שמעו

L y c a n

New member
הנעליים של ג'קסון

היו גדולות לא פחות.. הוא יותר מדי "כל יכול" גם ג'ק לא היה כזה.. בחיי, ג'ק בקושי גבר על מייבורן.. לעומת זאת מיטשל פה מכסח לי מומחים לאומנויות לחימה.. מי ישמע! ממש סטיבן סיגל..
אבל זו דעתך

סלמאק

New member
סוף סוף אני מוצא זמן להגיב לשרשור הזה..../images/Emo178.gif

נשאלת השאלה למה (למי) אתה מתכוון ב"השתלב": להשתלבות של הדמות בצוות, או להשתלבות של השחקן בסדרה. לדעתי בן בראודר ממש לא השתלב בעיני כשחקן בצוות, אני ממש לא רואה אותו כחלק מהצוות, וזה לא בגלל הדמות, אלא בגלל "כישרון" המשחק של השחקן. אז בעניין הזה - קורין לוקח. אבל מבחינת ההשתלבות של הדמות בין חברי הצוות: ברור (באופן יזום של הכותבים) שג'ונאס לא הצליח להשתלב בצוות, בגלל הסיבות שכבר צוינו פה: המוצא שלו, האישיות שלו, היותו מתלמד והעובדה שכל הזמן כל הסובבים אותו משווים אותו לדניאל - נעליים שהוא יודע שתמיד יישארו גדולות עליו, לא משנה כמה הוא יתאמץ. אז בעניין הזה מיטשל לוקח: הוא התחיל כמפקד מההתחלה, כאילו כעובדה מוגמרת: "תאהבו אותו או לא - זה המפקד החדש של SG1, אם לא הוא, צוות SG1 היה נשאר מפורק." או משהו בסגנון. בערך כמו שמתחלף לך מפקד בצבא: אתה לא שואל את עצמך איך הוא משתלב, כי אין פה בכלל סוגיה של השתלבות, זו שאלה פיקודית בלבד.

ARIS BOCH

New member
אתה צריך לראות את פארסקייפ

ורק אחרי זה תוכל לחוות דעה לגבי כשרון המשחק שלו. דרך אגב, האם ידעת שבתור הכנה לתפקיד של מיטשל הוא ישב וראה את כל הפרקים של סטארגייט?!?! רק בגלל ההשקעה הזו מגיע לו קרדיט יותר גדול ממה שאתם נותנים לו.

Y. Welis

New member
אני אגב זוכר אותו ממשהו קודם - 'שולחן לחמישה'

שם הוא הופיע בעונה השלישית כשיפוצניק שעובד על הבית של המשפחה (האח הגדול הוא הרופא הצעיר מ'אבודים', שאגב השתפר שם באופן מדהים), שאחרי פרק או 2 מתחיל ברומן עם האחות (נב קמפבל). כבר אז הוא נראה מצויין.

aerynsun

New member
בפארסקייפ הוא טוב

אבל זה העניין הוא יודע לשחק רק דמות אחת. מטישל הוא די דומה לקרייטון לפחות בעונה התשיעית. בעונה העשירית הוא הבין קצת שהוא דמות אחרת והשתדל יותר. אבל הוא לא שחקן טוב. הוא שחקן לסידרה אחת. ואני ראיתי את כל פארסקייפ. וגם שם הוא רוב הזמן צורח ומזיז את הידיים.

Y. Welis

New member
זה קצת מוזר אם אי-השילוב היה מכוון

כי למיטב הבנתי, ברגע ששאנקס החליט לפרוש, הכותבים לא ידעו שהוא מתכנן לחזור אחרי עונה אחת (או שתיים?). כך שהמוטיבציה שלהם היתה צריכה להכניס את ג'ונאס כחבר קבוע ומוערך. אם הם כן ידעו, אז זה משהו אחר.

סלמאק

New member
יכול להיות שהתוכנית המקורית שלהם

היתה אי-שילוב של ג'ונאס רק למשך העונה הראשונה שלו, ואח"כ לתת לולהשתלב יפה (להציל את ג'ק או משהו... לך תדע).

Iced Hammer

New member
שוב אני יכול להגיב פה ... אז נתחיל...

אני אישית מאוד (מאוד!!!) לא אהבתי את הדמות של ג'ונס קווין, הוא פשוט היה כזה ילד טוב שכל הזמן קיוויתי שמישהו ירה בו "בטעות". הבעיה שלי עם וויר זו לא הדמות אלא השחקנית (שיש לה הבעת פנים אחת...

אלוניס

New member
מיטשל או ג'ונס?

