הינה לכם מספר " שמועות" אולי חלקם נכונות 1- יש למבורגיני קונטש בארץ והיא שייכת למפאיונר ? 2-למבוריגני דיאבלו צהובה ( לא בטוח לגבי הצבע) באשור הדרום 3- פרארי טוסטה רוסה ( יש אומרים שיש 2 כאלה בארץ) 4- שלושה וויפר , אחת באיזור הקריות, אחת אצל אספן בהרצליה והשלישי מושבטת על ידי משרד הרשוי איפשהו ברעננה ( איפה !!!!!?????) ובטח יש עוד ועוד אז אם משהו היה עד לאחת "השמועות " שלי שיגיב AC ראה דיאבלו אדומה בארץ ( יש לי צילום)
יש בארץ פרארי אפ 40 כסופה. אכן הוא מאיזור רעננה הרצליה. יש בארץ למבורגיני דיאבלו V-12 מיוחדת מסדרת ייצור נדירה ומי שלא מאמין עשו על הבנאדם כתבה בערוץ 5. אין בארץ וייפרים בודאות. ויש לשכן שלי אמ איקס 3 אדומה פשוט פצצה....
נו באמת, בואו לא נרד לרמה הזו בפורום... שמעתי ש... אמרו לי ש.... בן דוד של השכנה שאני שוכר ממנה את הדירה אומר שאשתו ספרה לו שהיא חושבת שהיא ראתה פרארי מוזרה עם כנף גדולה ... אני לא ניזון משמועות ומאמין רק למה שאני רואה או שומע ממישהו שראה מקור ראשון (ושעליו אני יכול לסמוך שהוא מזהה על מה הוא מדבר) וגם אם יש, מה זה עוזר לי לדעת שיש מישהו שמחזיק במרתף F40, כאילו שיש סיכוי שאני אראה אותה (שלא לדבר על סיבוב).