שמעתיייייי שברי מוציא דיסק חדש בסוף השנה.. דצמבר ככה!! מחכה לראות איזה שירים הוא ישים שמה...
N naftalit New member 10/8/04 #1 שמעתיייייי שברי מוציא דיסק חדש בסוף השנה.. דצמבר ככה!! מחכה לראות איזה שירים הוא ישים שמה...
ע ענת1986 New member 10/8/04 #9 ../images/Emo4.gif../images/Emo35.gifבדיוק כמו שיש ביצוע לעיר מקלט בהאחר, ככה נראה לי שיהיה ביצוע לטרמינל בדיסק החדש. נקווה כי אהבתי את הביצוע של ברי לשיר.
../images/Emo4.gif../images/Emo35.gifבדיוק כמו שיש ביצוע לעיר מקלט בהאחר, ככה נראה לי שיהיה ביצוע לטרמינל בדיסק החדש. נקווה כי אהבתי את הביצוע של ברי לשיר.
M Monster Of Glory New member 10/8/04 #10 כה, גמני התרשמתי... אבל הכי שולט היה כמה יוסי בהופעה. פשוט... אין מילים.
N naftalit New member 10/8/04 #4 יכול מאוד להיות מה שבטוח שהוא ישים את בום פם.. רק שלא יצא דיסק של קאוורים
I inflatable New member 10/8/04 #7 לא יהיה (נראה לי) מהסיבה הפשוטה שהשיר הוא לא של ברי, ברי רק שר שם... השיר הוא של להקת בום פם שרק מארחת את ברי, ולכן קשה לי להאמין שזה ייכנס לדיסק (במיוחד לאור העובדה שהדיסק שלהם יכיל את השיר בוודאות)
לא יהיה (נראה לי) מהסיבה הפשוטה שהשיר הוא לא של ברי, ברי רק שר שם... השיר הוא של להקת בום פם שרק מארחת את ברי, ולכן קשה לי להאמין שזה ייכנס לדיסק (במיוחד לאור העובדה שהדיסק שלהם יכיל את השיר בוודאות)
N naftalit New member 11/8/04 #11 חשבתי שזה שלו-קאוור ולא שאירחו אותו.. גמני מקווה שהשיר לא יהיה בדיסק!! ושיפתיע בשירים מעולים חדשים!!
R RYaniv New member 14/8/04 #13 אפרופו יש מקום שאני יכול לשמוע שוב את הביצוע לשיר? שמעתי אותו רק פעם אחת בניצנים, וזה באמת לא מספיק.