שמעתי אפשהו

שמעתי אפשהו../images/Emo221.gif

שחוטים של עכביש יותר חזקים מכבלי פלדה ,ושפרעוש החתול מנתר יותר מהר ממעבורת חלל, איזה עוד טופינים מהסוג הזה אתם מכירים?

כתוב שם משהו מוזר מאוד (רפואה)

"המחלה המידבקת השכיחה ביותר בעולם היא הצטננות, שנגרמת על ידי קבוצת נגיפים הקרויה 'רינו-וירוס'. קיימים כ-180 תת סוגים של וירוסים בקבוצה זו. אין כמעט אדם על כדור הארץ שניצל מהידבקות בנגיפים אלה, פרט למספר מקומות מבודדים בעולם כמו אנטארקטיקה, לשם טרם הגיעה קבוצת הנגיפים. " אנם אני אלך באנטרטיקה בלי חולצה בקור הזה אני לא אצטנן?

משהו מוזר 2

"הריאות שואפות כמיליון ליטרים של אוויר כל יום. שטח הפנים של נאדיות הריאה הוא כה גדול, עד שהוא יכול לכסות מגרש טניס. " אולי הם התכוונו בשנה , מליון ליטר ביום ? מה אני משאבה ?

avinamal

New member
../images/Emo45.gif כולה שגיאה של שנ2 סידרי גודל

כלאמר זה נתון מדויק - אם אתה אסטרופיסיקאי.

deathcaster

New member
בוא נבצע הערכה גסה (מאוד)

שאיפה אחת היא נגיד לצורך ההערכה 1 ליטר ? מקובל ? נושמים בדקה בממוצע 60 שאיפות, דהיינו 60 ליטר ? כלומר בשעה 3600 ליטר ? כלומר ביממה 86400 ליטר ? נו אז מיליון ליטר בכמה ימים....... אז טעו קצת ביג דיל.... זה לא ממש מדעי האתר ההוא.... תסלח להם

moran f

New member
ו...? הם עדיין לא נכונים.

לא ידעתי שאנחנו משחקים "מי טועה אבל פחות".

יניב ריז

New member
המספרים הנכונים-

נפח נשימה של אדם בוגר ממוצע,בזמן מנוחה,הוא כ-600 CC. מספר הנשימות בדקה הממוצע לאדם בוגר במנוחה הוא כ-14. יכול להיות שהם התבלבלו שם עם כלל נפח הריאות,שזה בערך 6 ליטרים,כאשר 500 CC מתוכם אינם בעלי יכולת לשחלף גזים.

avinamal

New member
הורדת את השגיאה לסדר גודל אחד...

אולי הם חשבו שזה 60 ליטר. אבל אולי הם סתם זרקו את זה בתקווה שאיש לא יקרא.

moran f

New member
כן, תאשימו את המחזור בכל דבר

אני אישית חושבת שכשמישהו טורח לתקן כל שגיאה של אחרים, רצוי לתקן אותו כשהוא שוגה. אבל לא, הרבה יותר הגיוני שזה המחזור.

deathcaster

New member
מקבל את המלצתך

מעתה כל פעם שאני אעיר לך אני אאשים את המחזור שלך.

למעלה