שמעתי עכשיו

שמעתי עכשיו

שחזור של "המיחזור" של ביבי. מה הבעייה שלו? לא זוכר או ממציא? מנסה לעשות רושם? החיילים הבריטים, גנדי בממשלה ויש עוד.

עמליה3

New member
סוף שבוע נעים

אתמול נסענו לטיול לילי בירושלים בסימטאות בשוק חנה יהודה בנחלאות ועוד וגולת הכותרת אחרי הסיפורים היה ביקור בתערוכת הצלילים במגדל דוד. חוויה לשמה. כלי נגינה המופעלים על ידי מחשב ומוארים בתצוגת אורות נפלאה והאקוסטיקה של המקום. רק חבל שכמונו היו עוד הרבה קבוצות ורעש האנשים הפריע להנאה. מצרפת לכם מצגת יפה של אחי ירושלים ואין שניה לה.

עמליה3

New member
הקישור לתערוכת הצלילים

מיצג של מומופלייס. שווה לפתוח ולהגיע לירושלים. התערוכה נסגרת בסוף החודש.

נורית44

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר אור יהודית עמליה ולמצטרפים התרגשתי כשניכנסתי לפורום הניפלא מלא בחברות וחברים . התרגשתי מכל הסיפורים והדברים היפים שכאן ניכתבו וצורפו תודה לכולם. אמש נסענו לאוניברסיטת תל אביב למופע שירה מונולוגים ודיאלוגים בליוי מוסיקלי ערב מהנה ויפה ועבורי גם מרגש בני ערן היה אחד מהנגנים והמלחינים בערב זה עמליהתודה על המצגת אהבתי מצרפת לפורום מצגת תמונות מאירופה בליוי מוסיקלי המשך יום נעים ומהנה שיהיה לכולנו וסוף שבוע שקט נעים ורגוע נורית

ירושלים

זמן רב לא הייתי בירושלים, ואני נולדתי בה! האם היית בתערוכת הרכבת במגדל דוד? יפה ומעוצבת בצורה מדהימה, אפילו עם פסי רכבת ותחנה.

sitvaniyot

New member
בוקר טוב

ברוכה הבאה יהודיתעדנה. מצרפת לכולם את הקישור לאתר של מומופלייס. אתר חמוד עם המון דברים עליזים. ולכבוד שבת בדיחה חלום אחמדינג'ד מצלצל לבוש ומספר לו: "אדוני הנשיא, אני מצלצל לך מאחר והיה לי חלום" "איזה חלום, אחמדינג'ד?" "אני חלמתי כי ארה"ב נבנתה מחדש, ועל כל בית היה דגל" "ומה היה כתוב על אותו דגל?" "אללה הוא גדול, אללה הוא אדיר!!!" בוש: "אתה יודע, אחמדינג'ד, טוב שצלצלת אלי כי גם לי היה חלום. בחלום שלי טהרן נבנתה מחדש, וגם שם על כל בית היה דגל." "ומה היה כתוב על דגלים אלה?" התעניין אחמדינג'ד. "אינני יודע" משיב בוש: "אינני קורא עברית!!"

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לקודמותיי ולכולם../images/Emo82.gif../images/Emo104.gif

שבת שלום לחבריי וגם למציצים
איך אפשר לאחל בריאות? אפשר רק לאחל מכול הלב, זאת אני עושה. מקווה שנמשיך לקפץ כאיילות וכיעלים, שנרקוד עד כלות הכוחות (ושזה ייקח הרבה הרבה זמן), שנצא בחצות ונחזור עם שחר (מותר גם לבחור שלא לצאת) ושום שום דבר לא יציק ולא יכאיב לנו, הגיל רשום רק בתעודות. הגיל והשמחה יהיו אצלנו בלב.
ביחסי אנוש:
שמתם ודאי לב שאנו קונים מתנה תמיד דבר המוצא חן בעינינו? זמן אנו עומדים בחנות ובוחרים מתנה כאילו זה היה עבורנו? אנו רק מקווים שזה ימצא חן בעיני המקבל. איננו עושים תחקיר קודם מה בעל השמחה מעדיף.אלה החיים. גם הפורום הוא החיים. כל אחד מכניס לפורום את מה שהוא אוהב, הפורום עצמו רק מקבל מתנות הוא אינו מייצר, רק נותן את מה שהכניסו בו. אם מי מוצא שבפורום אין מספיק דברים לטעמו, אדרבא שיכניס חומר משלו ולטעמו. הפורום רק יגדל וישתבח בזכותו. זו הדרך היחידה והבלעדית להוסיף עניין לפורום. יום נעים וטעים לכולם. (יש ארוחת שבת, לא??)

erika6

New member
בוקר טוב לחברים

יהודית,עמליה,נורית,סיתווניות,יעלי סיתווניות - בדיחה טובה מעלה חיוך השבוע עבר לי מהר מאוד, אני בהרגשה שלא הספקתי, כל מה שרציתי לעשות. אין דבר, טוב שיש עוד שבועות רבים לפנינו, רק בבריאות טובה

הודה 77

New member
לחיניה

שכל בוקר מזרזת אותנו- לקום, לללללקקקקום.מה בוער?הילדים בוכים?הכביסה גולשת?הבעל עצבני?כמה נעים לפהק פיהוק ארוך ,להתמתח תחת שמיכה מפנקת ,ולחשוב על היתרונות שבגילנו ובמעמדנו .למצטרפות החדשות- ברוכות הבאות, תמצאו כאן הרבה עצות חשובות ,דברים מענינים, וגם שטויות נחמדות.לסיתווניות ולכל מי שטרח לשלוח לי אתרים של מוסיקה הרבה תודה .איך אפשר לשמוע ברצף שירים שהורדו מהאימיול? ביי

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo24.gifלהודה ולכולם בוקר טוב ../images/Emo42.gif

הודה חמודה,
הנה חיניה עשתה כעצתך. מה בוער לה?? הילדים בוכים? הכביסה גולשת? הבעל עצבני? כמה נעים לה לפהק פיהוק ארוך, להתמתח תחת שמיכה מפנקת ולחשוב על היתרונות שבגילנו ובמעמדנו. אמר פעם חכם אחד "יתרונו של האדם הוא בכך, שהיום הוא יכול להתכחש למה שאמר אתמול"

נעמה53

New member
סוף שבוע נהדר לכולם ובילוי

נעים במקומות מקורים. מנבאים לנו מזג אוויר סוער וגשום, ולטעמי זה נפלא להתפנק בימים כאלה בבית או לצאת למקומות סגורים. סתווניות, הבדיחה שלך חמודה. הצרה איתי שלרוב אני שוכחת בדיחות בערך במהירות האור, אבל כשאזכור אשתף אתכם. כבר נאמר לא אחת (ולא שתיים) שהצחוק יפה לבריאות. אז שנחייך ונצחק כמה שיותר. נעמה53

חיניה

New member
שבת שלום לכולם. הודה ויעלי לידיעתכן

חיניה אשה חרוצה שהתעוררה היום ב 5.30 ולא רצתה להעיר אתכם. היא לכך היא ניקתה בחריצות את הבית, הלכה לשיעור פלדנקרייז,עשתה קניות ורק עכשיו נכנסה למחשב. כאמור כדי לא להעיר את המפהקים, המתמתחים והמכוסים. אז שיהיה לכולם יום כיף ושבת שלום

עדנה7

New member
כמה יפה המצגת, חבל על הזמן

עמליה, שלום לך, אין לי מילים לומר לך על המצגת, פשוט יפהפיה ומהממת, כל כך ססגונית. תבורכי על כל המצגות שלך. עדנה

למעלה