שמעתי שמועה

red cars

New member
כן גם אני שמעתי שמועה זאת

כסופה באיזור שבין רעננה ותל-אביב והיא יוצאת רק בשעה 11:00 משהו כזה כשאין הרבה תנועה

ac cobra

New member
../images/Emo13.gif

ויש כאלה שאומרים שהיא נוסע באזור הצפון ( חיפה הקריות) דוד שלי היה עד אליה ולמה שהיא לא תצא מהמעורה של ב1.45 בלילה ותנסה על אילון????

ac cobra

New member
עוד מספר שמועות

הינה לכם מספר " שמועות" אולי חלקם נכונות 1- יש למבורגיני קונטש בארץ והיא שייכת למפאיונר ? 2-למבוריגני דיאבלו צהובה ( לא בטוח לגבי הצבע) באשור הדרום 3- פרארי טוסטה רוסה ( יש אומרים שיש 2 כאלה בארץ) 4- שלושה וויפר , אחת באיזור הקריות, אחת אצל אספן בהרצליה והשלישי מושבטת על ידי משרד הרשוי איפשהו ברעננה ( איפה !!!!!?????) ובטח יש עוד ועוד אז אם משהו היה עד לאחת "השמועות " שלי שיגיב AC ראה דיאבלו אדומה בארץ ( יש לי צילום)

Fat Cat

New member
דיאבלו צהובה

ראיתי על משאית. לא יודע אם בדרך לתערוכה או לביתו של מישהו. אני זוכר שחשבתי לעצמי - "איזה בזבוז, היו נותנים לי להעביר להם אותה ללא תשלום"

baryb

New member
תגובות לכולם!!

יש בארץ פרארי אפ 40 כסופה. אכן הוא מאיזור רעננה הרצליה. יש בארץ למבורגיני דיאבלו V-12 מיוחדת מסדרת ייצור נדירה ומי שלא מאמין עשו על הבנאדם כתבה בערוץ 5. אין בארץ וייפרים בודאות. ויש לשכן שלי אמ איקס 3 אדומה פשוט פצצה....

© DrorZi

New member
שמעתי שמחר השמש תזרח ממערב ...

נו באמת, בואו לא נרד לרמה הזו בפורום... שמעתי ש... אמרו לי ש.... בן דוד של השכנה שאני שוכר ממנה את הדירה אומר שאשתו ספרה לו שהיא חושבת שהיא ראתה פרארי מוזרה עם כנף גדולה ... אני לא ניזון משמועות ומאמין רק למה שאני רואה או שומע ממישהו שראה מקור ראשון (ושעליו אני יכול לסמוך שהוא מזהה על מה הוא מדבר) וגם אם יש, מה זה עוזר לי לדעת שיש מישהו שמחזיק במרתף F40, כאילו שיש סיכוי שאני אראה אותה (שלא לדבר על סיבוב).
דרור זי, אם זה היה מרתף שלי התמונה היתה משתנה.

cyber2200

New member
לפני איזה חודש ראיתי דיאבלו

צהובה, באילת, עם מספר ישראלי

red cars

New member
ראיתי אותה פעמים לפני כמה שנים

איך שהוצאתי את הראש החלן ראיתי אותה לחצי שניה קרוהב משפחה שלי אמר לי שהיא שייכת לאיזה יפני

el_2000

New member
בירושלים יש F456 שחורה

בשיא הרצינות, אפילו כתבו עליו במקומון (בטח תחשבו שאני מקשקש אבל זכיתי לכבוד להיעקף על ידה כבר פעמיים. הצליל והתאוצה שלה מליגה אחרת, מדהים)

el_2000

New member
טוב בפסח בטח תראה תערוכה

אבל אם תהיה בירושלים, יש כזאת בשכונת פת (שזו דווקא אחת השכונות הכי עניות בעיר, הפרארי הזאת בטח עולה כמו כמה בנייני דירות שלמים שם)

© DrorZi

New member
זה לא שלא ראיתי ולא שמעתי

לא ראיתי בארץ.
דרור זי,עדין יכול לשמוע את הצליל של ה V12.

ac cobra

New member
גם לי עוד לא יצא לראות

והפרארי 456 היא לא של מנכ"ל סמל"ת יבואן פיאט???

el_2000

New member
לא, סתם של אחד שהצליח בארה"ב

סה"כ עם חברת הובלות, והפלוץ אמר במקומון שהוא התאמץ להביא אותה לארץ כדי להראות לאנשים שהוא הצליח.

el_2000

New member
זרות

ממידע מעודכן שזה עתה קיבלתי, היא עזבה אותנו לאנחותינו לפני 3 חודשים

למעלה