שמעתי מנויגירשל

babylon_a1

New member
ימי הבניים והסנהדרין

שיקיפו את ירושלים בחומה גבוהה, ימליכו שם סנהדרין ויקפצו לי אני לא ילך למקום בו חי מיעוט אחר יטריד אותו ויפריע לו מצעד האהבה צעד בת"א נראה טוב, והיה מצויין גם הגאווה יכול ללכת שם לא רע זה כמו : מצעד כתום ברובע המוסלמי ישיבת מטכ"ל ברובע הדחיה בבירות פינת פרשת השבוע מהזווית של אמנון יצחק, כאן בפורום מקובל שיערוך טקסי גירוש שדים והחיאת מתים - שקולל תקיעות בשופר והטלת נירות לאנשהו - בכיכר דיזנגוף נועם פדרמן וברוך מרזל יעלו לבקר בהר הבית עם חזיר , אתה יודע מה, בלי חזיר

לא נראה לי

הם לא עושים את זה (את השטויות האלו יש לציין) לא בהר הבית וגם לא במאה שערים ואף לא באף שכונה חרדית הם עושים זאת בשכונות ובאיזורים חילוניים ואני רק מבטיחך דבר אחד שאם יתקפלו בפניהם בטענה שזה מטמא את עיר הקודש בשנה הבאה הם יפגינו נגד המצעד בתל אביב בטענה שזה מטמא את ארץ הקודש!

לא ראי זה כראי זה

אך אם כבר אתה משווה אז הנה זווית ראיה אחרת- "מצעד כתום ברובע המוסלמי" - מצעד כתום התקיים ברצועת עזה בתוך שטח רווי פלסטינים "ישיבת מטכ"ל ברובע הדחיה בבירות" - המטכ"ל הפציץ ברובע הדחיה בבירות "פינת פרשת השבוע מהזווית של אמנון יצחק, כאן בפורום" - יוצאים בשאלה רבים, אני מעריך שרוב מוחלט אם לא כולם, ספגו מנות מחב"תיות ישירות לוורידים במינון גבוה "מקובל שיערוך טקסי גירוש שדים והחיאת מתים - שכולל תקיעות בשופר והטלת נרות לאנשהו - בכיכר דיזנגוף" - מרכז ללימודי קבלה קיים ממש צמוד לכיכר דיזנגוף ליד קולנוע רב-חן מול תחנת דלק אך כאמור בכותרת כל אלו כלל אינם דומים ואת ההבדלים אני מניח שאתה מבין בעצמך. * הפעילות כנגד מצעד הגאווה מהווה משגה במקרה הפחות גרוע ובמקרה היותר גרוע פשע שנאה. כידוע לך התורה היא הספר המרכזי בדת היהודית. ספר שמנשקים אותו ושקוראים בו לפחות שלוש פעמים בשבוע בבתי כנסת. ספר שאם הוא נופל לרצפה בטעות, ישנה חובה דתית לצום על כך. אני מזכיר לך שעד היום כתוב באותה תורה, "ואת זכר לא תשכב משכבי אשה, תועבה היא" וכן, "ואיש אשר ישכב את זכר משכבי אשה, תועבה עשו שניהם, מות יומתו דמיהם בם". הפסוק הראשון מגנה והפסוק השני גוזר מוות על אנשים שכל חטאם העדפה מינית אחרת משל משה רבנו.

סבבה ../images/Emo13.gif

שיהיה לנו יום כתום (ואדום וצהוב וירוק וכחול וסגול
)

תגובה מוחצת

מה ההבדל עם יוצאים בשאלה בגלל שאתה תאב לחיי חופש ולמתירנות מינית לבין לחזור בתשובה בגלל שאתה מדמיין שבזה אתה גורם נחת לאלוהים ואתה תזכה לחיי עולם הבא עם שומן משור הבר ובשר מהלוויתן שניהם הם תאוות אחת היא תאווה יצרית עכשווית וזו תאווה דמיונית שאמורה להיות לעתיד לבוא ואם הנך חוזר בתשובה בגלל שיש לך צרה ואתה משוכנע שהחזרה בתשובה תפתור לך את הבעיות האם זה שונה מחזרה לשאלה שפותרת לך בעיה של מין ותאוות

hemi32

New member
נויגרשל וכל השאר

תהליכי ההבשלה בדת מתחלקים לכמה מצבים כל אדם מתבגר ובוגר מתחבט מידי פעם בשאלות של אמונה אך החכמים והמתוחכמים מגיעים למצב של שבר .. חלק הארי של המאמינים יברח במהרה מכל המחשבות האלה, יעדיף את הנוחות על פני ההתחבטות וימשיך לחיות את חייו בלי לחשוב הרבה, בבוקר ייצא לכולל ובערב ישוב, ואם תנסה לפתוח איתו שיחה הוא יאטום אזניו ולא יישמע .. יש את אלו שלקחו הכל בשיא הרצינות וקורעים את התחת על עבודת האלילים הזו, ואלה הם גלגלי הרוח החייה של הדת ומאלה היא ניזונה ומקבלת חיים ואלה משרתים אותה להווה ולעתיד יש את אלו שמוחם לא נתן להם מנוח והם הבינו בבסיס העניין שהכל המצאה אחת גדולה ומשרתת אינטרסים של הרבה אנשים ואז אפשר שיקרה אחד מהשתיים, או שהוא מצטרף לאג'נדה החברתית דתית ואחרי שהבין שהוא משחק במשחק רב גווני הוא ינצל את המשחק גם לטובתו, ומכאן והלאה כל טיעון הגיוני יזכה לבדיחה (אמנון יצחק) לצעקות רמות (קנאים) ל 'צא בחוץ' (עובדיה יוסף) לפסיכולוגיה/פילוסופייה בגרוש (נויגרשל) אבל האמיצים שביננו קמים ומחליטים עוזבים את הכל ויוצאים בשאלה מתוך הגיון בריא ומתוך רצון בריא וחזק לחיות את החיים .. מה יש כאן להתווכח ועם מי ? זה אנשים שפוטים או ציניים, לך תתוכח ותשפוך דם ויזע לריק .

למעלה