון אבל...

אבל זאת הייתה האופנה של הגראנג'רים וכמעט של כולם באותה תקופה, אז בגלל זה זה מיצג. כל בגד מיצג תקופה או כל תקופה מיצגת בגד! נעלי אולסטאר, ג'ינסים קרועים,פלאנלים משובצים-זה הבגדים של תקופת הגראנג', סוף שנות ה-80 תחילת שנות ה-90. אה, היום ראיתי כמו ברסלבים לבושים ככה-נעלי אולסטאר, חולצות פלאנל משובצות, שיער ארוך.

Yippy skippy

New member
../images/Emo99.gif נכון!

זה אני, או שהיום כולם כל כך חכמים בפורום הזה?... את צודקת, הבגדים ממש לא חשובים. הבגדים לא עושים את האדם. אבל, אפשר ללמוד הרבה מבגדיו של אדם- נניח אפשר לדעת עליו שהוא שומע להקות מסוימות לפי החולצות שהוא לובש (או שהוא פוזר.. אהמ'אבריל'אהמ...), אפשר לדעת עם הוא אוהב להתקלח.. (תופתעי.) ועוד. כך שאי אפשר ממש להגיד שהבגדים עושים את האדם אלא יותר משהו כמו- האופי של האדם נראה בבגדים. או שאני סתם אומרת בולשיט. שיהיה. אני פשוט מלאה בפילוסופיה היום (אני ערה כבר יומיים רצוף, אולי זה משפיע עליי..) :) מיאו (אהא)

whatever4

New member
צודקת...

גראנג' באמת מייצג את להקות הרוק שהיו בתחילת שנות ה-90 אבל מבחינה מוזיקלית אי אפשר להשוות ביניהן חוץ מהעובדה שכולן להקות רוק

tomgavish

New member
על מה אתם מדברים? זה חזר לאופנה

יעני התחילו למכור עכשיו מגפי אולסטאר ב100 שקל, בגלל אבריל כי היא מגניבה ושווה ואנשים אשכרה קונים תחרא הזה

tomgavish

New member
רוצים לשמוע משהו שיבאס אותכם?

אתם יודעים מה הסיגנון הרישמי של אבריל לוין? פאנק רוק, כך גם סאם 41 ולהקות מהסוג שאתם שונאים, אתם יודעים איזה סיגנון מוסיקה קורט ניסה לחקות? פאנק רוק, הוא העריץ את הסיגנון והרבה להקות שניגנו את הסיגנון, בעצם נירוונה הייתה אמורה להיות להקת פאנק רוק רק שאיכשהו החשיבו תמוסיקה שלהם לז'אנר חדש

למעלה