שמעתי ש......

PinkGirl

New member
I DONT THINK SO..

לפחות אני לא שמעתי על זה.. אולי אחרים שמעו.. אני לא

actress

New member
עדי, בבקשה ממך תשרשרי את ההודעות.

את פותחת כל פעם נושא חדש וזה מעצבן טוב אני מבינה שזה ממש קשה לדעת אם מחר יהודה יהיה בת"א או לא תתקשר למודיעין שלכם שם באזור בעיירית ת"א ותבררי ולגבי היום תבואי גם היום ותרוויחי גם מחר כנראה, ושוב אם את יכולה לשרשר זה יהיה מאוד נחמד כי את הצפת פה את הפורום בהודעות האלה.

actress

New member
אני בלבטים...אויש

אני לא יודעת כי מצד 1 אני צריכה להתכונן לעבודה כי אני עובדת בלילה 20:00 ואני יוצאת אוטוטו ואם אני לא אתעצל אני אעצור בדרך שם ונראה מה המצב... ואם תרצו להפגש תקחו מהבית זכוכית מגדלת וככה תראו אותי
חחחח

עדי18

New member
איך בכלל משרשרים?....אין לי מושג

בזה... נראה אם אני אבוא היום, אני מאוד מאוד רוצה......

PinkGirl

New member
כמו שעשית עכשיו

פשוט אל תפתחי הודעה חדשה.. רק תוסיפי תגובות

עדי18

New member
איך היה בשבוע הספר?

ראית את יהודה לוי?! בסוף לא יכולתי לבוא :(

PinkGirl

New member
ראיתי אותו !!!!!!!!!!!!!!

דיי איזה כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן נישקתי אותו !!!!!!!!!!! בלחי וביד !!!!!! ודיברתי איתו !!!!!!!!!!!!!!! ושלומית(pompii) קיבלה חתימה:) צילמתי אותו !!!!!!! אני אסרוק לכם כשאני אפתח !!! טוובבבב בייייייייייי יו איזה כוסון דייייייייייי

עדי18

New member
גם חברה שלי מחולון ראתה אותו עכשיו!

דיייייייייי איזה כיף לך!!!!! גם אני רוצה לנשק אותו בלחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דייייייי היא עמדה מול הפרצוף שלו ולא עשתה כלום!!!!! יו אני רוצה לראות תתמונה!!!!

PinkGirl

New member
אבל עדיין לא היה

לא היה עדיין גיא פינס !!!!! הלכתי רק היום לראות את גידי :\

עדי18

New member
את לא יודעת מה היה לי עכשיו...

כל הזמן הזה ישבתי לי בבית ואכלתי את הלב בגלל שלא הלכתי......:( אני מתה לפגוש אותו!!! זה החלום שלי!!!

עדי18

New member
הוא יהיה שוב בתל אביב במוצאי שבת!!!

יאיייייי!! חברה שלי מחולון שאלה אותו....:)

עדי18

New member
אני יודעת שהוא שווה!! :)

אני הולכת הפעם!! יאי!! הוא יותר יפה במציאות, נכון? הוא מסכים לחתום גם אם לא קונים את היומן? ולהצטלם? ואיך נישקת אותו?גם אני רוצה.....

למעלה