שוב אתם עושים כאן הכללות
ובמפלגת העבודה יש רק צדיקים? בראשם עומד בן אדם עם רמת משכל של קומקום (סליחה על הבוטות) שהאנגלית שלו טובה כמו של אילם! שלי יחימוביץ' אמנם משכילה ולא מושחתת אבל אני אישית לא אוהב אותה ולא מסכים עם הדעות שלה. ועוד רבים אחרים שלא הייתי נותן להם משכורת על ה"חימום כיסא שלהם" הליכוד בהחלט מפלגת מושחתים... שם כולם באים כדי לחמם כיסאות בכנסת: מיכאל רצון הוא אחד האנשים בהוולגרים והמגעילים ביותר ששמעתי, נתניהו מדבר לפי רוח הציבור, ישראל כ"ץ... הוא לא עושה כלום, לימור לבנת שרת חינוך גרועה, נעמי בלומנטל משחדת, ענבל גבריאלי מאפיה, גילה גמליאל יודעת רק לרקוד סלסה וללעוד לרוחמה אברהם, פייגלין מתאים יותר למפלגה של ברוך מרזל ורק ח"כ אחד שאני ממש לא מסכים עם הדעות הימניות קיצוניות שלו אבל הוא באמת תמיד דבק בדעות שלו והלך לפי האידיאולוגיה שלו - עוזי לנדאו. גם בקדימה לא חסרים מושחתים, גם שרון מושחת אבל רבים שיושבים בשורות המפלגה הזאת פוליטיקאים מצוינים. אהוד אולמרט מושחת אבל שר אוצר טוב, רייכמן בסדר, אבי דיכטר אחד מהצלחות המפלגה, דליה איציק+רמון+פרס גם בסדר ושוב אני חוזר לציפי לבני שאני מאמין שהיא תהיה רה"מ אחרי שרון והיא בין חברי הכנסת היחידים שעוד ישרים. אבל אין למי עוד להצביע: למר"צ-יחד בראשות ביילין? לשינוי בתקווה שתעבור את אחוז החסימה? או אולי לאיחוד הלאומי כדי שנשליט כאן מדינת נווה דקלים? או לאחת המפלגות החרדיות כדי שנהפוך למדינה דתית-שמרנית? אין אלטרנטיבות.... "קדימה" לדעתי הבחירה הטובה ביותר כרגע.