שמעתי ש......

PinkGirl

New member
כן

כן הוא יותר שווה במציאות ולא הוא לא חותם..רק אם את מתחננת לאלה שלידו(זה לא בהחלטה שלו הם שולטים עליו) להצטלם..לא הצטלמתי איתו כי היה דוכן של ספרים שהפריד בינינו.. ונישקתי..הוא קירב את הידיים שלו לכולם וכזה שאלתי אותו: אתה יכול לחתום לי? אז הוא אמר: עכשיו אני לא יכול אני צריך לחתום על יומנים ואז אמרתי לו טוב אז נשיקה:) ואז הוא התכופף נישקתי אותו והוא החזיק לי את היד אז נישקתי אותה:)

pompii

New member
אוווו מייי גאד!!!!!!!!!!!אנשים!!!!!

אני בשווווק אני בהלללם אני המוווומההההההההה ראיתי את יהודה לוי!!!!!!!!!!!!!אהההההההההההההההההההההההה הייתי עם פינקגירל(דניאל) בשבוע הספר בראשון והוא באאאאא גאאאאד הבנאדם פשוט יפהפה, מדהים, כוסון, חתיך בטירוף!!!!!!!! הוא חתם לי עם הקדשהההההה על הגלויה!!!!אה!!!!! "לשלומית המתוקה המון אהבה יהודה לוי" וחתימה! והיומן שלו למי שלא ראה מדהההייים אבל לא קניתי
חברה שלי נכנסה כי היו לה פרוטקציות מאבא שלה אבל לא רצו להכניס אותי וצילמתי אותם ביחד והוא הצטלם עם מלא בנות והוא חייך כלהזמן, חייך וחייך והחיוך שלו כזה מקסים, והוא פשוט מדהים הבנאדם תסלחו לי שאני מתלהבת, פעם ראשונה אני רואה מישהו מ"לחיי" ועוד כזה כוסון.... צילמתי מלא תמונות ומחר או מחרתיים אני אעלה את כולם! גאד אני מאוהבת!

עדי18

New member
שמעתי שביום שבת הוא יהיה שוב

בגני התערוכה!! חברה שלי מחולון שהיתה אתמול בראשון שאלה אותו..... אני רק לא יודעת באיזה שעה הוא יהיה....יווו אני רוצה ללכת!!!! אבל יש לי אמא פולנייה חחח....

עדי18

New member
האתר שלי על יהודה לוי

http://www.geocities.com/iloveyuda/mainpage.html הוא עוד לא גמור, אבל יש בינתיים כמה תמונות, תגידו לי מה דעתכם על האתר, אוקיי?

עדי18

New member
בקשר לקליפ....

תראו רגע את התמונה הזאת.. מי זה האיש הזה ליד סמדר?!

למעלה