את הדמות של גו'נאס לא סבלתי כי אני כל כך מעריצה של דניאל שלא יעזור כלום. מצד שני לא הצלחתי למצוא קישורים לצפייה און-ליין בפרקים הישנים יותר כך שעוד לא ראיתי אותם שוב, אולי גם אני אשקול שנית, בעיקר לאור הידיעה שדניאל חזר. בעת שהפרקים שודרו לא היה לגו'נס איזהשהו צ'אנס להתחבב עליי. מיטשל לעומת זאת לא הואשם מעולם ולו בעקיפין, בכך שג'ק לא בשטח. הוא קצת עצי ובעונה 9 צריך ממש להתרגל אליו. בעונה 10, במיוחד בפרק מסוים, הוא כזה חמודדדד!!! (לא זוכרת אם זה פרק 9 או קודם) - מהפרק ההוא ממש חיבבתי אותו אבל אז, ולא באשמתו, כל הסדרה איבדה את השוונג והפרקים היו לא הכי משהו. כך שלא פייר להשוות כי ג'ונאס כדמות היה חלק מהצוות די בשיא הכתיבה ובשלב שלא דובר כלל על עונה אחרונה. מבחינת מדד חתיכיות - בן בראודר לוקח ובענק!

Freemee

New member
ג'ונס ועוד איך!

אני ראיתי לפני שבוע תוך שבוע וחצי חח את כל העונה השישית. באמת שדעתי על ג'ונס השתנתה לחלוטין לעומת מה שחשבתי עליו קודם. ג'ונס הוא דמות מעולה ולדעתי הרבה יותר טובה ממיטשל, עם כל הכבוד למיטשל, הוא כזה משנה את SG-1 וג'ונס פשוט התחבר איתם מעולה וחייב להגיד שעשה עבודה מעולה בלהחליף את דניאל (למרות שאני כמובן אוהב את דניאל!). ג'ונס כהיותו אדם קצת יותר מתקדם מבחינת גנטית לקח על עצמו את כל המטלות והאחריות של דניאל ועמד בהם בצורה טובה. בכלל קורין נמק באמת שחקן טוב והוא יודע כמה לתת כמה בדיחות ולאט לאט בעונה 6 רואים באמת שג'ק מתחיל לסמוך עליו ומחשיב אותו כאחד מהצוות. אין ספק שג'ונס היה חלק טוב בסדרה שינוי מרענן כזה וחבל לי לראות שבתכלס זה היה רק לעונה 1 ואז זורקים אותו כזה ולך תחיה עם קלוונה ושיהיה לך בהצלחה.. יש לו פוטנציאל אדיר ורציתי לראות אותו שוב. לגבי מיטשל, עם כל הכבוד למיטשל ולבן בראודר שהוא שחקן מעולה הדמות שלו בסטארגייט פשוט לא עשתה לי את זה. כאילו הוא סבבה והכל אבל כמו שאמרו פה, הוא פשוט נכנס לנעליים גדולות מדי ולמשחק של הגדולים וקשה לו קצת להתמודד עם זה ורואים שהוא מנסה להשתלט על הכל. לדוגמה אפשר לראות את החברות שלו עם טיאלק (שד"א מוכן לקבל כל אחד כמעט חח באופן מפתיע כל עוד הוא רוצה להלחם נגד גואולד או אורי חח
) נראתה כזאת משמימה ולא מלאת חיים כמו עם אוניל. קמרון הוא דמות יוזמת בעל כישורים טכניים צבאיים ובדיחות שלא היו מביישות אף אחד אבל לא היה לא את הטאץ' שמכליל את SG-1. לא אומר שעונות 9-10 לא היו עונות טובות והיה מתח ומדע כמו שאני אוהב בSG-1 אבל זה היה פשוט קצת שונה. לעומת זאת ג'ונס פשוט השתלב מעולה ולרגע אפילו חשבתי שזהו ג'ונס בסדרה ואין דניאל. (מעניין אותי דווקא היה בדיעבד זה לראות את העונות בפעם הראשונה בזמן שידור אמת ולהרגיש איך זה שאתה לא יודע אם דניאל יחזור או לא..) ג'ונס הייתה דמות מבורכת ומקווה עדיין שאולי יחזור לביקור בסרט

L y c a n

New member
האמת בדיעבד

לפי דעתי המבוכה שלי לגבי אי חזרתו של דניאל הייתה גדולה יותר בסוף עונה 6 מאשר בעונה 5.. כאילו בעונה 5 היו רמזים ברורים שהוא עדיין פה, למרות שהיה פרק מאוד מרגש.. בסוף עונה שישית.. רואים אותו נלקח.. ו..?זה כאילו מן חותמת כזו.. שהוא לא חוזר

למעלה