שמעתי שמועה

yaron_z

New member
מה שאני יודע על אקזוטיות אמיתיות ב

ארץ יש דיאבלו באילת (צהובה מאוד) ראיתי אותה במו עיני, והיא אפילו פתוחה, שייכת לאיזה תייר עשיר שבא לחודשי הקיץ לארץ. יש 2 רפליקות דיאבלו בארץ-אחת אדומה ואחת שחורה- את האדומה ראיתי בכתבה בעתון 7 ימים, יש רפליקה שחורה שתמונתה הופיעה במודעת מכירה באוטו לפני כמה שנים (אולי זו האדומה ששנתה צבע). יש את הדיאבלו שהופיעה באוטו בראש וזו שייכת לגרסת ייצור מיוחדת של 12 מכוניות בלבד !! את הפרארי (יש רק 1 בארץ . וזהו!) יש למנכ"ל יבואני פיאט סמל"ת. 456 אפורה, שישה הלוכים. חוצמזה יש בערך 10-15 פורשה טורבו 911 מכל הדגמים שיובאו לארץ.

ac cobra

New member
פחות מ50

כי רק בשנה שעברה (2000) הם מכרו 15 פורשות 8 בוקסטרים 7 קראררות 911 ואחת מהם היתה הטורבו הראשונה ועכשיו יש כבר 3-4 טורבו בארץ ( אחת כבר למכירה) ויש כול מיני ישנות כמו ה944 וה928

teen17

New member
למה?

יש איזה בעיות עם הפורשות האלה שהן למכירה? גל.

ac cobra

New member
למה אתה שואל אותי

אני לא בעל פורשה אולי אחרי גיל 18 כן , אבל אין לי בנתיים אז אני לא יודע אולי פשוט עול יותר מידי להחיזק אותם בבית כמו הביטוח והדלק ( תחשוב כמה ליטרים שצריך כדי להידע ל170 קמ"ש בהילוך 5? הרבה???!!!!!!!!!!) ובטח סיבות אישות

umop apisdn

New member
לא קונה פורשה כי האחזקה יקרה...

נו באמת... מוכרים 911 בגלל שהיא זללנית דלק? מי שמשלם 600+ לרכב, לא ממש דואג לצריכת הדלק.

sronis

New member
באמת מצחיק...

ביטוח שנתי של מכונית כזאת עולה כמעט כמו סופר מיני קטנה... ואתם מדברים על צריכת דלק
רוני

red cars

New member
כרגע חונה אצלי בחניון של הבניין

פורשה 944 מודל 83 שדפקו לה את הסמל לא מזמן כי פעם שעברה עדיין לה

el_2000

New member
נתנו אותה למבחן במקומון

כל העיר בירושלים, לפני משהו כמו שנה

red cars

New member
היא שחורה 348 ספיידר